מאוכזבים ? שמחים ? מבולבלים ? גם אנחנו !
מאוכזבים ? שמחים ? מבולבלים ? גם אנחנו !
למשחק הזה היתה חייבת להיות תוצאה אחת והיא ניצחון.
אני אוהד את הקבוצה לא מעט שנים ואני זוכר כמויות קהל כאלה לפני הרבה מאוד שנים.התכונה שהייתה כל השבוע והאווירה המחשמלת שהייתה היום במגרש היו צריכים להביא רק תוצאה אחת - ניצחון.לא זכור לי משחק עם התרגשות רבה כל כך לפני משחק ואוהדים שמתקשים להירדם בלילה אפילו אחרי בקבוק עראק.
והקהל הפתיע את כל התחזיות נהר בהמוניו והשתתף בחגיגה ביציעים.הכל היה מתוזמן להפליא דגלים בלונים קונפטי ושירים.
הוותיקים שבינינו חוששים מקרנבלים.הם יודעים שקרנבלים לא עושים טוב להפועל באר שבע לאורך השנים.
התוצאה בדקה 48 גרמה לכולם להבין - זאת אותה הפועל באר שבע של שנים עברו.
אבל הפועל באר שבע של השנה היא משהו קצת אחר.
גול נפלא של בונפלד מחזיר את הקבוצה לחיים ואני רק מקווה שזה לא יגמר בהפסד.
הרוח של פדידה נכנסת בשחקנים וגם השיוויון מגיע בסוף.
הקהל חצוי בדעותיו - היו שהחליטו שחוגגים ויהי מה והיו שיצאו הבייתה מאוכזבים .
אני לוקח מהמשחק הזה את העובדה שחזרנו מפיגור 1-3 אבל בעיקר אני לוקח את התצוגה הבלתי נשכחת של הקהל - זה משהו שרק יתפתח בשנה הבאה.
מאוד רציתי ,כמו כולכם ,שננצח והשמחה תהיה מושלמת ואקבל מתנת יום הולדת מהקבוצה.זה לא קרה אז אני קצת עצוב אבל יותר שמח.אז באיזה צד אתם - השמח או העצוב ?
שבת שלום !
אני אוהד את הקבוצה לא מעט שנים ואני זוכר כמויות קהל כאלה לפני הרבה מאוד שנים.התכונה שהייתה כל השבוע והאווירה המחשמלת שהייתה היום במגרש היו צריכים להביא רק תוצאה אחת - ניצחון.לא זכור לי משחק עם התרגשות רבה כל כך לפני משחק ואוהדים שמתקשים להירדם בלילה אפילו אחרי בקבוק עראק.
והקהל הפתיע את כל התחזיות נהר בהמוניו והשתתף בחגיגה ביציעים.הכל היה מתוזמן להפליא דגלים בלונים קונפטי ושירים.
הוותיקים שבינינו חוששים מקרנבלים.הם יודעים שקרנבלים לא עושים טוב להפועל באר שבע לאורך השנים.
אני לוקח מהמשחק הזה את העובדה שחזרנו מפיגור 1-3 אבל בעיקר אני לוקח את התצוגה הבלתי נשכחת של הקהל - זה משהו שרק יתפתח בשנה הבאה.
מאוד רציתי ,כמו כולכם ,שננצח והשמחה תהיה מושלמת ואקבל מתנת יום הולדת מהקבוצה.זה לא קרה אז אני קצת עצוב אבל יותר שמח.אז באיזה צד אתם - השמח או העצוב ?
שבת שלום !
[align=center]
GIFSoup[/align]

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: מאוכזבים ? שמחים ? מבולבלים ? גם אנחנו !
אוהב אותך אח שלי!!! המון מזל-טוב.
עצוב כי זה לא רשמי.
שמח כי הראו אופי.
בעיקר שמח שלא הפסידו מול הקהל כמו בשנים עברו.
בשבילי זה יותר מרשמי.
עצוב כי זה לא רשמי.
שמח כי הראו אופי.
בעיקר שמח שלא הפסידו מול הקהל כמו בשנים עברו.
