הם מ-פ-ח-ד-י-ם!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הם מ-פ-ח-ד-י-ם!
חברים מה שקרה הבוקר הלחיץ הרבה אוהדים. אבל מה שקרה הבוקר מעיד על דבר אחד. במכבי מפחדים מב"ש.
אנחנו איום גדול.
אנחנו איום גדול.
Re: הם מ-פ-ח-ד-י-ם!
בזה אני מסכים בהחלט.
בטח שאנחנו איום.
אחרי שהוא פירק את הפועל תא וביתר ים ההולנדי המאנייק יודע שמאיתנו וחיפה הוא יקבל זרגים בפיתה.
הוא מתנהג כמו ילד שקיבל כסף מאבא ונכנס לחנות צעצועים.
אחרי שהוא פירק את הפועל תא וביתר ים ההולנדי המאנייק יודע שמאיתנו וחיפה הוא יקבל זרגים בפיתה.
הוא מתנהג כמו ילד שקיבל כסף מאבא ונכנס לחנות צעצועים.
טוב שסגרתם את הדיון המביך ההוא על חרטוט של וואן.
"אין עשן בלי אש", בחייאת, אנשים שם יושבים באולפנים ומקריאים הודעות כסקופים מרעישים שאין להם מושג מי השולח.
עיתונות ספורט בארץ ברמת הזנות ואף נמוך מכך.
ובטח שבוזגלו לא רוצה להיות פה.
אלונה מצמידה לו אקדח לראש בזמן חתימה על חוזה חדש.
יישאר עד הפרישה בעז"ה.
"אין עשן בלי אש", בחייאת, אנשים שם יושבים באולפנים ומקריאים הודעות כסקופים מרעישים שאין להם מושג מי השולח.
עיתונות ספורט בארץ ברמת הזנות ואף נמוך מכך.
ובטח שבוזגלו לא רוצה להיות פה.
יישאר עד הפרישה בעז"ה.
אנשים פשוט איבדו את זה .
ובאמת אנשים אינטליגנטיים שפשוט נפלו למלכודת של וואן וג'ורדי .
לבוזגלו טוב כאן והוא רוצה להיות כאן , אין ספק שעצם הכישלון שלו במכבי גורם לו לרגש כלשהו ( חיובי או שלילי ) כלפיי כל המערכת שם . זה דבר לגיטימי.
אפחד לא מכריח אותו להישאר ואם הוא לא היה רוצה להיות כאן הוא לא היה כאן .
אין לי ספק שבמכבי מבינים שהעונה אנחנו נראים טוב ואנחנו נתמודד איתם עד הסוף , גם אם הם הצליחו לנצח זה לא משנה , נגד מכבי משחקים 4 פעמים בעונה ואת האליפות לוקחים מול הקבוצות הקטנות .
עם איך שנריאנו נגד מכבי אני בטוח שהם מבינים שנגד הקטנות אנחנו נהיה הרבה יותר עוצמתיים מבעבר והם חוששים שהעייפות מהצמפיונס תבוא לידי ביטוי העונה במשחקים שבהם הם ייצטרכו לשלוט ולפרוץ בונקרים. ( הרבה יותר קשה מאשר להתגונן).
ובאמת אנשים אינטליגנטיים שפשוט נפלו למלכודת של וואן וג'ורדי .
לבוזגלו טוב כאן והוא רוצה להיות כאן , אין ספק שעצם הכישלון שלו במכבי גורם לו לרגש כלשהו ( חיובי או שלילי ) כלפיי כל המערכת שם . זה דבר לגיטימי.
אפחד לא מכריח אותו להישאר ואם הוא לא היה רוצה להיות כאן הוא לא היה כאן .
אין לי ספק שבמכבי מבינים שהעונה אנחנו נראים טוב ואנחנו נתמודד איתם עד הסוף , גם אם הם הצליחו לנצח זה לא משנה , נגד מכבי משחקים 4 פעמים בעונה ואת האליפות לוקחים מול הקבוצות הקטנות .
עם איך שנריאנו נגד מכבי אני בטוח שהם מבינים שנגד הקטנות אנחנו נהיה הרבה יותר עוצמתיים מבעבר והם חוששים שהעייפות מהצמפיונס תבוא לידי ביטוי העונה במשחקים שבהם הם ייצטרכו לשלוט ולפרוץ בונקרים. ( הרבה יותר קשה מאשר להתגונן).
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
שימו לב לפרט המעניין.. בסוף העונה הנוכחית מאור יסיים את החוזה, וכמובן הוא כנראה ולא ירצה להמשיך וירצה להגיע למכבי תל אביב / אירופה .
במצב שנוצר יש פה הזדמנות להזרים כסף ממכבי + לקבל שחקן חיובי כמו גילי ורמוט שיתרום לקבוצה..
אם לא עכשיו, אני מאמין שבינואר ינסו להוציא תעסקה הזו לפועל על מנת להנחית כאן כמה אלפי דולרים...
במצב שנוצר יש פה הזדמנות להזרים כסף ממכבי + לקבל שחקן חיובי כמו גילי ורמוט שיתרום לקבוצה..
אם לא עכשיו, אני מאמין שבינואר ינסו להוציא תעסקה הזו לפועל על מנת להנחית כאן כמה אלפי דולרים...
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
תפסיק להיות ליצן. יש לבוזגלו חוזה לעוד 2 עונות.באר שבעי באדום כתב:שימו לב לפרט המעניין.. בסוף העונה הנוכחית מאור יסיים את החוזה, וכמובן הוא כנראה ולא ירצה להמשיך וירצה להגיע למכבי תל אביב / אירופה .
ושחקן חיובי כמו גילי ורמוט..פחח
לא יודע למה אבל תמיד יש לי את התחושה שאתה בכלל אוהד מכבי.באר שבעי באדום כתב:שימו לב לפרט המעניין.. בסוף העונה הנוכחית מאור יסיים את החוזה, וכמובן הוא כנראה ולא ירצה להמשיך וירצה להגיע למכבי תל אביב / אירופה .
אתה אדם הזוי חביבי.באר שבעי באדום כתב:שימו לב לפרט המעניין.. בסוף העונה הנוכחית מאור יסיים את החוזה, וכמובן הוא כנראה ולא ירצה להמשיך וירצה להגיע למכבי תל אביב / אירופה .
נכנס לפה פעם בחודש, שופך בנזין והולך.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
קיבלת שבועיים חופש. תהנה.באר שבעי באדום כתב:שימו לב לפרט המעניין.. בסוף העונה הנוכחית מאור יסיים את החוזה, וכמובן הוא כנראה ולא ירצה להמשיך וירצה להגיע למכבי תל אביב / אירופה .
- ForeverRed
לא שהוא לא רוצה להיות פה, פשוט היה שמח יותר להיות במקום אחר.yossi כתב: ובטח שבוזגלו לא רוצה להיות פה.
יישאר עד הפרישה בעז"ה.
מקום שמבטיח לו יותר יוקרה והרבה יותר כסף.
זאת דעתי, ואני מחזיק בה הרבה לפני הפרסום הבוקר באתר ההזוי של אופירה.
בסוף העונה בוזגלו נכנס לשנת חוזה, יהיה מעניין.
איתךForeverRed כתב: לא שהוא לא רוצה להיות פה, פשוט היה שמח יותר להיות במקום אחר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מי לא?ForeverRed כתב: לא שהוא לא רוצה להיות פה, פשוט היה שמח יותר להיות במקום אחר.
99 אחוז משחקני הסגל שלנו יעברו למכבי בלי להסס.