אלונה ברקת שוקלת את דרכה בהפועל ב"ש
אלונה ברקת שוקלת את דרכה בהפועל ב"ש
https://www.dromi.co.il/html/page.asp?P ... &CatId=133" onclick="window.open(this.href);return false;
לפני שתזיינו את המח על רדיו דרום אז אני גם אני שמעתי את זה היום באצטדיון.
חייבים להשאיר את אלונה פה. אין ספק שהיא אוהבת את הקהל ואת העיר אבל היא לא פראיירת של אף אחד והיא צריכה לקבל את מה שמגיע לה. אלונה מצידה השקיעה די והותר הגיעה הזמן שהעירייה יתנו את שלהם והגיע הזמן שאנחנו נאוהדים נשמיע את קולנו. כולם ראו את הכוח שלנו היום אז בואו ונרכז אותו לאן שצריך.
לפני שתזיינו את המח על רדיו דרום אז אני גם אני שמעתי את זה היום באצטדיון.
חייבים להשאיר את אלונה פה. אין ספק שהיא אוהבת את הקהל ואת העיר אבל היא לא פראיירת של אף אחד והיא צריכה לקבל את מה שמגיע לה. אלונה מצידה השקיעה די והותר הגיעה הזמן שהעירייה יתנו את שלהם והגיע הזמן שאנחנו נאוהדים נשמיע את קולנו. כולם ראו את הכוח שלנו היום אז בואו ונרכז אותו לאן שצריך.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
Re: אלונה ברקת שוקלת את דרכה בהפועל ב"ש
גם אני שמעתי על זה
ושימו לב היא יכולה לעזוב לגדולות בשנה הבאה בינהלם ביתר ירושלים והפועל תל אביב!!
תשלמו את מה שמגיע לה גועל נפש של ראש עירר
ושימו לב היא יכולה לעזוב לגדולות בשנה הבאה בינהלם ביתר ירושלים והפועל תל אביב!!
תשלמו את מה שמגיע לה גועל נפש של ראש עירר
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
אני מקבל את התחושה שזה מה שרוביק מנסה להשיג, יש לו אנטי מטורף לכדורגל בעיר.
חייבים לארגן הפגנה מול העירייה, מתי נתעורר כבר גם בנושאים האלה?
חייבים לארגן הפגנה מול העירייה, מתי נתעורר כבר גם בנושאים האלה?
בוז לדנילוביץ!
זה הזמן למחות!
זה הזמן למחות!
זה היה ברור שזה יבוא
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חסר להם, חסר להם.
רוביק סתם לידע כללי, אם אלונה עוזבת אני מתאבד...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא תהיה מחאה לטעמי. המובילים באוהדים (בלי להיכנס לשמות) עסוקים בתיכנונים של מסיבת העלייה ושאר ירקות פיקנטיים. נושאים כמו איצטדיון חדש והיחס המחפיר של העיריה לקבוצה לא בראש סדר העדיפויות כרגע.sumsum כתב:בוז לדנילוביץ!
זה הזמן למחות!
היינו צריכים להכין תוכנית בעלת מהלכים ברורים בקשר לאיצטדיון והתנהלות העיריה, היינו צריכים לעשות משהו מאז ישיבת העיירה שפוצצה, אבל העדפנו לפספס כל הזדמנות (כולל אחת היום במעמד של 12 אלף צופים וערוץ 5).
כל הצד הלוגיסטי במשחק היום היה נפלא וצריך להגיד המון מילים טובות לכל מי שלקח חלק בהכנות. ועדיין, לא צריך להיות קשר בין לזה לבין הדברים המהותים שאנחנו כאוהדים צריכים לעשות ואנחנו לא עושים פעם אחר פעם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מקווה מאוד שראש העיר "הנכבד" שלנו יבין שיש פה לא מעט תושבים שכדורגל זו התרבות שלהם ושיש לכבד גם אותם.
היום יש לנו 2 ארגוני אוהדים חזקים והם צריכים להתחיל ולהכנס לעובי הקורה בעניין ולעשות את זה בדחיפות.
היום יש לנו 2 ארגוני אוהדים חזקים והם צריכים להתחיל ולהכנס לעובי הקורה בעניין ולעשות את זה בדחיפות.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
חייבים להתעורר למה אם אלונה תעזוב בגלל רוביק,אפשר לומר...שלא הייה קיימת יותר הפועל באר שבע!
