אין עשן בלי אש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: אין עשן בלי אש

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:
אז שאני אבין, אתה רוצה שאלונה תזרוק את מאור מהקבוצה עכשיו? אמיתי? רק בגלל שאבא שלו יצר קשר עם מכבי לפני המשחק?

לפי הלוגיקה הזאת, 80% מהשחקנים בליגה צריכים לשבת ביציע, כי מישהו מטעם פנה למישהו אחר, לא משנה כמה הזויה הפנייה
אף אחד לא מציע לזרוק את בוזגלו.
אבל אי אפשר כל קיץ עם הסרטים האלה.
לפעמים אומרים סייג לחוכמה שתיקה,גם אם באמת מכבי התעניינו,אבא שלו שכל כך חשוב לו שהילד יהיה מאושר היה צריך להגיד תודה אבל לא תודה.
ולא להפיל את זה על ההנהלה של הקבוצה.
עכשיו לגבי האנשים כאן כולם צריכים להבין שהיחסים עם מאור זה תן וקח לא שום דבר מעבר,בטח שלא כמו ברדה ומליקסון.
ברגע שכולם יבינו את זה גם יפסיקו להתרגש מכל שטות שיוצאת לאבא מהפה.
יש כאן יותר מדי רגשי והיום בכדורגל המקצועני זה לא מעניין.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אבא בוזגלו לא מקור מהימן מבחינתכם?

מקווה בשבילכם שכשתחזרו הביתה טתראו את האישה שלכם במיטה עם מישהו לא באמת תאמינו לה שהיא רק סעדה אותו בזמן שהתעלף
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:אבא בוזגלו לא מקור מהימן מבחינתכם?

מקווה בשבילכם שכשתחזרו הביתה טתראו את האישה שלכם במיטה עם מישהו לא באמת תאמינו לה שהיא רק סעדה אותו בזמן שהתעלף
הוא לא פראייר,מה שהוא עושה זה א ב במשא ומתן עתידי.
זורק סכום באוויר,יענו אומר "שנה הבאה שנדבר על שדרוג,זה הסכום שכבר היה לנו ביד,מכאן תתחילו לדבר".

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום זקן כתב: אף אחד לא מציע לזרוק את בוזגלו.
אבל אי אפשר כל קיץ עם הסרטים האלה.
לפעמים אומרים סייג לחוכמה שתיקה,גם אם באמת מכבי התעניינו,אבא שלו שכל כך חשוב לו שהילד יהיה מאושר היה צריך להגיד תודה אבל לא תודה.
ולא להפיל את זה על ההנהלה של הקבוצה.
עכשיו לגבי האנשים כאן כולם צריכים להבין שהיחסים עם מאור זה תן וקח לא שום דבר מעבר,בטח שלא כמו ברדה ומליקסון.
ברגע שכולם יבינו את זה גם יפסיקו להתרגש מכל שטות שיוצאת לאבא מהפה.
יש כאן יותר מדי רגשי והיום בכדורגל המקצועני זה לא מעניין.
דפדף אחורה ותראה שהייתה הצעה להוציא אותו מהמועדון

מוגזם מדי בעיניי, שיחת הבהרה וקנס על תנאי יכולים להספיק במקרה הזה

אם בכלל רוצים להשתולל אפשר לקחת לו את הסרט אבל לדעתי זה יגרום יותר נזק מתועלת

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ns75 כתב:

לא מוגזם.
אם הוא ומכבי ניהלו שיחות ערב משחק עונה זה ממש לא מוגזם.

שאלה, אם זה היה טאהה, גם היית קונס בלבד? או שיש דרג ויש זרג

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

באמת שאני לא מבין אתכם .
אנשים פה משווים יחסים של שחקן עם קבוצה ליחסים עם אישה .
אתם פשוט חיים בסרט, כשבוזגלו לא יהיה מספיק טוב אתם תהיו הראשונים לזרוק אותו ( אז זה כמו להגיד שכשהאישה כבר לא מספיק יפה מחליפים מודל?)
בחייאת , זה כדורגל ובכדורגל שחקנים עוברים מקבוצה לקבוצה ומבינים שהקריירה שלהם היא של 10-12 שנה ומנסים בזמן הזה למקסם רווחים ותועלת, מי שלא מבין את זה הוא העיוור .

