ברדה- חצית קו אדום.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: ברדה- חצית קו אדום.

שליחה על ידי Totti »

simply-red כתב:השנה נוצר אצלנו מצב לא רגיל, שחקן לא יכול לזייף, זייפת אתה בחוץ/משחק הבא על הספסל. מצד שני קשה לבוא בטענות לשחקני ההתקפה ששם בעיקר העומס בסגל. שחקן צריך את הביטחון שלו ואת הגב של המאמן. קשה לשחק שאתה יודע שאם לא כבשת צמד ב60 דק' אתה מוחלף.
גם אני מסכים עם הדעה שאליניב צריך לקבל יחס אחר משאר השחקנים, כן לתת לו כבוד, לתת לו את ההרגשה שגם אם הוא מחליף קבוע הוא הלב של הקבוצה וזו האמת.
אם נאמר את האמת מקצועית נכון להיום אליניב לא שווה הרכב ראשון.
אליניב צריך לדעת שלא משנה אם הוא משחק 90 דקות או 10 המהפכה שאנחנו חווים רשומה על שמו.
זו טעות לחשוב שעיקר העומס בספסל בהתקפה.

אוחיון, טאהה ותורגמן נותנים קונטרה זהה בהבנה מבחינתי, יש 1/1 לכל שחקן בסגל.
זה שקל יותר לעשות שינויים בהתקפה זה ברור, אבל ביכולת של ווילי מאתמול וההגנה של בן, טאהה ואוחיון משתלבים בלי שתשים לב בכלל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

Totti כתב:

זה שקל יותר לעשות שינויים בהתקפה זה ברור, אבל ביכולת של ווילי מאתמול וההגנה של בן, טאהה ואוחיון משתלבים בלי שתשים לב בכלל
בלי לזלזל באף אחד אבל הם לא במעמד וברזומה של ארבייטמן, סהר וברדה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

Totti כתב:

כעיקרון זה נכון אבל וזה אבל גדול, השחקנים שציינת רואים עצמם והובאו כשחקני ספסל ואין להם בעיה עם זה, לעומת זאת בהתקפה כל שחקן זה שחקן הרכב וכוכב ב95% מהקבוצות בליגה ובוא נאמר שלרובם קשה לקבל את העובדה שהם יושבים על הספסל.
קשה להשוות את הישיבה של טההא, אוחיון או תורג'מן לספסול של שהר, ברדה, בוזגלו ואפילו ארבייטמן.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

talb55 כתב:
בלי לזלזל באף אחד אבל הם לא במעמד וברזומה של ארבייטמן, סהר וברדה.
בעיקר כי הם שחקני הגנה שזה פחות זוהר,
ובעיקר כי יכולת התמרון שלך בחלק הזה של המגרש הוא הרבה יותר קטן, הרבה יותר קשה להביא שם הרבה שחקנים נוצצים.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב:"מאוכזב מעצמו",
" כעס על ההחמצה"..

יאללה, כמה סנגורים בגרוש. כל חילוף הבחור עושה על הספסל סצנה של סרט ערבי בשישי אחהצ ועל מה?! הוא הכי חלש על המגרש כבר שנתיים.

אין לו מקום לפני שהר ברוטציה גם על רגל אחת של בן והגיע הזמן שיבהירו לו את זה טוב טוב, דרך קנס שמן או ישיבה ביציע
לא הייתי, לא ראיתי, מבלה בחו"ל.
כן הייתי, כן ראיתי את התקרית במשחק בתון. ירד לספסל, העיף את הג'ריקן של השתיה ונפנף בידיים כאילו מי יודע מה קרה, רונאלדו הוחלף ולא יוכל לתת עוד חמישיה.
אח"כ התנהג כפי שהתנהג בשדה התעופה ועכשיו הסיפור הזה, עליו אני מתעדכן מקריאה כאן.
מסכים עם טוטי, מישהו צריך לשים לזה סוף, בכר, אלונה ו/או אלי ברקת.
יתנו לזה לעבור בשקט וגם משפחת בוזגלו ושחקנים אחרים יתחילו להשתולל.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 13 ספטמבר 2015, 20:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

שי האדום כתב:והנה ברדה מגיב: הקבוצה מעל הכל.
פעם שלישית?
פעמיים מחלו לו, פעם שלישית אסור שזה יגמר כך.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

