מסכים. במקרה הזה צריך לחכות לתגובה רשמית ולא לעשות בלאגן מחוסר ידיעההפועלעולה כתב:די נו יש לנו צוות מקצועי שיטפל בזה, אתם מכירים את ברדה לא מהיום ויודעים שהוא לא מסתיר רגשות תוכ משחק, זה הבן אדם לטוב ולרע.. אל תנפחו את זה אחרי ניצחון ככ חשוב ושבוע ההיסטורי שעומד בפנינו
ברדה- חצית קו אדום.
Re: ברדה- חצית קו אדום.
התווכח ולא רצה לצאת, כשיצא כבר לא לחץ יד לברק וזרק משהו בדרך לספסל.CrazyRed7 כתב:לא ראיתי ואני אחכה לתקציר בשער השבת
אבל סתם אופציה..אולי הכעס של אליניב לא היה כלפי בכר וכלפי החילוף?אולי הוא כעס על עצמו ועל היכולת של כלל הקבוצה
ממה שאני מבין אף אחד לא שמע מה הוא אמר לבכר לכן לא צריך לצלוב אותו לפני שיודעים את הפרטים.
שוב אומר אל תעשו הנחות.
התחבקו? לא ראיתי את זה
ושוב, זה ברדה... כמו עם אוגו. במשחק כמעט הלך איתו מכות, יום למחרת רקדו טנגו
הלוואי הוא היה נפטר מההרגלים האלו אבל כל עוד הוא מבין את הטעות לאחר מכן וזה לא ממשיך אז אני לא רואה סיבה לעשות סיפור
ושוב, זה ברדה... כמו עם אוגו. במשחק כמעט הלך איתו מכות, יום למחרת רקדו טנגו
הלוואי הוא היה נפטר מההרגלים האלו אבל כל עוד הוא מבין את הטעות לאחר מכן וזה לא ממשיך אז אני לא רואה סיבה לעשות סיפור
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
1. התחבקו בסיום.
2. התנהגות לא מקובלת.
3. ברק בכר יצא טמבל. ברגע שהוא רצה להוציא את ברדה, גורדנה (שהיה הכי חלש עצ הדשא) נפצע קשה. ברדה אמר לו לחכות לראות מה עם גורדנה, בכר לא הסכים. דקה וחצי אחר כך גורדנה נופל גמור על הדשא ואנחנו שורפים את החילוף השלישי. אמנם הכנסנו את השחקן הכי טוב שלנו ואולי בליגה, אבל היה פה הרבה מזל.
היה חייב לחיות את המשחק ולראות מה קורה על הדשא.
4. נהיה לאנשים נוח ליפול על אליה, שיהיה לכם לבריאות.
5. אם אנחנו נעשה מזה סיפור, התקשורת תאכל אותנו. מקווה שבכר יסגור את זה מול אליה כי זה לא יכול להימשך ככה.
6. דר-אין לך מושג חוצפן. תלך אלף פעם כפרה על אליניב.
2. התנהגות לא מקובלת.
3. ברק בכר יצא טמבל. ברגע שהוא רצה להוציא את ברדה, גורדנה (שהיה הכי חלש עצ הדשא) נפצע קשה. ברדה אמר לו לחכות לראות מה עם גורדנה, בכר לא הסכים. דקה וחצי אחר כך גורדנה נופל גמור על הדשא ואנחנו שורפים את החילוף השלישי. אמנם הכנסנו את השחקן הכי טוב שלנו ואולי בליגה, אבל היה פה הרבה מזל.
5. אם אנחנו נעשה מזה סיפור, התקשורת תאכל אותנו. מקווה שבכר יסגור את זה מול אליה כי זה לא יכול להימשך ככה.
- simply-red
הויכוח רגע לפני החילוף היה בגלל הפציעה של גורדנה, שלא היה ברור אם יוכל להמשיך,ברגע שגורדנה אמר שהוא יכול להמשיך ברדה הוחלף,
ירד לספסל בלי ללחוץ יד לבכר, לי זה היה נראה שהוא יותר כועס ומאוכזב מעצמו מאשר על בכר.
קשה מאוד לשפוט שחקנים ברגע של משחק עם כל האמוציות שבו.
ירד לספסל בלי ללחוץ יד לבכר, לי זה היה נראה שהוא יותר כועס ומאוכזב מעצמו מאשר על בכר.
קשה מאוד לשפוט שחקנים ברגע של משחק עם כל האמוציות שבו.
בוא תסביר לי למה נראה לך שמישהו מחפש ליפול על ברדה.RedRock כתב:1.
השחקן הכי אהוב פה בפורום בפער גדול.
עשה פרצופים פעם אחת, עשה פרצופים פעם שניה ועכשיו עושה פרצופים פעם שלישית.
הייתי אומר שנהיה לאליה נוח לעשות פרצופים הרבה יותר משנהיה לנו נוח ליפול עליו
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא דיברתי על הפורום, למרות שזה מחלחל מדי פעם. דיברתי על היציע. בכל כדור שהוא מקבל יש רחש בחש, בכל פעולה יש אפס סבלנות לכל מה שהוא עושה...כולל קללות וצעקות. גם כשמדובר בדברים מאוד חיוביים. כשמליקסון ובוזי נופלים ולא מקבלים שריקות זה בסדר, אצל אליה זה ״מעצבן״.nir767676 כתב:
בוא תסביר לי למה נראה לך שמישהו מחפש ליפול על ברדה.
