תגיד לי אתה אמיתי? באמת שואל..אדום בלב בנשמהההה כתב: או אה ... איזו השוואה דפקת פה.
ולא, מבחינתי כשאלונה מוציאה הודעה שלא הייתה שום הצעה בימים האחרונים ויעקב בוזגלו אמר שהייתה (שוב אני אומר הוא לא אמר בימים האחרונים, לא כתוב את זה באתר, זה יכול להיות הוצא מהקשרו קלאסי) אז אני מאמין לאלונה.
פתאום שכחתם מי זה יעקב בוזגלו? כשמאור הגיע הוא היה איום, אמרתם שהוא מברבר בלי הפסקה, ידעתם שהוא בקשרים עם אופירה וONE, אז פתאום שהוא מוציא מילה שנוחה לכם אז אתם הופכים אותו לטלית שכולה תכלת?
לבוא ולזרוק פה סיסמאות של "אתם עיוורים", "תתפכחו" אני גם יכול לבוא ולהגיד על כל דבר שבעולם. אם ההודעה של יעקב הייתה יוצאת ללא הכחשה של אלונה ושל המועדון, הייתי יכול לחשוב כמוכם. לבוא ולהגיד שמאור התמזמז עם מכבי ערב המשחק מולם זו שטות גמורה שלא צריכה להכתב כאן בגלל שאין לך שום הוכחה לזה.
אין עשן בלי אש
- ForeverRed
Re: אין עשן בלי אש
כל אחד פה נהיה שופט על סמך שמועות והשערות.
מחליטים שבוזגלו ישב עם ג'ורדי יום לפני המשחק כאילו יש לכם צילומים.
יאללה תהרסו את הקבוצה
תהנו בפורום שלכם
יאללה תהרסו את הקבוצה
תהנו בפורום שלכם
אותו דבר לגבי טאהה, חביביאן והבן של אסיTotti כתב: לא מוגזם.
אם הוא ומכבי ניהלו שיחות ערב משחק עונה זה ממש לא מוגזם.
שאלה, אם זה היה טאהה, גם היית קונס בלבד? או שיש דרג ויש זרג
זה לא משהו כ"כ חמור ששוה העפה מהקבוצה
טוב, אפשר להפסיק את הדיון,
הפורום מתחלק לנאמנים עיוורים לקבוצה ושחקניה אל מול חבר'ה קצת יותר חשדנים וזה לא יסתיים עד שלא נדע באופן רשמי וסופי מה קרה שם.
הפורום מתחלק לנאמנים עיוורים לקבוצה ושחקניה אל מול חבר'ה קצת יותר חשדנים וזה לא יסתיים עד שלא נדע באופן רשמי וסופי מה קרה שם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מאיפה אתה בטוח שהם דיברו יום לפני ? היית שם ? או שאתה אוהב להמציא ?ns75 כתב:
אותו דבר לגבי טאהה, חביביאן והבן של אסי
זה לא משהו כ"כ חמור ששוה העפה מהקבוצה
העיקר אתה יורד על דר אבל אתה יותר גרוע ממנו כשאתה נתקע על העמדה שלך
ועכשיו האוהדים אשמים?Tal_Hbs כתב:כל אחד פה נהיה שופט על סמך שמועות והשערות.
יאללה תהרסו את הקבוצה
תהנו בפורום שלכם
יאללה, תן גז...
חורשים את המדינה כמו מטורפים שבוע אחרי שבוע, מגיעים לנו הסברים ודין וחשבון על מה בדיוק קרה שם
תדבר יפה קודם כל..Totti כתב: ועכשיו האוהדים אשמים?
יאללה, תן גז...
חורשים את המדינה כמו מטורפים שבוע אחרי שבוע, מגיעים לנו הסברים ודין וחשבון על מה בדיוק קרה שם
אדום זקן כתב: עזוב את המקצינים.
בשורה התחתונה מאור בוזגלו התחיל אתמול את המשא ומתן על השדרוג שלו בשכר.
