הפינה הפסימית מחזור 2
Re: הפינה הפסימית מחזור 2
ברקוביץ+איציק זוהר שחטו אותנו ובצדק
שחטו אותנו?על מה?azb852 כתב:ברקוביץ+איציק זוהר שחטו אותנו ובצדק
הם אותו דבר. מלבד השיר של זהבי בגול שמעתי אותם רק כשהם צעקו לנו 6 לקבל יחסCrazyRed7 כתב:אגב, מתי נפסיק עם ההתעסקות הפאתטית ביריבה?
מתי יפסיקו השירים "לכל אוהד מכבי תל אביב יש בת ****" ו"תל אביב עולה באש"?
ולמה דווקא בשירים האלה מצטרפים רוב האוהדים ושומעים הכי חזק?
הם לא מעניינים אותי.dor69 כתב: הם אותו דבר. מלבד השיר של זהבי בגול שמעתי אותם רק כשהם צעקו לנו 6 לקבל יחס
מעניין אותי הקהל של הפועל באר שבע שצריך כבר להתבגר בנושא הזה.
זה מה שאני מנסה להעביר, שזה לא בעיה של הקהל הבאר שבעי בלבד אלא של כלל הקהל הישראליCrazyRed7 כתב: הם לא מעניינים אותי.
מעניין אותי הקהל של הפועל באר שבע שצריך כבר להתבגר בנושא הזה.
כי זה נעים לאוזן.CrazyRed7 כתב: ולמה דווקא בשירים האלה מצטרפים רוב האוהדים ושומעים הכי חזק?
אתה לא חייב להצטרף אגב.
אני לא מצטרף. אני מתעסק בקבוצה שלי ולא בתחרות הקנטות מול הקהל היריב.אדום זקן כתב: כי זה נעים לאוזן.
אתה לא חייב להצטרף אגב.
ואם אתה מצטרף/נותן לגיטימציה לדבר הזה, אל תתבכיין מחר אם יקללו שחקן/מאמן שלנו(וכן, יש קשר ישיר בין הדברים).
אף פעם לא התבכיינתי,זה לגיטימי וחלק מהמשחק,היריבות,האנדרנלין והאווירה.CrazyRed7 כתב: אני לא מצטרף. אני מתעסק בקבוצה שלי ולא בתחרות הקנטות מול הקהל היריב.
ואם אתה מצטרף/נותן לגיטימציה לדבר הזה, אל תתבכיין מחר אם יקללו שחקן/מאמן שלנו(וכן, יש קשר ישיר בין הדברים).
לא בא לך אל תצטרף.
בעיניי משמעות של קהל הוא גם להוציא את היריב משיווי משקל וכל האמצעים כשרים,למעט אלימות כמובן.
אם לא הבנת את זה עד עכשיו זו אלימות.אדום זקן כתב: אף פעם לא התבכיינתי,זה לגיטימי וחלק מהמשחק,היריבות,האנדרנלין והאווירה.
לא בא לך אל תצטרף.
בעיניי משמעות של קהל הוא גם להוציא את היריב משיווי משקל וכל האמצעים כשרים,למעט אלימות כמובן.
גם אלימות מילולית זו אלימות.
אפשר להוציא את היריב משווי משקל גם בדרכים אחרות. בדרכים קצת יותר נורמליות.
חבל שאנשים מבוגרים, שצריכים לתת דוגמא לילדים שיושבים לידם ביציע, מתנהגים כמו אחרוני הערסים.
טוב חנה.CrazyRed7 כתב: אם לא הבנת את זה עד עכשיו זו אלימות.
גם אלימות מילולית זו אלימות.
אפשר להוציא את היריב משווי משקל גם בדרכים אחרות. בדרכים קצת יותר נורמליות.
חבל שאנשים מבוגרים, שצריכים לתת דוגמא לילדים שיושבים לידם ביציע, מתנהגים כמו אחרוני הערסים.
מזל שאתה לא קובע לנו מה לשיר ומה לא.
מזל שלא כל ה"זקנים" כמוך. אחלה דוגמא אישית אתה
המשך ערב טוב.
המשך ערב טוב.
יאללה תתקדם זה לא תיאטרון,זה איצטדיון כדורגל וזה חלק מהמשחק.CrazyRed7 כתב:מזל שלא כל ה"זקנים" כמוך. אחלה דוגמא אישית אתה
המשך ערב טוב.
אני אמשיך לשיר לכל אוהד מכבי יש,כי זה בא לי טוב לקלל את חבורת הכולירות הזאת שצועקת לך בבלומפילד ללקק לה את התחת.
מה לעשות.. במשרד אני ד"ר גקיל ובמגרש אני מיסטר הייד.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מבחינה מקצועית אני מאוד מרוצה.
מבחינה מנטלית/אופי אני מאוד מאוכזב.
מה שמבדיל בין הפועל באר שבע למכבי תל אביב זה כמובן זהבי ואופי.
ואולי זה בא ביחד כי זהבי זה האופי של מכבי.
עד לכניסה של ברדה, לר ניצלנו את איבודי הכדורים של מכבי, את העובדה שעמד למכבי בשער שוער בן 19 שנמצא בארץ בקושי יום וחצי ולא הראנו שום אופי ווינריות.
אליניב כמובן נכנס ושינה את זה, אבל גם אז, מכל התקציב הגדול שלנו והסגל העמוק שוב להסתמך רק על אליניב, שהוא כבר לא ילד, זאת האכזבה הגדולה שלי אתמול כי מבחינת כדורגל היינו טובים ממכבי ושווים לפחות תיקו.
עד לכניסה של ברדה, לר ניצלנו את איבודי הכדורים של מכבי, את העובדה שעמד למכבי בשער שוער בן 19 שנמצא בארץ בקושי יום וחצי ולא הראנו שום אופי ווינריות.
אליניב כמובן נכנס ושינה את זה, אבל גם אז, מכל התקציב הגדול שלנו והסגל העמוק שוב להסתמך רק על אליניב, שהוא כבר לא ילד, זאת האכזבה הגדולה שלי אתמול כי מבחינת כדורגל היינו טובים ממכבי ושווים לפחות תיקו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
אני דווקא חושב שראינו קבוצה שלא נבהלת מהמעמד ומכתיבה קצב.Sir Alex Ferguson כתב:מבחינה מקצועית אני מאוד מרוצה.
לא נבהלנו מהשער שהגיע בדקה קריטית ולחצנו עד לרגע האחרון בניסיון להשוות.
נכון שבשורה התחתונה הפסדנו, אבל היה הבדל של שמיים וארץ בגישה של השחקנים אתמול לעומת השנים האחרונות.
גם זה משהו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הקבוצה הייתה נינוחה יותר כשהייתה בפיגור, וזה אומר מבחינתי הכל.
לפני הפיגור, בטח ובטח לפני הכניסה של אליניב, רעדו לנו הרגליים בהתקפה ולא ניצלנו את הטעויות הרבות של מכבי בהגנה.
הייתי שמח אם היינו דומיננטיים ותוקפים כשאנחנו ב0-0 ושער שלנו שווה ניצחון ולא כשאנחנו בפיגור ואין לנו מה להפסיד.
לפני הפיגור, בטח ובטח לפני הכניסה של אליניב, רעדו לנו הרגליים בהתקפה ולא ניצלנו את הטעויות הרבות של מכבי בהגנה.
הייתי שמח אם היינו דומיננטיים ותוקפים כשאנחנו ב0-0 ושער שלנו שווה ניצחון ולא כשאנחנו בפיגור ואין לנו מה להפסיד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!