מעניין מי המעט הצדיקים בסדום שלא רוצים לכפות על אף אחד ואותם אני מעריך.taltal כתב:21 שחקנים מהקבוצה בעד הזזת משחקי הכדורגל בשבת. זה התחום שלכם לבדר את ההמונים בשבת. אם אתם לא מעוניינים תחליפו תחום!
באמת מעניין.
מעניין מי המעט הצדיקים בסדום שלא רוצים לכפות על אף אחד ואותם אני מעריך.taltal כתב:21 שחקנים מהקבוצה בעד הזזת משחקי הכדורגל בשבת. זה התחום שלכם לבדר את ההמונים בשבת. אם אתם לא מעוניינים תחליפו תחום!
סליחה על הבוטות אבל השחקנים לא מעניינים אף אחד, באף קבוצה ובאף ליגה. הקהל היא השיקול העליוןtaltal כתב:21 שחקנים מהקבוצה בעד הזזת משחקי הכדורגל בשבת. זה התחום שלכם לבדר את ההמונים בשבת. אם אתם לא מעוניינים תחליפו תחום!
דר אדום בנשמה כתב: מעניין מי המעט הצדיקים בסדום שלא רוצים לכפות על אף אחד ואותם אני מעריך.
באמת מעניין.
שום חיות בקרקס, נכנסת למשחק אחרי שהתחיל בידיעה של כל החוקי, עכשיו ״פוסק״ כי לא מתאים לך?אורי אדום בנשמה כתב:
ניחוש פרוע: ה''צדיקים בסדום'' הם השחקנים הלא יהודים בקבוצה, כאלה שאין ערך לשבת מבחינתם. ואגב - כנס לווינט, כמעט 70% משחקני ליגת העל בעד העברת משחקים לימי חול, מה שמוכיח שדווקא הגישה שלך היא זו שכופה ולא להיפך. אל תבלבל את המוח עם כל מוני סיסמאות עילגות, אין לך שום אג'נדה בנושא, מלבד שנאת דת צרופה. ממילא אתה ניתן למנות על כף היד את המשחקים אליהם אתה מגיע בעונה. מכיר לא מעט שומרי שבת שעל אף שבשל אמונתם הפסידו לא מעט משחקים, עדיין היו בעשרה משחקים על כל משחק שאתה היית.
טל - התגובה הזו שלך הוציאה את המרצע מן השק כאשר היא מוכיחה למעשה שכל אלו הזועקים חמס על כפייה דתית, הם הם אשר חוטאים בחטא אשר מייחסים לאחרים ומצדדים בכפייה חילונית. צריך הרבה חוצפה ועזות מצח לחשוב שהשחקנים הם לא בני אדם כמוך עם רצונות וחיים משלהם ולהתייחס אליהם כמו חיות בקרקס!
האג'נדה שלי היא לשמור על השפיות של המדינה הזאת!אורי אדום בנשמה כתב:
ניחוש פרוע: ה''צדיקים בסדום'' הם השחקנים הלא יהודים בקבוצה, כאלה שאין ערך לשבת מבחינתם. ואגב - כנס לווינט, כמעט 70% משחקני ליגת העל בעד העברת משחקים לימי חול, מה שמוכיח שדווקא הגישה שלך היא זו שכופה ולא להיפך. אל תבלבל את המוח עם כל מוני סיסמאות עילגות, אין לך שום אג'נדה בנושא, מלבד שנאת דת צרופה. ממילא אתה ניתן למנות על כף היד את המשחקים אליהם אתה מגיע בעונה. מכיר לא מעט שומרי שבת שעל אף שבשל אמונתם הפסידו לא מעט משחקים, עדיין היו בעשרה משחקים על כל משחק שאתה היית.
טל - התגובה הזו שלך הוציאה את המרצע מן השק כאשר היא מוכיחה למעשה שכל אלו הזועקים חמס על כפייה דתית, הם הם אשר חוטאים בחטא אשר מייחסים לאחרים ומצדדים בכפייה חילונית. צריך הרבה חוצפה ועזות מצח לחשוב שהשחקנים הם לא בני אדם כמוך עם רצונות וחיים משלהם ולהתייחס אליהם כמו חיות בקרקס!
אני מניח שלצ'רלטון אין בעיה עם זה אחרת הם היו מתקוממים, ומה הבעיה עם מוצאי שבת?hb7 כתב:מה הבעיה לעביר את המשחקים למוצאי שבת בינתיים עד שימצאו פיתרון?
מה העמדה של צרלטון בנושא?
+100000000000אדום זקן כתב:ח'ברה באמת שאני לא מבין את התמימות כאן.
למישהו כאן יש ספק שכל המהלך לא תוכנן מראש?
פתאוםםםםם אדון אבי אבגי אחרי 3 שנים שהוא חוזר בתשובה מחליט ביחד עם חבריו לפנות לבית דין לעבודה שבמקרה רק במקרה מי שאמור לחתום על ההיתר הוא יו"ר ש"ס.
איפה הוא או חבריו היו עד היום?
ברגע שנתנו לו את ההרגשה שהם איתו עד הסןף הוא הלך על המהלך.
ואדון אורי יש לי דבר אחד להגיד לך אחרי כל הניפוחי שכל על ביאליק וקן לציפור בין העצים.
הכופים האמיתיים אילו אתה והחברים שלך,שכופים עלינו ביום חופש שלנו לא לבחור מה בא לנו לעשות ועשה לי טובה עם הדמגוגייה הזאת בשקל ורבע של ה"גם להם מותר,הם לא אשמים שהם שומרים שבת".
לאאאאאא הם לא אשמים אתם בחרתם לשמור שבת והבנתם את כל ההשלכות!!! לא סתם כתבתי כאן שלשמור שבת זה לקחת עליך אחריות כבדה.
מה הלאה? גם תגידו לנו לסגור את מרכז שרונה כי זה לא פייר ואתם לא נהנים??
מה עם כל הילדים הללו שיכןלים לשחק רק בשבת כי בכל שאר הימים הם לומדים??
למה??
אולי גם אנחנו נמנה מועצת השורא,נעמיד איזה אייטוללה שיחליט בשבילנו מה מותר ומה אסור.
אני מאמין בדרכי וזה לא עושה אותי "כלי ריק",משפט שחצני שבא מבית מדרשו של הכוכב הראשי שלך אני מניח אמנון יצחק.