מאוכזבים ? שמחים ? מבולבלים ? גם אנחנו !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ליאור עזרא
Title: CrazyRed

Re: מאוכזבים ? שמחים ? מבולבלים ? גם אנחנו !

שליחה על ידי ליאור עזרא »

אביב מזלטוב באיחור קל...

ותודה שחסכת לי עמידה בתורים האיומים בקופות היום :)
רוצים אצטדיון חדש!

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

ליאור עזרא כתב:אביב מזלטוב באיחור קל...

ותודה שחסכת לי עמידה בתורים האיומים בקופות היום :)
תודה
שמח שעזרתי במעט לשפר את ה so called "חווית אוהד"
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

sumsum כתב:אס-ואללה אוהד של שבוע וחצי:) אס מה אתה משחק אותה 'מ-שנים' שלשום לבשתה אדום!
ועכשיו ברצינות, אח יקר, חבר יקר וטוב שלי, אוהב אותך המון למרות שאתה שועלון לא קטן ואבו סננה ענק
מי יתן ויהיו לי הרבה חברים כמוך (לא אפשרי האס הוא אחד-יחיד-ומיוחד)
אין לי כח לכתוב על מה שאתם מדברים, נטחן ונלעס ונותר רק לירוק אותו החוצה, העיריה עושה המון צרות לקבוצה, אם זה בתחזוקת האצטדיון, הכשרתו וכלה בחלמאות של אישור משחקה של מכבי ב"ש באותו היום כאשר כר הדשא היה זוועה, לא הורטב ולכן היה משחק איטי ולא אני לא מתכוון ליניב אלול, משה תהליך ההתפקחות שלך עכשיו הוא תהליך ההתפקחות שלי משנת 2000 ואתה יודע מה? משנת 85 שנותיהם העליזות של אלי וייצמן מלך השערים של הקבוצה באותן עונות עם 3 שערים...קבוצה מקומית שהייתה כובשת בעונה של 33 משחקים 16 שערים, מלכת ה-0-0 מאז אני חולם על שחקנים מתל-אביב, החלל החיצון שיודעים לתת גול בדקה 90 מבלי שהטיטול מתמלא להם בקקי
אס1 תן לו בגונג!
אני לא אוהב להכליל. דינו של אביתר אילוז לדעתי הוא לא דינו של יניב אלול. שכן את אילוז הייתי לוקח גם לליגת העל. גם המקצוענות והאופי של אסי רחמים שונה מהמקצעונות והאופי של אלעד בונפלד.
אני גם לא ממהר לפסול את יוסי אלקיים כי הוא באר שבעי, בדיוק להפך. לדעתי, שחקן שהצליח להתפתח ולהגיע לרמה שהוא הציג כשראיתי אותו, ממחלקת הנוער ההרוסה שלנו, הערך שלו עולה בעיני, כי הקשיים שהוא עבר בדרך גדולים בהרבה מהקשיים של המקביל מת"א או חיפה.

לא בהכרח כל מה שבא מבחוץ הוא טוב יותר, כמו שלא כל מה שבא מבאר שבע הוא טוב.
לטעמי יותר מידי אנשים לוקחים את הקיצוניות לכאן או לכאן. אני תמיד מנסה להגיב לגופו של עניין ושחקן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

משה ידידי, אילוז הביא השנה מעמדת המגן הימני הרבה....כלום
לא בישולים, כל הגבהה שלו הגיעה למגרשי הטניס, ובעיקר חור אחד גדול באגף, שים לב שכל הקבוצות משחקות על האגף שלו, וכמעט לא תוקפים את דודי, כי דודי לפחות יודע לעשות סגירות אלכוסניות
אז אילוז יכול לקשט את הסגל, אבל בטח לא לפתוח.
גיא לוי מאוד לא היה מרוצה מאילוז ועובדה שבתקופות רבות הועדף עליו דנדי אוקונגו למרות שדנדי היה חשוב בקישור,אז מה זה אומר? שאילוז גם בליגה שניה בינוני מאוד ובטח לא שחקן שניתן לבנות עליו כשלד ההרכב כמו שמר אלימלך מנסה לדחוף שחקנים גרועים רק בגלל שנולדו בסורוקה.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

מזל טוב אביב :-)

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

AS1, אינני מכיר אותך, אבל אזרום עם החבר'ה - שיהיה במזל טוב : מזלטוב : : מזלטוב :

ולענייננו, נכון, חלק מהאוהדים חש אכזבה מהקבוצה שתמיד מפשלת במאני טיים אבל מצד שני התעודדו כי הרבה שנים לא ראינו הפועל ב"ש כזאת (ואולי אף פעם). מבטיח לכם שאם לא היה הגול של בונפלד, את המשחק הזה היינו מפסידים או שאם השער המצמק היה בין הדקה ה-85' ל-90', להשוות לא היינו מצליחים. אבל למה תמיד להסתכל על השלילי? באר שבע איכזבה אבל לא הפסידה. תחשבו איזו שבת שחורה היתה אם היינו נכנסים אליה עם הפסד ביתי לרמת השרון?! (שאגב, מחליפה את רעננה ככבשה שחורה).

בשורה התחתונה, אפשר לשאוב עידודים. תמיד אפשר להתסכל על השלילי אבל אתמול היה המון חיובי. לחזור מפיגור 3-1 כאשר הרביעי של רמה"ש מרחף באוויר זה משהו עילאי, משהו שאוהדנו לא היינו מורגלים אליו...

כל הכבוד לשחקנים שנתנו ה-כ-ל. ראו את כל הקהל הענק הזה ולא יכלו לבאס אותו ולהחזיר אותו ככה הביתה. המקס' היה תיקו.

איך אמר קדוסי? לפחות בעונה הבאה לא נצטרך לשחק נגדם.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

AS1 כתב:אני לוקח מהמשחק הזה את העובדה שחזרנו מפיגור 1-3

!!!!!!!!!!!!!

השמחה העיקרית שלי אמש היא שהקבוצה המשיכה את אותו קו חיובי של גילויי ניצני אופי ווינרי ובגרות מנטלית, אותו קו שמתחיל ומתמשך כמעט מראשית העונה. רק בשביל זה היה ראוי לשמוח בסיום. אחרי הכל, מדובר בעניין הרה-גורל בטווח הארוך למועדון, הרבה יותר חשוב מעוד 2 נק' ועוד קצת שמחה.

ואה כן, מזל טוב אחשלי!! : מזלטוב :
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מזל טוב אביב!
כל הכבוד על ההשקעה ביום חמישי!
כיף לראות אוהדים בעלי משפחות נירתמים עד השעות המאוחרות של הלילה לטובת התפאורה ביציע!
ככה אני בטוח שאני לא הבעל המוכה היחיד.... :דופק את הראש בקיר:
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אורי כן ירבו מפגשים כאלה לפני משחק ובפעם הבאה תזמין אותי לעראק לפני משחק שאתה שותה אותו :)
ניר אנחנו יכולים תמיד להשתמש אחד בשני בתור תירוץ לאישה ....
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

שלח תגובה