מי שחושב שבוזי לא רוצה לעבור למכבי עוצם עיניים , אני בטוח שבתוך תוכו הוא רואה מה קורה שם וחורה לו יש בי צד שכעוס מזה ויש בי צד שמבין את זה .
כשאני מנסה לנתק את האהדה לקבוצה ולחשוב באופן קר ברור לי שכל שחקן היה פוזל למכבי ולשחק בצמפיונס .
אני חושב שכן הייתה פנייה של מכבי שגיששה עם יעקב לגבי מעבר של מאור ויעקב בשם מאור הציג את הדברים לפי ראות עיניו וכדי לחשוב על האינטרס של בנו . יעקב לא טיפש והוא מבין וקורא את המפה הוא יודע שהסיכוי שאלונה תשחרר את בוזי למכבי הוא קלוש עד לא קיים ולכן הוא ניצל את המצב כדי להלחיץ ולהגיע בנקודת פתיחה טובה לקראת הדיון על משא ומתן לקראת חידוש החוזה.

ממקור ראשון אני יודע שגם למאור וגם לאשתו מאוד טוב כאן שניהם מחוברים למקום ונהנים לחיות כאן ונהנים בהפועל ב"ש. מכאן תסיקו מה שבא לכם .

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:

עזוב את המקצינים.
בשורה התחתונה מאור בוזגלו התחיל אתמול את המשא ומתן על השדרוג שלו בשכר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

pirlo21 כתב:באמת שאני לא מבין אתכם .
אנשים פה משווים יחסים של שחקן עם קבוצה ליחסים עם אישה .
אתם פשוט חיים בסרט, כשבוזגלו לא יהיה מספיק טוב אתם תהיו הראשונים לזרוק אותו ( אז זה כמו להגיד שכשהאישה כבר לא מספיק יפה מחליפים מודל?)
בחייאת , זה כדורגל ובכדורגל שחקנים עוברים מקבוצה לקבוצה ומבינים שהקריירה שלהם היא של 10-12 שנה ומנסים בזמן הזה למקסם רווחים ותועלת, מי שלא מבין את זה הוא העיוור .

מי שחושב שבוזי לא רוצה לעבור למכבי עוצם עיניים , אני בטוח שבתוך תוכו הוא רואה מה קורה שם וחורה לו יש בי צד שכעוס מזה ויש בי צד שמבין את זה .
כשאני מנסה לנתק את האהדה לקבוצה ולחשוב באופן קר ברור לי שכל שחקן היה פוזל למכבי ולשחק בצמפיונס .
אני חושב שכן הייתה פנייה של מכבי שגיששה עם יעקב לגבי מעבר של מאור ויעקב בשם מאור הציג את הדברים לפי ראות עיניו וכדי לחשוב על האינטרס של בנו . יעקב לא טיפש והוא מבין וקורא את המפה הוא יודע שהסיכוי שאלונה תשחרר את בוזי למכבי הוא קלוש עד לא קיים ולכן הוא ניצל את המצב כדי להלחיץ ולהגיע בנקודת פתיחה טובה לקראת הדיון על משא ומתן לקראת חידוש החוזה.

ממקור ראשון אני יודע שגם למאור וגם לאשתו מאוד טוב כאן שניהם מחוברים למקום ונהנים לחיות כאן ונהנים בהפועל ב"ש. מכאן תסיקו מה שבא לכם .
לא הבנתי מי כאן חי בסרט,זה בדיוק מה שאמרנו.
אולי קצת הבנת הנקרא?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

כולם יודעים כאן ממקור ראשון..'בדוק", "סמכו עליי", " אני מכיר "...

פשש, איפה הייתם כולכם כשמכרו משחקים לבובליל וזגורי?!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Totti כתב:אבא בוזגלו לא מקור מהימן מבחינתכם?

או אה ... איזו השוואה דפקת פה.

ולא, מבחינתי כשאלונה מוציאה הודעה שלא הייתה שום הצעה בימים האחרונים ויעקב בוזגלו אמר שהייתה (שוב אני אומר הוא לא אמר בימים האחרונים, לא כתוב את זה באתר, זה יכול להיות הוצא מהקשרו קלאסי) אז אני מאמין לאלונה.

פתאום שכחתם מי זה יעקב בוזגלו? כשמאור הגיע הוא היה איום, אמרתם שהוא מברבר בלי הפסקה, ידעתם שהוא בקשרים עם אופירה וONE, אז פתאום שהוא מוציא מילה שנוחה לכם אז אתם הופכים אותו לטלית שכולה תכלת?

לבוא ולזרוק פה סיסמאות של "אתם עיוורים", "תתפכחו" אני גם יכול לבוא ולהגיד על כל דבר שבעולם. אם ההודעה של יעקב הייתה יוצאת ללא הכחשה של אלונה ושל המועדון, הייתי יכול לחשוב כמוכם. לבוא ולהגיד שמאור התמזמז עם מכבי ערב המשחק מולם זו שטות גמורה שלא צריכה להכתב כאן בגלל שאין לך שום הוכחה לזה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב: או אה ... איזו השוואה דפקת פה.