השחקן הכי אהוב פה בפורום בפער גדול.
עשה פרצופים פעם אחת, עשה פרצופים פעם שניה ועכשיו עושה פרצופים פעם שלישית.
הייתי אומר שנהיה לאליה נוח לעשות פרצופים הרבה יותר משנהיה לנו נוח ליפול עליו
ולא, אני לא חושב שהוא התנהג היום בצורה הגיונית. זה היה לא תקין בעליל. ובכל זאת.
שורה תחתונה הוא חייב לתקן את ההתנהגות שלו.
מתחיל להמאס שרק צוות זר מסוגל לשלוט בשחקנים בליגה הישראלית, ולכל מאמן ישראלי הם שמים את הזין בפרצוף.
מתחיל להמאס שרק צוות זר מסוגל לשלוט בשחקנים בליגה הישראלית, ולכל מאמן ישראלי הם שמים את הזין בפרצוף.
- The red one
רדרוק יש אפס סובלנות כי לאנשים נמאס מהתפוקה המקצועית שהוא מביא למגרש. הוא כמעט ולא תורם לנו בכלום כבר דיי הרבה זמן, למעט הבלחה או צמד פה ושם...
תוסיף לזה את הפרצופים, ואם יתגלה שבאמת הפרצופים היו בגלל החילוף עצמו ולא כי הוא לא חיכה לגורנדה או שזה היה על עצמו, והנה לך מתכון לרחשים ולכעסים מהקהל...
תוסיף לזה את הפרצופים, ואם יתגלה שבאמת הפרצופים היו בגלל החילוף עצמו ולא כי הוא לא חיכה לגורנדה או שזה היה על עצמו, והנה לך מתכון לרחשים ולכעסים מהקהל...
הקהל של באר שבע לא כמו הקהל של חיפה, פה אין הנחות לאף אחד.
מה שפוגע בקבוצה בגלוי, יספוג ויספוג הרבה.
מה שפוגע בקבוצה בגלוי, יספוג ויספוג הרבה.
אותם אנשים הם אוהדי הצלחות מהסוג הנחות והעלוב ביותר.אדום בלב בנשמהההה כתב:רדרוק יש אפס סובלנות כי לאנשים נמאס מהתפוקה המקצועית שהוא מביא למגרש. הוא כמעט ולא תורם לנו בכלום כבר דיי הרבה זמן, למעט הבלחה או צמד פה ושם...
בוכים שאין סמלים וכשיש אחד כזה לא יודעים לכבד אותו כי הוא לא כובש 15 שערים בעונה.
בלבולי ביצים.
הקהל של באר שבע:
שברדה על המגרש- "שיפרוש כבר! סוס מת"
שברדה על הספסל- "איך הוא משחק בלי ברדה?! חסר מנהיג על המגרש. מאמן פח"
הקהל של באר שבע:
שברדה על המגרש- "שיפרוש כבר! סוס מת"
שברדה על הספסל- "איך הוא משחק בלי ברדה?! חסר מנהיג על המגרש. מאמן פח"
- The red one
אני בכלל לא חושב ככה.CrazyRed7 כתב: אותם אנשים הם אוהדי הצלחות מהסוג הנחות והעלוב ביותר.
בוכים שאין סמלים וכשיש אחד כזה לא יודעים לכבד אותו כי הוא לא כובש 15 שערים בעונה.
מה שחשוב זה טובת הקבוצה מקצועית. ואם ברדה לא צריך לפתוח (וכולנו מסכימים שהוא לא צריך), אז למה האוהדים צריכים להתאפק מהרחשים והלחשושים? ואם ברדה מסריח את הדשא מחצית שלמה אז למה הוא צריך לזכות להנחות מהקהל?
כי בלעדיו היית רואה את דובב גבאי כשחקן המוביל של הפועל באר שבע שנלחמת על מקום במרכז הטבלה. זה למה.אדום בלב בנשמהההה כתב: אני בכלל לא חושב ככה.
מה שחשוב זה טובת הקבוצה מקצועית. ואם ברדה לא צריך לפתוח (וכולנו מסכימים שהוא לא צריך), אז למה האוהדים צריכים להתאפק מהרחשים והלחשושים? ואם ברדה מסריח את הדשא מחצית שלמה אז למה הוא צריך לזכות להנחות מהקהל?
התרומה של ברדה מאז ומעולם לא הייתה הגולים. הוא שחקן של כ10 שערים בעונה גם בשיא שלו.
התרומה של ברדה היא הרבה מעבר למה שרואים בדפי הסטטיסטיקה ומי שלא מבין את זה לא היה כאן בשנים הקשות.
אוהב מאוד את הדעות שלך רוב הזמן, אוהב את אליה כל הזמן.RedRock כתב:1. התחבקו בסיום.
2. התנהגות לא מקובלת.
פוסטים ותגובות שלי פה מהעבר יעידו, בחיים לא שפטתי אותו על הצלחה/חוסר הצלחה מקצועית, על זה יהיה לי מאוד קשה לסלוח לו עם כל האהבה.
הויכוח עם ברק התחיל לפניי הפציעה של גורדנה, 2-3 דקות לפניי כשהוא קלט שהוא הולך להיות מוחלף(כששהר ובוזגלו על עמדת החילוף) היה לו דין ודברים עם הספסל.
שוב אומר בפעם המיליון, אל תעשו לו הנחות, דווקא איתו ראוי שיהיה הכי ביקורת כי ממנו הכי מצפים.