לזה אני מסכים, הבנאדם ואבא שלו, לפני סגירת כל חלון העברות, החל מגיל 12 ועד היום, מנסים להוציא עוד כסף
אין בזה שום חדש והכלה הייתה ידועה לכל עוד לפני החופה
לא מבין מה ההתרגשות המיוחדת הפעם הזאת
תן גז פעם שנייהTal_Hbs כתב:
תדבר יפה קודם כל..
Tal_Hbs כתב:
מאיפה אתה בטוח שהם דיברו יום לפני ? היית שם ? או שאתה אוהב להמציא ?
העיקר אתה יורד על דר אבל אתה יותר גרוע ממנו כשאתה נתקע על העמדה שלך
אם שותים לא מקלידים
חחחחחחns75 כתב:
אם שותים לא מקלידים
ממש גבר..Totti כתב: תן גז פעם שנייה
שתחרר ממני עם ההחלטות שלך שקרה משהו בלי להיות בטוח
הכי קל לשנות נושא.ns75 כתב:
אם שותים לא מקלידים
תענה איך אתה בטוח שהם ישבו יום לפני ?
מה זה מעניין אותנו אם מכבי פנו לבוזגלו? שיפנו עד מחר.
שורה תחתונה הוא לא ביקש לעזוב ולא קרה כלום בפועל.
מה שכן קרה, זה שאופירע פרסמה ידיעה (וזה ממש לא משנה אם המקור זה יעקב, ג'ורדי או האפסנאי של בית"ר רמלה). פה בפורום מתחילים לגעוש על קנסות ומכירות, משם במשחק הבא שלבוזגלו יילך קצת פחות אז יצעקו לו מהיציע "לך למכבי" והופ ג'ורדי מחכך ידיים בהנאה.
אז טוטי לא אנחנו הנאיביים...
שורה תחתונה הוא לא ביקש לעזוב ולא קרה כלום בפועל.
מה שכן קרה, זה שאופירע פרסמה ידיעה (וזה ממש לא משנה אם המקור זה יעקב, ג'ורדי או האפסנאי של בית"ר רמלה). פה בפורום מתחילים לגעוש על קנסות ומכירות, משם במשחק הבא שלבוזגלו יילך קצת פחות אז יצעקו לו מהיציע "לך למכבי" והופ ג'ורדי מחכך ידיים בהנאה.
אז טוטי לא אנחנו הנאיביים...
אני באמת אומר לך להפסיק עם התמימות.אדום בלב בנשמהההה כתב: יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא.
מאור בעצמו אמר שבעבר אבא שלו התערב לו בקריירה וגם פגע בה אבל גם הרים אותה. בכל הראיונות הוא אמר שכרגע אבא שלו לוקח צעד אחד אחורה לפחות בקריירה שלו.
אם ג'ורדי או מישהו ממכבי יצר קשר ראשוני עם יעקב בוזגלו, שלא יידע בכלל את מאור, ואפילו זרק רק לו איזה מספר בנושא הזה, אז יעקב יכול להגיד מה שבא לו. כל עוד מאור לא ידע מזה וכל עוד באמת לא הוגשה הצעה רשמתי למועדון - אי אפשר להגיד התערבות או שהמועדון משקר לנו וכד'.
ושוב אין לי שום דבר נגד מאור ואני חושב שזה לגיטימי לחשוב על עצמך,אבל שלא יגידו לי כאן שטוב לו ושמוב לו,הכל עניין של כסף.
על אבא בוזגלו אני יכול להגיד לך שתי דברים.
1. הבן אדם לא שקרן ולא ערבבן ואת זה אי אפשר לקחת ממנו,הכל ישר ובפרצוף ואולי זאת הבעיה.
2. יעקב בוזגלו היה,ממשיך ויהיה חלק ממאור בוזגלו,ברגע שהבן אדם מריח שהתרנגולת שלו מטילה ביצי זהב הוא שם.
הצעה רשמית לא הייתה,הנה אני אומר לך ממקור תשיעי,אבל זה לא משנה,מספיק שלחשו לו באוזן " מכבי רוצים אותך ומוכנים לשלם הרבה כסף",אוטומטית זה מוציא אותך מפוקוס.
לא שאני משליך חלילה על היכולת שלו ביום ראשון,אבל זה מחלחל כי כולנו בני אדם.