ולא, מבחינתי כשאלונה מוציאה הודעה שלא הייתה שום הצעה בימים האחרונים ויעקב בוזגלו אמר שהייתה (שוב אני אומר הוא לא אמר בימים האחרונים, לא כתוב את זה באתר, זה יכול להיות הוצא מהקשרו קלאסי) אז אני מאמין לאלונה.

פתאום שכחתם מי זה יעקב בוזגלו? כשמאור הגיע הוא היה איום, אמרתם שהוא מברבר בלי הפסקה, ידעתם שהוא בקשרים עם אופירה וONE, אז פתאום שהוא מוציא מילה שנוחה לכם אז אתם הופכים אותו לטלית שכולה תכלת?

לבוא ולזרוק פה סיסמאות של "אתם עיוורים", "תתפכחו" אני גם יכול לבוא ולהגיד על כל דבר שבעולם. אם ההודעה של יעקב הייתה יוצאת ללא הכחשה של אלונה ושל המועדון, הייתי יכול לחשוב כמוכם. לבוא ולהגיד שמאור התמזמז עם מכבי ערב המשחק מולם זו שטות גמורה שלא צריכה להכתב כאן בגלל שאין לך שום הוכחה לזה.
להתערבות של אבא יש מחיר.
בפעם העשירית בערך

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: או אה ... איזו השוואה דפקת פה.

תודה רבה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

Totti כתב: להתערבות של אבא יש מחיר.
בפעם העשירית בערך
יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא.

מאור בעצמו אמר שבעבר אבא שלו התערב לו בקריירה וגם פגע בה אבל גם הרים אותה. בכל הראיונות הוא אמר שכרגע אבא שלו לוקח צעד אחד אחורה לפחות בקריירה שלו.

אם ג'ורדי או מישהו ממכבי יצר קשר ראשוני עם יעקב בוזגלו, שלא יידע בכלל את מאור, ואפילו זרק רק לו איזה מספר בנושא הזה, אז יעקב יכול להגיד מה שבא לו. כל עוד מאור לא ידע מזה וכל עוד באמת לא הוגשה הצעה רשמתי למועדון - אי אפשר להגיד התערבות או שהמועדון משקר לנו וכד'.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב: יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא.

מאור בעצמו אמר שבעבר אבא שלו התערב לו בקריירה וגם פגע בה אבל גם הרים אותה. בכל הראיונות הוא אמר שכרגע אבא שלו לוקח צעד אחד אחורה לפחות בקריירה שלו.

אם ג'ורדי או מישהו ממכבי יצר קשר ראשוני עם יעקב בוזגלו, שלא יידע בכלל את מאור, ואפילו זרק רק לו איזה מספר בנושא הזה, אז יעקב יכול להגיד מה שבא לו. כל עוד מאור לא ידע מזה וכל עוד באמת לא הוגשה הצעה רשמתי למועדון - אי אפשר להגיד התערבות או שהמועדון משקר לנו וכד'.
רק כן.
מגיל ילדים ג' ועד היום האחרון של שחקן בקרירה-

אבא מתערב=ילד נפגע

ואגב, הניסיון לזרוק את כל הזבל על יעקב מגוחך, למאור יש חלק אינטגרלי בכל צעד

סמל אישי של משתמש
The red one

Totti כתב: רק כן.
מגיל ילדים ג' ועד היום האחרון של שחקן בקרירה-

אבא מתערב=ילד נפגע

ואגב, הניסיון לזרוק את כל ה*** על יעקב מגוחך, למאור יש חלק אינטגרלי בכל צעד
שוב, אתה זורק פה דברים ללא שום ביסוס. אין ספק שיכול להיות שאתה צודק, אבל אתה לא באמת יודע את זה.

אולי אני תמים שאני מעדיף להאמין לאלונה היקרה מאשר לברברן בלי הפסקה בשם יעקב בוזגלו. אולי. אבל אולי אתה טועה? גם אני יכול להגיד לך שהנסיון להכניס את מאור לסיטואציה הוא מגוחך..אבל לא אני ולא אתה יודעים. אני לא יוצא בעובדות ואומר שמאור התמזמז עם מכבי, וגם אתה לא צריך, ולא אף אחד אחר פה, כי אף אחד לא באמת יודע. אז בנתיים יש לנו כמה גרסאות לנושא, וכל אחד בוחר עם מי הוא רוצה ללכת.

שלח תגובה