שבת 18:00, רעננה-בש
שבת 18:00, רעננה-בש
לעבדכם הנאמן יצא פעם להיות חלק ממסע הרג המוני של תרנגולות בבית היהודי בפאלולים, גואה, כחלק מהכנות לאורחת החג בהודו רבתי.
סביר שלאף אחד משחקני הסגל לא יצא לשחוט פעם, לא תרנגולות ובטח ובטח שלא כבשים.
אז הגיעה הפעם הראשונה, בשבת. עם היתר מהרב/שר/אסיר לשעבר אריה דרעי או בלעדיו, תעלה הפועל באר שבע למשחק של להיות או לחדול כבר במחזור השלישי.
אחרי ההפסד "המחמיא" 0:1 לקבוצה הטובה בעולם, מגיעה כמו בהזמנה להלוויה היריבה השנואה וההזויה מהשרון.
אל לנו להתעסק דיבורי סרק על "משחק קשה", " יריבה עיקשת" ו-"מאמן טקטיקן ברמות הגבוהות", רק לעלות לכר הדשא בשבת של אחר הצהריים ולאנוס ללא כחל וסרק את הפועל רעננה למן שריקת הפתיחה.
מה מצפה לנו אצל הלבנים אדומים של סילבס כולם יודעים, 10 שחקנים אלמוניים וברק בדש אחד, חלוץ מעוטר ובעל משחק ראש ויד משובחים. מלבדו, סביר שלא נזהה במבט ראשון אף לא אחד מהם.
זהו לא פוסט של התנשאות או זלזול, רק ציפייה שנחזיר את הסדר המתוקן על כנו,
הפועל רעננה היא קבוצת תחתית או שיפולי מרכז טבלה והפועל באר שבע היא אחת משתי הקבוצות הטובות בישראל.
ולהלן ההרכב שלי:
גורש
ביטון
אופיר
וילי
שיר
אוגו
הובאן
מליקסון(באמצע)
נאווקמה
בוזגלו
שהר
תודה ולהתראות
סביר שלאף אחד משחקני הסגל לא יצא לשחוט פעם, לא תרנגולות ובטח ובטח שלא כבשים.
אז הגיעה הפעם הראשונה, בשבת. עם היתר מהרב/שר/אסיר לשעבר אריה דרעי או בלעדיו, תעלה הפועל באר שבע למשחק של להיות או לחדול כבר במחזור השלישי.
אחרי ההפסד "המחמיא" 0:1 לקבוצה הטובה בעולם, מגיעה כמו בהזמנה להלוויה היריבה השנואה וההזויה מהשרון.
אל לנו להתעסק דיבורי סרק על "משחק קשה", " יריבה עיקשת" ו-"מאמן טקטיקן ברמות הגבוהות", רק לעלות לכר הדשא בשבת של אחר הצהריים ולאנוס ללא כחל וסרק את הפועל רעננה למן שריקת הפתיחה.
מה מצפה לנו אצל הלבנים אדומים של סילבס כולם יודעים, 10 שחקנים אלמוניים וברק בדש אחד, חלוץ מעוטר ובעל משחק ראש ויד משובחים. מלבדו, סביר שלא נזהה במבט ראשון אף לא אחד מהם.
זהו לא פוסט של התנשאות או זלזול, רק ציפייה שנחזיר את הסדר המתוקן על כנו,
הפועל רעננה היא קבוצת תחתית או שיפולי מרכז טבלה והפועל באר שבע היא אחת משתי הקבוצות הטובות בישראל.
ולהלן ההרכב שלי:
גורש
ביטון
אופיר
וילי
שיר
אוגו
הובאן
מליקסון(באמצע)
נאווקמה
בוזגלו
שהר
תודה ולהתראות
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 06 ספטמבר 2015, 09:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: שבת 18:30, רעננה-בש
רעננה אף פעם לא קלה. גם מכבי תמיד ירקו דם בשביל לקחת מהם 3 נקודות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רעננה היא קבוצה קשה מאוד, לצפות לנצח אותם 3-0 זה כמו לצפות לנצח כל קבוצה בליגה הזאת 3-0 כולל את מכבי תל אביב.
רעננה רק להזכירך הצליחה לחזור מפיגור פעמיים ולסיים בתיקו 2-2 ולנצח 3-2 את סכנין שהפסידה למכבי תל אביב באותה התוצאה ככה שלא הייתי מזלזל בהם...
רעננה רק להזכירך הצליחה לחזור מפיגור פעמיים ולסיים בתיקו 2-2 ולנצח 3-2 את סכנין שהפסידה למכבי תל אביב באותה התוצאה ככה שלא הייתי מזלזל בהם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מתלבט בין ההרכב שלך , לבין לשים את שהר כנף שמאל ע"ח טוני ושלומי בחוד. .
משחק לא קל , אבל השנה אם רוצים לעשות משהו צריך לנצח את כל המשחקים מול הקטנות ולא למעוד כמו שנים קודמות.
פיקנטריה, אנחנו לא משודרים.
משחק לא קל , אבל השנה אם רוצים לעשות משהו צריך לנצח את כל המשחקים מול הקטנות ולא למעוד כמו שנים קודמות.
איפה קראת כאן על 3:0?bs war כתב:זה כן זלזול.
רעננה אף פעם לא קלה. גם מכבי תמיד ירקו דם בשביל לקחת מהם 3 נקודות.
