ברדה- חצית קו אדום.
Re: ברדה- חצית קו אדום.
כמה אפשר לראות את ברדה מתעצבן מזה שהוא מוחלף(בצדק , חלש מאוד מקצועית, ההחטאה שלו מול השער לא ביישה את חנן פדידה) , ואחרי שהוא בועט בכל דבר אפשרי , "הקבוצה מעל הכל" .
במצב של 1-1 , אני מצפה מהקפטן ומהסמל הבלתי מעורר שלנו לרוץ החוצה , לתת לבן חיבוק ולהכניס בו "רעל" , וממש לא לעשות פרצופים כמו ילדה שלא קיבלה הלו קיטי ליום אהבה.
במצב של 1-1 , אני מצפה מהקפטן ומהסמל הבלתי מעורר שלנו לרוץ החוצה , לתת לבן חיבוק ולהכניס בו "רעל" , וממש לא לעשות פרצופים כמו ילדה שלא קיבלה הלו קיטי ליום אהבה.
חייב להתאפס ומהר.
מה יגיד שלומי שרואה את זה מהצד אחרי 0 דקות בשלושה מחזורים.
מה יגיד שלומי שרואה את זה מהצד אחרי 0 דקות בשלושה מחזורים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז אל תתפלא שזה יקרה עם עוד שחקנים...אלדר כתב:
כשאתה דורש לא לשחק משחקי אגו.
תסתכל בדיוק מה כתבת
אתה מפוצץ באגו והגישה שלך היא לטפל באגו עם אגו.
יאללה היה נגמר עבר מחר יעשו שיחה יסגרו פינות..
ברדה רוצה לפתוח בטרנר ועשה קצת פוזות
שום קנס ושום נעלים.. צריך להתקדם קדימה
שאתה לא מראה לכלל השחקנים שהם יכולים להענש בגלל משחקי אגו אזי אתה משדר שכולם יכולים להתנהג איך שבא להם.
וזה ממש לא לעשות את זה מאגו פגוע אלא כדיי למנוע עוד מקרים כאלו כי זה לא פעם ראשונה שברדה מתנהג ככה.
פעם אחת, סבבה, פעם שנייה להזהיר ועכשיו זה פעם שלישית זה כבר עוובר את הטעם הטוב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ברדה - לחייב אותו להזמין את הקבוצה לארוחה במסעדה.
בכר - קצת יותר רגישות וטאקט כלפי סמל , מנהיג, אישיות , ספורטאי... לא לעשות הנחות, אבל לתת לו להרגיש שיש לו מקום של כבוד בהיררכיה הקבוצתית , לפעמים מילה טובה ויחס חם מגשרים על תחושות וכעסים ששום דבר אחר לא יפתור...
ויאלא, לעבור הלאה ולא להאכיל את התקשורת המזורגגת שרק מחפשת דם וכותרות וממילא לא סופרת אותנו כקבוצת צמרת אמיתית אלא כגימיק חולף.... אל תתנו להם חומר ואל תעזרו להם להרוס כי הם ממש מחכים לזה.
שנה טובה !
בכר - קצת יותר רגישות וטאקט כלפי סמל , מנהיג, אישיות , ספורטאי... לא לעשות הנחות, אבל לתת לו להרגיש שיש לו מקום של כבוד בהיררכיה הקבוצתית , לפעמים מילה טובה ויחס חם מגשרים על תחושות וכעסים ששום דבר אחר לא יפתור...
ויאלא, לעבור הלאה ולא להאכיל את התקשורת המזורגגת שרק מחפשת דם וכותרות וממילא לא סופרת אותנו כקבוצת צמרת אמיתית אלא כגימיק חולף.... אל תתנו להם חומר ואל תעזרו להם להרוס כי הם ממש מחכים לזה.
שנה טובה !
ברדה שחקן שמאוד מחובר לקבוצה. 90 דקות הוא מעורב במשחק , גם שהוא על הספסל. לצפות משחקן כזה לקחת חילוף בצורה קלה זה מוגזם. נגד האופי שלו.אדום זקן כתב: איזה משפט לא רציני.
בדיוק בגלל זה הוא אמור לשמש דוגמא ואיפוק.
ברדה עשה טעות ומספיק עם הכיבוסים האלה.
הוא חייב לעמוד לדין משמעתי,אין אחד שגדול מהמערכת ןלצערי הוא מאבד את זה ובאמת שאני לא מבין למה.
אחרי שניה התעשת וחזר לתמוך השחקנים מהספסל.
וכן, מגיע לברדה יחס יותר טוב מאשר לשחקן רכש כלשהו.