משה אתה צודק ב-100%, אנשים מתכננים מסיבות עליה בנתיים שראש העירייה שלנו מנסה להבריח את אלונה.
חייב לעשות איזה כמה הפגנות גדולות בעירייה שיעשו רעש תיקשורתי כי עם לא בסוף נשלם על זה בכך שאלונה תעזוב.
חייב לעשות איזה כמה הפגנות גדולות בעירייה שיעשו רעש תיקשורתי כי עם לא בסוף נשלם על זה בכך שאלונה תעזוב.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
לא יודע מאיפה כל ההמצאות של דרומי !!!!
עובדה היא שכשאלונה נשאלה בערוץ חמש על העונה הבאה היא אמרה שהיא תכין קבוצה שתשרוד המון שנים בליגת העל .....
עובדה היא שכשאלונה נשאלה בערוץ חמש על העונה הבאה היא אמרה שהיא תכין קבוצה שתשרוד המון שנים בליגת העל .....
[glow=red]גם אם לפעמים קשה אותך נשבע לנצח לאהוב !![/glow]
חסר לרוביקק שאלונה תעזוב בגללו כי אחרת יהיה בעיר בלאגן גדולל, וכל האוהדים יצאו נגדוו
אני אומר שבתור אוהדים חיבים לעושת משהו בנושא, ואני בטוח שגם אלונה תדבר על זה אחרי שנבטיח את העליה רשמית
אחרי שנבטיח את העליה הם ידברו על גיא לוי על עונה הבאה והיא מתכונת לעזוב היא תדבר גם על זה ואסור לתת לזה לקרות!
אני אומר שבתור אוהדים חיבים לעושת משהו בנושא, ואני בטוח שגם אלונה תדבר על זה אחרי שנבטיח את העליה רשמית
אחרי שנבטיח את העליה הם ידברו על גיא לוי על עונה הבאה והיא מתכונת לעזוב היא תדבר גם על זה ואסור לתת לזה לקרות!

- אדומה דרומית
עזבו את זה שאלונה לא תעזוב עכשיו אחרי שהוציאה הון עתק, שנתיים מחייה וים של אנרגיות על הדבר הזה שנקרא הפועל באר שבע
אתמול רק פעם אחת, ולא מרמה מרשימה במיוחד נשמע משער 5 "רוצים אצטדיון חדש"
ככה עושים? רוביק עשה את שלו כשהצהיר יום לפני המשחק שיקום כאן איצטדיון חדש.
לדעתי משחק הבית הבא צריך לעסוק אך ורק בנושא, וכל שירת האוהדים מלבד רגע פתיחת המשחק צריכה להתמקד בעניין, כולל התפאורה כמובן
אתמול רק פעם אחת, ולא מרמה מרשימה במיוחד נשמע משער 5 "רוצים אצטדיון חדש"
ככה עושים? רוביק עשה את שלו כשהצהיר יום לפני המשחק שיקום כאן איצטדיון חדש.
לדעתי משחק הבית הבא צריך לעסוק אך ורק בנושא, וכל שירת האוהדים מלבד רגע פתיחת המשחק צריכה להתמקד בעניין, כולל התפאורה כמובן
- ליאור עזרא
- Title: CrazyRed
עדי צודקת, זה א'.
ב'. אלונה אמרה אתמול בראיון לערוץ 5 שהיא רוצה להקים קבוצה עם יסוד שלא תתפרק אחרי עונה בליגת על.
לא רואה אותה עוזבת.
זה יהיה חמור מאוד, ואת ראשו של רוביק אדרוש אם דבר כזה יקרה...
אבל עיקרי הדיון פה-אצטדיון חדש!
ב'. אלונה אמרה אתמול בראיון לערוץ 5 שהיא רוצה להקים קבוצה עם יסוד שלא תתפרק אחרי עונה בליגת על.
לא רואה אותה עוזבת.
זה יהיה חמור מאוד, ואת ראשו של רוביק אדרוש אם דבר כזה יקרה...
אבל עיקרי הדיון פה-אצטדיון חדש!
רוצים אצטדיון חדש!