בשבילי זה יותר מרשמי.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
קודם כל...מזל טוב מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את כל הטוב שבעולם אני מאחל לך!!
התפאורה היום היתה מדהימה, פשוט מדהימה. אין מילים להודות לכל מי שטרח והשקיע ועשה כדי שזה ייצא לפועל.
הקהל לפני המשחק היה מצוין.
משריקת הפתיחה? מהמשחקים היותר חלשים של שער 5 העונה, אם לא החלש ביותר. פשוט "עידוד" מזעזע, יותר מדי אנשים לא קשורים וזה בא לידי ביטוי בעידוד.
משטרה + מג"ב בוסרמיל היום - גם כן מזעזעים. לא לומדים כלום. יודעים רק להשתמש בכח, חבל שאין להם שום הכנה למוח. חבורה עלובה ומסכנה של אנשים שאין להם שום מושג.
את כל הטוב שבעולם אני מאחל לך!!
התפאורה היום היתה מדהימה, פשוט מדהימה. אין מילים להודות לכל מי שטרח והשקיע ועשה כדי שזה ייצא לפועל.
הקהל לפני המשחק היה מצוין.
משריקת הפתיחה? מהמשחקים היותר חלשים של שער 5 העונה, אם לא החלש ביותר. פשוט "עידוד" מזעזע, יותר מדי אנשים לא קשורים וזה בא לידי ביטוי בעידוד.
משטרה + מג"ב בוסרמיל היום - גם כן מזעזעים. לא לומדים כלום. יודעים רק להשתמש בכח, חבל שאין להם שום הכנה למוח. חבורה עלובה ומסכנה של אנשים שאין להם שום מושג.
ראשית תודה על הברכות.
אני לא יכול לתאר עד כמה כעוס ומאוכזב אני על התנהגות המשטרה וההנהלה במשחק.
שוב ילדים נמחצים בכניסה לשער 5.בושה וחרפה להתנהלות שהייתה היום לפני המשחק ושלא יבואו לקהל בטענות כי הוא הגיע מוקדם מאוד היום על מנת לא להידחס אבל נתקל בשערים סגורים עד שתיים וחצי.
אני בוש ונכלם שככה הייתי צריך להיכנס היום למשחק.הודיתי לאלוהים שהבן שלי לא היה צריך לעבור את הסיוט הזה ולא בפעם הראשונה העונה.
שוב ילדים נמחצים בכניסה לשער 5.בושה וחרפה להתנהלות שהייתה היום לפני המשחק ושלא יבואו לקהל בטענות כי הוא הגיע מוקדם מאוד היום על מנת לא להידחס אבל נתקל בשערים סגורים עד שתיים וחצי.
אני בוש ונכלם שככה הייתי צריך להיכנס היום למשחק.הודיתי לאלוהים שהבן שלי לא היה צריך לעבור את הסיוט הזה ולא בפעם הראשונה העונה.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
ובמשפט אחד: "צריך איצטדיון חדש!"AS1 כתב:ראשית תודה על הברכות.
"ברוכים הבאים לאיצטדיון "סיוט וסרמיל" בבאר-שבע"
גם אני לא יודעתי איך לאכול את הדבר הזה
שורה תחתונה אם להיות אמיתי אני מאוכזב
כל השבוע קדחתי לכולם שזה לא כזה ברור שאנחנו מנצחים, יש לנו אופי לוזר
עם תפאורה כזאת זה פשע לא לנצח
שורה תחתונה אם להיות אמיתי אני מאוכזב
כל השבוע קדחתי לכולם שזה לא כזה ברור שאנחנו מנצחים, יש לנו אופי לוזר
עם תפאורה כזאת זה פשע לא לנצח
אביב, קודם נמשיך את מסכת הברכות !!! מזל טוב נשמה !! רק אושר 
בהחלט יש מקום לאכזבה מינימלית אך מצד שני לא קרה אסון גדול.
בשבילי ליהיות בפיגור של שני שערים ולחזור למשחק בדקה ה90 מראה על אופי גדול, אופי ענק !