ממש לא מסכים שפחות מ- 0:3 קליל יהיה כישלון
במבט מפוכח אשמח עד הגג גם ב-1:0, אבל מספיק עם הפחד ההזוי הזה מקבוצת הנגרים הזו.
כשהמאמן שלך הוא 0 בטקטיקה, אתה לא בועט נגדם לשער פעם אחת, אבל אלישע בדרך לוולפסון.
הלו יהזוי, מי דיבר כאן על 3:0...דר אדום בנשמה כתב:רעננה היא קבוצה קשה מאוד, לצפות לנצח אותם 3-0 זה כמו לצפות לנצח כל קבוצה בליגה הזאת 3-0 כולל את מכבי תל אביב.
לנצח אתה צריך, אל תהפכו אותם לפיורנטינה עכשיו
מעולה אחי, עוד אלפייה בנתניהגיא חניה כתב:מתלבט בין ההרכב שלך , לבין לשים את שהר כנף שמאל ע"ח טוני ושלומי בחוד. .
שנה שעברה הייתי בפאלולים וביום שבת כולם דיברו על המשחק שהולך להיות בערב, הסופר קלאסיקו בין ברצלונה לריאל, מלא מדרידאים ועוד סתם תיירים שמחפשים מקום שמשדר את המשחק הטוב בעולם, ורק אני עם ריפרש באיזה חנות אינטרנט מסכנה מתבאס שאני מפסיד את ה 4-0 שלנו מול מכבי פ״ת בחוץ, יש דברים שקשה להסביר... (אמרת פאלולים ויש נזכרתי בזה), בכל מקרה מסכים איתך בכל מילה, לא רוצה לשמוע משחק קשה, כבשה שחורה, לא חוזרים טוב מפגרה, או כל משפט אחר, רוצה לראות קבוצה שמראה שהכושר משחק נגד מכבי לא היה חד פעמי, ותתחיל כבר מהשבוע לגרום לקבוצות לחרבן מפחד שבוע לפני המשחק מולנו, לא חוזרים בלי ניצחון ועדיף שיהיה משכנע.
לגבי ההרכב, עולה עם ההרכב שרשמת, מליקסון באמצע ווואקמה באגף, טוני מתחיל להראות שהוא לאט לאט חוזר לכושר, זה הזמן להראות לו שסומכים עליו ולתת לו את המפתחות להרכב
לגבי ההרכב, עולה עם ההרכב שרשמת, מליקסון באמצע ווואקמה באגף, טוני מתחיל להראות שהוא לאט לאט חוזר לכושר, זה הזמן להראות לו שסומכים עליו ולתת לו את המפתחות להרכב
אני לא מבין איך אפשר להזיז את שהר לאגף כשמליקסון בכזה כושר מטורף מאחוריו. פשוט בזבוז
- OMERREMO33
נצחון חובה.
המשחק למיטב ידיעתי ב 18-00
המשחק למיטב ידיעתי ב 18-00
- The red one
המשחק ב18:00 .
כרטיס עולה 55 בשפע, 50 בקופות.
כרטיס עולה 55 בשפע, 50 בקופות.
- ForeverRed
אחד המפתחות של סילבס הוא לא להתבטל באמצע ולהפריע להנעת הכדור.
עד כמה שהייתי רוצה לראות את מליקסון באמצע, במשחק הספציפי הזה הייתי הולך על ראדי שייתן הרבה יותר אגרסיביות.
עד כמה שהייתי רוצה לראות את מליקסון באמצע, במשחק הספציפי הזה הייתי הולך על ראדי שייתן הרבה יותר אגרסיביות.
נצחון חובה.
הייתי מעדיף את שהר באגף שלומי בחוד וראדי בספסל. השאר רגיל.
אם אנחנו רוצים לראות פה סגל של 14-15 שחקני הרכב לגיטימיים שלא משנה מי משחק קשה להרגיש בהבדל אז חייב להתחיל לתת דקות משמעותיות יותר לשלומי ונוואקמה.
בלי קשר, צריך לא להיגרר איתם לדקות האחרונות כי בשני המחזורים האחרונים הם שיחקע קלאץ' בצורה טובה מאוד.
הייתי מעדיף את שהר באגף שלומי בחוד וראדי בספסל. השאר רגיל.
אם אנחנו רוצים לראות פה סגל של 14-15 שחקני הרכב לגיטימיים שלא משנה מי משחק קשה להרגיש בהבדל אז חייב להתחיל לתת דקות משמעותיות יותר לשלומי ונוואקמה.
בלי קשר, צריך לא להיגרר איתם לדקות האחרונות כי בשני המחזורים האחרונים הם שיחקע קלאץ' בצורה טובה מאוד.
תגידו נחרץ תגידו מגזים, פחות מניצחון וזו אכזבה עצומה.
אי אפשר כל שנה להסתבך במשחקים מול הקטנות פשוט אי אפשר, עד כמה וכמה שנכון לעכשיו מול מכבי אין לנו יתרון.
אי אפשר כל שנה להסתבך במשחקים מול הקטנות פשוט אי אפשר, עד כמה וכמה שנכון לעכשיו מול מכבי אין לנו יתרון.

- The red one
אף אחד לא אומר עלייך מגזים ונחרץ. פחות מניצחון זו אכזבה עצומה.שי האדום כתב:תגידו נחרץ תגידו מגזים, פחות מניצחון וזו אכזבה עצומה.