מגיע לו יותר טוב באיזה מובן?yakar כתב:
ברדה שחקן שמאוד מחובר לקבוצה. 90 דקות הוא מעורב במשחק , גם שהוא על הספסל. לצפות משחקן כזה לקחת חילוף בצורה קלה זה מוגזם. נגד האופי שלו.
אחרי שניה התעשת וחזר לתמוך השחקנים מהספסל.
וכן, מגיע לברדה יחס יותר טוב מאשר לשחקן רכש כלשהו.
הוא קפטן.
אהוב הקהל.
סמל.
גם אם מקצועית הוא פחות טוב עדיין מגיע לו יותר?
הפועל באר שבע תחילה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אתם מגזימים באהבה העיוורת שלכם לאליניב.
אני מכיר אותו אישית, הוא דוגמא ומופת ואין ספק שהוא אולי הגורם המשמעותי ביותר לשינוי שעברה הקבוצה בשנים האחרונות.
אבל יחד עם זאת, ובמיוחד עקב כל מה שצוין לעיל, אסור לו להתנהג בצורה הזאת. אצל אלישע הוא אף פעם לא התנהג ככה כי הוא היה באנקר. הוא מגלה כבר מתחילת העונה זלזול כלפי בכר ובגלל המעמד שלו בקבוצה זה עלול לחלחל לשאר השחקנים ולגרום לקרע.
שלא יבלבלו לכם על כעס על עצמו כי זה בולשיט. הוא כעס על ברק שהחליף אותו.
עם כל האהבה ויש אהבה ענקית לי ולכל אוהד באר שבע כלפי אליניב, הוא לא חסין מביקורת.
אני מכיר אותו אישית, הוא דוגמא ומופת ואין ספק שהוא אולי הגורם המשמעותי ביותר לשינוי שעברה הקבוצה בשנים האחרונות.
אבל יחד עם זאת, ובמיוחד עקב כל מה שצוין לעיל, אסור לו להתנהג בצורה הזאת. אצל אלישע הוא אף פעם לא התנהג ככה כי הוא היה באנקר. הוא מגלה כבר מתחילת העונה זלזול כלפי בכר ובגלל המעמד שלו בקבוצה זה עלול לחלחל לשאר השחקנים ולגרום לקרע.
שלא יבלבלו לכם על כעס על עצמו כי זה בולשיט. הוא כעס על ברק שהחליף אותו.
עם כל האהבה ויש אהבה ענקית לי ולכל אוהד באר שבע כלפי אליניב, הוא לא חסין מביקורת.
טוטי האמת שגם אתה צריך לייצר רוטציה עם הסלוגנים שאתה מעיף באוויר.
יותר מדי השימוש ב"הקבוצה והמועדון קודם" - על שום כלום.
אין פה שחקן שיוצר מחנות בחדר ההלבשה או מבייש את שם המועדון על חשבונו, נהפוך הוא, אליו כל השחקנים רצים אוהבים ומחבקים.
ברדה לא התנהג כראוי אבל אל לנו האהודים להביא את המצב לנקודת רתיחה, אנחנו צריכים להפגין אמונה בברדה ובבכר.
אין פה שחקן שיוצר מחנות בחדר ההלבשה או מבייש את שם המועדון על חשבונו, נהפוך הוא, אליו כל השחקנים רצים אוהבים ומחבקים.
ברדה לא התנהג כראוי אבל אל לנו האהודים להביא את המצב לנקודת רתיחה, אנחנו צריכים להפגין אמונה בברדה ובבכר.
אוקי, אז אייצר רוטציה.talb55 כתב:טוטי האמת שגם אתה צריך לייצר רוטציה עם הסלוגנים שאתה מעיף באוויר.
הקבוצה והמועדון מעל הכל(בסדר?).
מעל ברדה,מעל אלונה, מעל בכר, מעל כולם.
מי שלא רואה את טובת המועדון והקהל לנגד עיניו צריך לשלם (לא טוען שזה המצב עם אליניב). אבל זה לא סלוגן, זו התפיסה המקובלת
שחקן רכש אתה תעמיד לדין על זה. ברדה מגיע לו שיפתרו את זה בחדרי חדרים. מסכים שזה לא מתאים.Totti כתב:
מגיע לו יותר טוב באיזה מובן?
הוא קפטן.
אהוב הקהל.
סמל.
גם אם מקצועית הוא פחות טוב עדיין מגיע לו יותר?
הפועל באר שבע תחילה.
אם תעניש מחר את אוגו על התנהגות דומה אתה תגיד באופן חד משמעי שלא כל השחקנים שווים בפני המאמן והמועדון.yakar כתב:
שחקן רכש אתה תעמיד לדין על זה. ברדה מגיע לו שיפתרו את זה בחדרי חדרים. מסכים שזה לא מתאים.