לא היה לנו את זה בעבר.
יש ליגת העל.
שבת שלום.

בהחלט יש מקום לאכזבה מינימלית אך מצד שני לא קרה אסון גדול.
בשבילי ליהיות בפיגור של שני שערים ולחזור למשחק בדקה ה90 מראה על אופי גדול, אופי ענק !
לא היה לנו את זה בעבר.
יש ליגת העל.
שבת שלום.

אין בכלל קשר לאיצטדיון !clark kent כתב: ובמשפט אחד: "צריך איצטדיון חדש!"
"ברוכים הבאים לאיצטדיון "סיוט וסרמיל" בבאר-שבע"
בשעה אחת היו אמורים לפתוח את השערים על מנת להכניס את הקהל טיפין טיפין בצורה מסודרת.לא יתכן שרק בשעה שתיים וחצי ,שעה וחצי לפני המשחק כשאוהדים רבים כבר צובאים על השערים מחליטים במשטרה לפתוח את השערים ולדחוף את כולם אחורה.חלמאות מרתיחה !
ירים את ידו מי שנכנס כך לאיצטדיון כדורגל כלשהו במהלך חייו חוץ מבוסרמיל.
no further questions your honor
אין שום מקום בארץ גם לא בליגה שנייה שכך נכנסים למגרש!
הילה
תודה מותק
כבוד למגזר

[align=center]
GIFSoup[/align]

- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
מזל טוב אביב ותודה על העזרה אתמול. מסיבה:
אני היום לוקח רק את יניב אלול לוקח אותו יד ביד לעבר השקיעה ונפרד ממנו בלי נשיקה.
מעבר לזה משחק הליגה של מכבי באר שבע חא היה צריך להתקיים בווסרמיל.
צריך לבדוק מי הטיפש שאישר את קיום המשחק לפני ההצגה הגדולה.
שווה בדיקה העניין לפחות שמישהו ילמד מהטעות.
אני היום לוקח רק את יניב אלול לוקח אותו יד ביד לעבר השקיעה ונפרד ממנו בלי נשיקה.
מעבר לזה משחק הליגה של מכבי באר שבע חא היה צריך להתקיים בווסרמיל.
צריך לבדוק מי הטיפש שאישר את קיום המשחק לפני ההצגה הגדולה.
שווה בדיקה העניין לפחות שמישהו ילמד מהטעות.
מישל
העניין שהרתיח אותי יותר מכל הוא שלפני שבועיים כבר הייתה קטסטרופה דומה והגבתי בטופיק של "ההנהלה צריכה לעלות ליגה " על כך שנרדמו בהנהלה ולא נערכו כראוי.אתה אומר "שמישהו לפחות ילמד מטעויות" ואני אומר מערכת הפקת הלקחים באגודה שואפת לאפס.
לא מבינים שכך לא מקרבים קהל למשחקים - ההיפך הוא הנכון כך מרחיקים אותו.
אני חייב לשתף אותכם במחזה שראיתי בכניסה ואני חייב להגיד הייתי על סף דמעות.ילד כבן 6 לבוש כולו להצגה הנפלאה במגרש נשלף ע"י שוטר מג"ב מתוך ההמון הדחוס לתוך הרווח שבין הכניסות.הילד היה מבוהל בטירוף והיה על סף בכי כי לא ראה את אביו והתחנן לשוטרים שיוציאו את אביו על מנת שיאסוף אותו אל חיקו.אני משוכנע שהילד בטראומה (!) מהמשחק ויהיה לו קשה לחזור למשחק.רק לראות את פניו המבועתות להחריד של הילד עשה לי חשק להזיז את כל מי שנקרה בדרכי ולחבק את הילד המסכן.
אשמח להיקרא לדגל ככל שאוכל לעזור !
שבת שלום
העניין שהרתיח אותי יותר מכל הוא שלפני שבועיים כבר הייתה קטסטרופה דומה והגבתי בטופיק של "ההנהלה צריכה לעלות ליגה " על כך שנרדמו בהנהלה ולא נערכו כראוי.אתה אומר "שמישהו לפחות ילמד מטעויות" ואני אומר מערכת הפקת הלקחים באגודה שואפת לאפס.
