גם אני לא שומע ולא קורא ONE
Re: גם אני לא שומע ולא קורא ONE
בתוכנית ״תחנות״ בערוץ 5 בדיוק עשו כתבה על ניר קלינגר.
הוא נשאל האם לדעתו למכבי יהיה פייט השנה על האליפות מהכיוון של מכבי חיפה, אז הוא השיב שבכלל לדעתו באר שבע היא זאת שתתן את הפייט ושיש לנו את הסגל הטוב בארץ .
חמוד קלינגר.
555
הוא נשאל האם לדעתו למכבי יהיה פייט השנה על האליפות מהכיוון של מכבי חיפה, אז הוא השיב שבכלל לדעתו באר שבע היא זאת שתתן את הפייט ושיש לנו את הסגל הטוב בארץ .
חמוד קלינגר.
555

וכמה דקות אחרי זה, קלינגר אומר לו שהוא מת לקחת אליפות וזה בוער בו, אז הכתב הבנזונה הזה אומר לו ״ לקחת אליפות ממכבי זה רק דרך טדי או סמי עופר לא?״שי האדום כתב:בתוכנית ״תחנות״ בערוץ 5 בדיוק עשו כתבה על ניר קלינגר.
חמוד קלינגר.
555
כאילו קלינגר לו אמר לו לפני כמה דקות לפני שאנחנו האיום הכי רציני על האליפות השנה
אני לא מאשים אותו ועוד רבים כמוהו, אנחנו הבאנו את התדמית הזו על עצמנו.ns75 כתב:
וכמה דקות אחרי זה, קלינגר אומר לו שהוא מת לקחת אליפות וזה בוער בו, אז הכתב הבנ**** הזה אומר לו ״ לקחת אליפות ממכבי זה רק דרך טדי או סמי עופר לא?״
כאילו קלינגר לו אמר לו לפני כמה דקות לפני שאנחנו האיום הכי רציני על האליפות השנה
כמו שברקוביץ טען שאנחנו לוזרים, צודק.
עד שלא נוכיח אחרת התווית הזו תדבק בנו, כשיגיע איזה תואר אנשים ידברו אחרת.

צודק, רק על המגרש נוכיח אם אנחנו לוזרים או לא. וצריך להפסיק לחפש אישורים בתקשורת שיש לנו קבוצה טובה וראויהשי האדום כתב: אני לא מאשים אותו ועוד רבים כמוהו, אנחנו הבאנו את התדמית הזו על עצמנו.
כמו שברקוביץ טען שאנחנו לוזרים, צודק.
עד שלא נוכיח אחרת התווית הזו תדבק בנו, כשיגיע איזה תואר אנשים ידברו אחרת.
ברקו: מאוד מחזיק מבאר שבע, יש של קבוצה לאליפות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ברדיו ?Totti כתב:ברקו: מאוד מחזיק מבאר שבע, יש של קבוצה לאליפות.
כןTal_Hbs כתב:
ברדיו ?
חביתהTotti כתב:ברקו: מאוד מחזיק מבאר שבע, יש של קבוצה לאליפות.
- simply-red
בתכנית של איינשטיין וחבורת הבבונים שלו לא דיברו מילה עלינו.. אולי יש החלטה במועדון להחרים אותם?
לא מאמין שיש החלטה כזו.simply-red כתב:בתכנית של איינשטיין וחבורת הבבונים שלו לא דיברו מילה עלינו.. אולי יש החלטה במועדון להחרים אותם?
אני חושב שפשוט לא היה להם נעים אחרי מה שעשו לבכר לפני שבועיים בשידור.
פשוט הרגו אותו ואחרי שירד מהשידור הם העלו את זריהן שהגן עליו וכמעט העיפו אותו מהשידור.
אין להם "בשר" לדבר איתו אחרי שאמרו שהוא בלחץ אדיר אחרי משחק גביע הטוטו, שיש סכסוך בינו לבין ברדה והתבכיינו על זה שהוא לא נותן להם תשובות שהם רוצים לשמוע.
על מה אתם מדברים??
הללי ביקר נחרצות את איזי בשידור, בצעד מאוד מבטיח
מה אמר הקופיף?Totti כתב:על מה אתם מדברים??
או או או אה אה אה משו כזהאדום זקן כתב: מה אמר הקופיף?
שבוע הבא אם לא תנצח אתה מועמד לרדת ליגה מבחינתו, עזוב חביתות שם כולם.Totti כתב:ברקו: מאוד מחזיק מבאר שבע, יש של קבוצה לאליפות.