אז ברור שברמה התיאורטית כולנו מסכימים שברדה זה ברדה ואוגו הוא כנראה שכיר חרב.
אבל סדר ושקט בחדר ההלבשה מתחיל בעובדה שאין פרות קדושות ולא מניות בטוחות.
להעמיד לדין אין פירושו להעלות על המוקד או לקנוס בכבדות. אפשר גם לקנח באורחת ערב חגיגית והתנצלות.
מקרה ברדה הוא סיפור מוכר בכדורגל הישראלי
נימני במכבי,קטן בחיפה, בניון בחיפה וכו׳
כל אחד בתורו החריב את הסיכוי של הקבוצה שלו לקחת אליפות, על חשבון האגו האישי שלו
אם ברדה ממשיך להתנהג כך, ואני אומר את זה בכאב, אלונה צריכה לחתוך אותו מהקבוצה, אחרת הדרך לאבדון קרובה
אבל אני עדיין מאמין שאליה יתפוס את עצמו בידיים ויתעלה כמו שמצופה ממנו
אם ברדה ממשיך להתנהג כך, ואני אומר את זה בכאב, אלונה צריכה לחתוך אותו מהקבוצה, אחרת הדרך לאבדון קרובה
מסכים לגמרי עם גיל.גיל שגיב כתב:ברדה - לחייב אותו להזמין את הקבוצה לארוחה במסעדה.
שנה טובה !
חייב לבוא ״קנס״ חברתי בדמות ארוחת ערב. ואין מה לעשות, עם ברדה צריך להתנהג טיפה אחרת, בכר חייב להבין את זה וכמובן שגם ברדה חייב להבין שהיום הוא לא מתאים להרכב ראשון. וכבר רשמתי את זה בעבר, הוא חייב להבין שאנחנו רואים אותו באמת בתור אליל, אם יביא לנו את התואר על המגרש או על הספסל או אפילו ביציע כל הקהל יודע שזה הוא, גם על הספסל אתה יכול לתרום את חלקך בעיקר שחקן ודמות כמו ברדה, הוא חייב לקחת את המצב החדש למקום טוב ולא למקום שלא סופרים אותי או שירד לי הערך, חייב להבין שהערך שלו ואיך שהשחקנים מסתכלים עליו זה משהו שמגיע גם על המגרש, גם על הספסל וגם על היציע
בגדול מסכים עם רוח הדברים,אבל וזה האבל,הקהל כאן מעריך,מכבד ומוקיר את אליניב,אבל לא שפוט שלו וזה ההבדל לבין כל אותם שמות שהזכרת.ns75 כתב:מקרה ברדה הוא סיפור מוכר בכדורגל הישראלי
גם אתמול ממרום מושבנו,אנשים שראו את המקרה היו בשוק טוטאלי מההתנהגות שלו,כי אם בוחנים מקצועית הוא פשוט לא עשה כלום,אז לא הבנתי על מה הטרוניה שלו.
בעבר קרו מקרים כאילו בשלל קבוצות בכדורגל הישראלי,אין כאן מנצחים יש כאן רק מפסידים.
לכן על שתי הצדדים להתעשת ובמיוחד ברדה ואלונה חייבת להיכנס לעובי הקורה ולסגור את העניין הזה.
- simply-red
השנה נוצר אצלנו מצב לא רגיל, שחקן לא יכול לזייף, זייפת אתה בחוץ/משחק הבא על הספסל. מצד שני קשה לבוא בטענות לשחקני ההתקפה ששם בעיקר העומס בסגל. שחקן צריך את הביטחון שלו ואת הגב של המאמן. קשה לשחק שאתה יודע שאם לא כבשת צמד ב60 דק' אתה מוחלף.
גם אני מסכים עם הדעה שאליניב צריך לקבל יחס אחר משאר השחקנים, כן לתת לו כבוד, לתת לו את ההרגשה שגם אם הוא מחליף קבוע הוא הלב של הקבוצה וזו האמת.
אם נאמר את האמת מקצועית נכון להיום אליניב לא שווה הרכב ראשון.
אליניב צריך לדעת שלא משנה אם הוא משחק 90 דקות או 10 המהפכה שאנחנו חווים רשומה על שמו.
גם אני מסכים עם הדעה שאליניב צריך לקבל יחס אחר משאר השחקנים, כן לתת לו כבוד, לתת לו את ההרגשה שגם אם הוא מחליף קבוע הוא הלב של הקבוצה וזו האמת.
אם נאמר את האמת מקצועית נכון להיום אליניב לא שווה הרכב ראשון.
אליניב צריך לדעת שלא משנה אם הוא משחק 90 דקות או 10 המהפכה שאנחנו חווים רשומה על שמו.