לא מבינים שכך לא מקרבים קהל למשחקים - ההיפך הוא הנכון כך מרחיקים אותו.
אני חייב לשתף אותכם במחזה שראיתי בכניסה ואני חייב להגיד הייתי על סף דמעות.ילד כבן 6 לבוש כולו להצגה הנפלאה במגרש נשלף ע"י שוטר מג"ב מתוך ההמון הדחוס לתוך הרווח שבין הכניסות.הילד היה מבוהל בטירוף והיה על סף בכי כי לא ראה את אביו והתחנן לשוטרים שיוציאו את אביו על מנת שיאסוף אותו אל חיקו.אני משוכנע שהילד בטראומה (!) מהמשחק ויהיה לו קשה לחזור למשחק.רק לראות את פניו המבועתות להחריד של הילד עשה לי חשק להזיז את כל מי שנקרה בדרכי ולחבק את הילד המסכן.
אשמח להיקרא לדגל ככל שאוכל לעזור !
שבת שלום
[align=center]
GIFSoup[/align]

לפני הכל מזל טוב אחי.
הכתובת היתה על הקיר והכל היה צפוי. השערים היו חייבים להיפתח בשעה 12.30 מקסימום
ולא ב-14.30. לא בהכל אשמה ההנהלה, גם למשטרה וליס"מ/מג"ב יש חלק בכך שהם לא עמדו
בתור שאלוהים חילק שכל ואינטיליגנציה וגם העיריה אשמה שהמתקן העירוני שלה לא מאפשר כניסה
למגרש כמו בני אדם.
הכתובת היתה על הקיר והכל היה צפוי. השערים היו חייבים להיפתח בשעה 12.30 מקסימום
ולא ב-14.30. לא בהכל אשמה ההנהלה, גם למשטרה וליס"מ/מג"ב יש חלק בכך שהם לא עמדו
בתור שאלוהים חילק שכל ואינטיליגנציה וגם העיריה אשמה שהמתקן העירוני שלה לא מאפשר כניסה
למגרש כמו בני אדם.
יש לי בטן מלאה על כל מה שקרה היום , ואני יכתוב בקרוב את כל מה שיש לי להגיד.
עזוב את זה,
יום הולדת שמח יא מלך אחד.
שבת שלום לכולם.
עזוב את זה,
יום הולדת שמח יא מלך אחד.
שבת שלום לכולם.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
המשטרה איננה אדון לעצמה והיא שכירה (!) של המועדון ועליה לבצע את הנחיות המועדון בהתאם לחוק כמובן.אמרת יפה אריק "הכתובת היתה על הקיר " והיא עדיין מהדהדת חזק מהמשחק נגד כפ"ס.איפה הייתם בהכנות ? שעת שיטור מזורגגת הייתה יכולה לעלות בנפשו של אחד האוהדים ואני ראיתי כמה כאלה שאני כמעט בטוח לא יבואו יותר.חלם כבר אמרנו ?
אם היו פותחים ב12:30 כפי שאמרת כל ה"כמעט אסון" הזה היה נמנע בוודאות ולכן אני לא מוצא שום קשר לאיצטדיון הישן שלנו.
אפשר למנוע את הכניסת בהמות (כך זה נראה ומרגיש) לוסרמיל בלי להתאמץ יותר מידי.כולם יודעים להגיד מה גרם ואיך אפשר למנוע אבל מישהו מתעקש לגרום לאילו שלא באו שנים להישאר בבית עוד 10 שנים.
אם היו פותחים ב12:30 כפי שאמרת כל ה"כמעט אסון" הזה היה נמנע בוודאות ולכן אני לא מוצא שום קשר לאיצטדיון הישן שלנו.
