על עובדה אחצ אי אפשר להתווכח.
מאור בוזגלו לא ביקש להשתחרר למכבי.
אם זה היה המצב, הייתי מבין חלק מהטענות כאן.
ההודעה של יעקב בוזגלו היא זאת שהוכיחה את זה.
סה"כ מהלך לגיטימי - קבוצה פונה לקבוצה לגבי שחקן ומקבלת סירוב. אם היתה פניה גם לשחקן או לאביו, צריך להתלונן בהתאחדות. אמנם הכל רקוב פה אבל זו עבירה חמורה.
בדיוק כך. אין טענות לגבי ההתנהלות של בוזגלו. ברור שהייתי שמח ששנייה אחרי הפרסום הוא יוציא הודעה שאומרת שנעשתה פנייה אך הוא שלל אותה על הסף בגלל מה שהוא מרגיש כלפי ב"ש ושזה הבית שלו, אבל מה לעשות בוזגלו כנראה לא קורץ מהחומר של מליקסון וברדה ולצערי הם באמת נדירים בימינו. לא זו הסיבה להתחיל לבקר אותו ובטח לא לרדת עליו. העניין חייב להישאר הפנייה של מכבי לשחקן או לסוכן/אבא רגע לפני משחק!!!
להכנס באמאמא שלהם
אדום זקן כתב:
לא הבנתי מי כאן חי בסרט,זה בדיוק מה שאמרנו.
אולי קצת הבנת הנקרא?
חי בסרט מי שלא חושב כמוני וכמוך.
הדברים כוונו כלפי מי שחושב אחרת ממה שכתבתי , אם כולם היו חושבים אותו דבר הדיון לא היה כ"כ אמוציונאלי וגורר כלכך הרבה רגש ותגובות .
אני לא מאסטר הבנת הנקרא כמוך איש אשכולות מהולל שלי , אבל אני מצליח להסיק שדיון שצובר 5 עמודים ביום וחצי וגורר תגובות כמעט מכל חברי הפורום הוא לא דיון של קונצנזוס אלא דיון של דעות מנוגדות .
pirlo21 כתב:
חי בסרט מי שלא חושב כמוני וכמוך.
הדברים כוונו כלפי מי שחושב אחרת ממה שכתבתי , אם כולם היו חושבים אותו דבר הדיון לא היה כ"כ אמוציונאלי וגורר כלכך הרבה רגש ותגובות .
אני לא מאסטר הבנת הנקרא כמוך איש אשכולות מהולל שלי , אבל אני מצליח להסיק שדיון שצובר 5 עמודים ביום וחצי וגורר תגובות כמעט מכל חברי הפורום הוא לא דיון של קונצנזוס אלא דיון של דעות מנוגדות .
אז זהו,שאין כאן עניין של דעות,יש כאן עובדות.
מאור שחקן נפלא והחשוב ביותר במערך אצלנו,אבל להפוך אותו לסמל,זה אי הבנת המציאות.
זו בדיוק הבעיה, שאוהדים אצלנו אוהבים לחשוב שכל שחקן הוא סמל וצריך להתנהג כאילו נולד בסורוקה וקפץ בשער 5 בגיל 6.
הם ממש לא כאלה, בוזגלו הוא הכי שכיר חרב שיש.
כל עוד הוא נותן תפוקה, רעש תקשורתי ודרישה לעלות בשכר היא בגדר הנסבל. תפקידה של אלונה הוא לחשוב מתי זה עובר את הגבול ומתי לשתוק כדי לא לאבד את מה שיש לנו בידיים ובהחלט יש.
תפקידנו זה לעודד ולתמוך בבוזגלו ובכל שחקן אחר מתוך אינטרס של טובת הקבוצה. ברגע שהאינטרסים של בוזגלו וטובת הקבוצה יהיו מנוגדים, האינטרס של בוזגלו יעניין את האשך הימני.
אנחנו רחוקים משם וגם לא צריך להגיע לשם.