אפשר למנוע את הכניסת בהמות (כך זה נראה ומרגיש) לוסרמיל בלי להתאמץ יותר מידי.כולם יודעים להגיד מה גרם ואיך אפשר למנוע אבל מישהו מתעקש לגרום לאילו שלא באו שנים להישאר בבית עוד 10 שנים.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם להסתכל על החצי כוס המלאה, הבלוף הגדול שנקרא יניב אלול התגלה היום יותר מתמיד, ואולי אחרי היום נוכל להיפרד מהבחור יפה ולקבל מרכז הגנה שלא מבשל ליריב שערים במשחק.AS1 כתב:למשחק הזה היתה חייבת להיות תוצאה אחת והיא ניצחון.
שבת שלום !
אני חושב שגם לגבי זרקו וקידר קיבלנו היום את ההוכחה שאם משאירים מישהו מהם, זה במקרה הטוב להיות בלם שלישי בשנה הבאה.
המשחק היום הוכיח יותר מתמיד שהדבר הראשון שאנחנו צריכים לעשות בקיץ, אחרי כמובן שיחתום כאן מאמן, זה להביא 2 בלמים ושוער להרכב הראשון.
שיהיה מזל טוב, אני מקווה שכשבאמת נצטרך לחגוג (ואני מדבר על תואר אם כל הכבוד לעליית ליגה) לא נפשל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אס-ואללה אוהד של שבוע וחצי:) אס מה אתה משחק אותה 'מ-שנים' שלשום לבשתה אדום!
ועכשיו ברצינות, אח יקר, חבר יקר וטוב שלי, אוהב אותך המון למרות שאתה שועלון לא קטן ואבו סננה ענק
מי יתן ויהיו לי הרבה חברים כמוך (לא אפשרי האס הוא אחד-יחיד-ומיוחד)
אין לי כח לכתוב על מה שאתם מדברים, נטחן ונלעס ונותר רק לירוק אותו החוצה, העיריה עושה המון צרות לקבוצה, אם זה בתחזוקת האצטדיון, הכשרתו וכלה בחלמאות של אישור משחקה של מכבי ב"ש באותו היום כאשר כר הדשא היה זוועה, לא הורטב ולכן היה משחק איטי ולא אני לא מתכוון ליניב אלול, משה תהליך ההתפקחות שלך עכשיו הוא תהליך ההתפקחות שלי משנת 2000 ואתה יודע מה? משנת 85 שנותיהם העליזות של אלי וייצמן מלך השערים של הקבוצה באותן עונות עם 3 שערים...קבוצה מקומית שהייתה כובשת בעונה של 33 משחקים 16 שערים, מלכת ה-0-0 מאז אני חולם על שחקנים מתל-אביב, החלל החיצון שיודעים לתת גול בדקה 90 מבלי שהטיטול מתמלא להם בקקי
אס1 תן לו בגונג!
ועכשיו ברצינות, אח יקר, חבר יקר וטוב שלי, אוהב אותך המון למרות שאתה שועלון לא קטן ואבו סננה ענק
מי יתן ויהיו לי הרבה חברים כמוך (לא אפשרי האס הוא אחד-יחיד-ומיוחד)
אין לי כח לכתוב על מה שאתם מדברים, נטחן ונלעס ונותר רק לירוק אותו החוצה, העיריה עושה המון צרות לקבוצה, אם זה בתחזוקת האצטדיון, הכשרתו וכלה בחלמאות של אישור משחקה של מכבי ב"ש באותו היום כאשר כר הדשא היה זוועה, לא הורטב ולכן היה משחק איטי ולא אני לא מתכוון ליניב אלול, משה תהליך ההתפקחות שלך עכשיו הוא תהליך ההתפקחות שלי משנת 2000 ואתה יודע מה? משנת 85 שנותיהם העליזות של אלי וייצמן מלך השערים של הקבוצה באותן עונות עם 3 שערים...קבוצה מקומית שהייתה כובשת בעונה של 33 משחקים 16 שערים, מלכת ה-0-0 מאז אני חולם על שחקנים מתל-אביב, החלל החיצון שיודעים לתת גול בדקה 90 מבלי שהטיטול מתמלא להם בקקי
אס1 תן לו בגונג!