בחצי השנה האחרונה לברדה היתה תקרית עם אוגו, אירוע החילוף בתון והאירוע האחרון. זה כבר טו מאץ' ממי שמתפקד כמנהיג הבלתי מעורער של הקבוצה. זה גם לא מקרי שהאירועים האלה מתרחשים במקביל לירידה ביכולת שלו. מותר להתעצבן על חילוף וזה בסדר, אבל לעשות סצנות כאלו. לטעמי יש כאן גם בעיית מודעות קשה של ברדה שלא מוכן לקבל את זה ולא מוכן להכיר בכך שהיכולת שלו היום זו לא היכולת שלפני כמה שנים. גם הזימונים של גוטמן כאחראי על המורל לא תורמים לכך וגורמים לו להרגיש ולחשוב שהוא באמת אחד החלוצים הטובים שיש. להגיד " הקבוצה מעל הכל" כבר נשמע פאתטי ולא אמין שזה קורה בסמיכות. בכר נמצא כאן בפלונטר רציני וזו סיטואציה לא פשוטה מבחינתו. כבר כמה פעמים שהוא מנסה לקחת את אליניב לצידו ובולע צפרדעים כי הוא מבין את החשיבות והמשמעות של להיכנס איתו לתאקל, זה יסית את כל הנושא המקצועי בקבוצה לנושא האישי ולהתעסקות בברדה. אני לא מאמין שברדה יעשה מרד כי זה לא מתאים לו אבל הוא חייב להבין שיש לו הרבה משמעות השנה גם מהספסל וגם כמנהיג. פיצוץ כזה עם המאמן יחרב את העונה ובכר מבין את זה. אני מעריך את ההתנהלות שלו אבל אם זה יימשך הוא יהיה חייב לקבל גיבוי מאלונה ולנקוט בצעדים. רוצה להאמין שהנושא יסתדר. מה שמפריע לי במיוחד זה שיש לי תחושה שאחת הסיבות שפלט או חלוץ אחר לא הוחתמו קשור גם לנושא הזה, מקווה שאני טועה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אריק כתב:בחצי השנה האחרונה לברדה היתה תקרית עם אוגו, אירוע החילוף בתון והאירוע האחרון. זה כבר טו מאץ' ממי שמתפקד כמנהיג הבלתי מעורער של הקבוצה. זה גם לא מקרי שהאירועים האלה מתרחשים במקביל לירידה ביכולת שלו. מותר להתעצבן על חילוף וזה בסדר, אבל לעשות סצנות כאלו. לטעמי יש כאן גם בעיית מודעות קשה של ברדה שלא מוכן לקבל את זה ולא מוכן להכיר בכך שהיכולת שלו היום זו לא היכולת שלפני כמה שנים. גם הזימונים של גוטמן כאחראי על המורל לא תורמים לכך וגורמים לו להרגיש ולחשוב שהוא באמת אחד החלוצים הטובים שיש. להגיד " הקבוצה מעל הכל" כבר נשמע פאתטי ולא אמין שזה קורה בסמיכות. בכר נמצא כאן בפלונטר רציני וזו סיטואציה לא פשוטה מבחינתו. כבר כמה פעמים שהוא מנסה לקחת את אליניב לצידו ובולע צפרדעים כי הוא מבין את החשיבות והמשמעות של להיכנס איתו לתאקל, זה יסית את כל הנושא המקצועי בקבוצה לנושא האישי ולהתעסקות בברדה. אני לא מאמין שברדה יעשה מרד כי זה לא מתאים לו אבל הוא חייב להבין שיש לו הרבה משמעות השנה גם מהספסל וגם כמנהיג. פיצוץ כזה עם המאמן יחרב את העונה ובכר מבין את זה. אני מעריך את ההתנהלות שלו אבל אם זה יימשך הוא יהיה חייב לקבל גיבוי מאלונה ולנקוט בצעדים. רוצה להאמין שהנושא יסתדר. מה שמפריע לי במיוחד זה שיש לי תחושה שאחת הסיבות שפלט או חלוץ אחר לא הוחתמו קשור גם לנושא הזה, מקווה שאני טועה.
די, רק בלי פלט

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אריק כתב:בחצי השנה האחרונה לברדה היתה תקרית עם אוגו, אירוע החילוף בתון והאירוע האחרון. זה כבר טו מאץ' ממי שמתפקד כמנהיג הבלתי מעורער של הקבוצה. זה גם לא מקרי שהאירועים האלה מתרחשים במקביל לירידה ביכולת שלו. מותר להתעצבן על חילוף וזה בסדר, אבל לעשות סצנות כאלו. לטעמי יש כאן גם בעיית מודעות קשה של ברדה שלא מוכן לקבל את זה ולא מוכן להכיר בכך שהיכולת שלו היום זו לא היכולת שלפני כמה שנים. גם הזימונים של גוטמן כאחראי על המורל לא תורמים לכך וגורמים לו להרגיש ולחשוב שהוא באמת אחד החלוצים הטובים שיש. להגיד " הקבוצה מעל הכל" כבר נשמע פאתטי ולא אמין שזה קורה בסמיכות. בכר נמצא כאן בפלונטר רציני וזו סיטואציה לא פשוטה מבחינתו. כבר כמה פעמים שהוא מנסה לקחת את אליניב לצידו ובולע צפרדעים כי הוא מבין את החשיבות והמשמעות של להיכנס איתו לתאקל, זה יסית את כל הנושא המקצועי בקבוצה לנושא האישי ולהתעסקות בברדה. אני לא מאמין שברדה יעשה מרד כי זה לא מתאים לו אבל הוא חייב להבין שיש לו הרבה משמעות השנה גם מהספסל וגם כמנהיג. פיצוץ כזה עם המאמן יחרב את העונה ובכר מבין את זה. אני מעריך את ההתנהלות שלו אבל אם זה יימשך הוא יהיה חייב לקבל גיבוי מאלונה ולנקוט בצעדים. רוצה להאמין שהנושא יסתדר. מה שמפריע לי במיוחד זה שיש לי תחושה שאחת הסיבות שפלט או חלוץ אחר לא הוחתמו קשור גם לנושא הזה, מקווה שאני טועה.
מסכים לגמרי

אלונה חייבת להיות דרוכה ועירנית בעניין, לא לתת לעניין הזה להיגרר ולהשפיע על המשך העונה

דרושה שיחת הבהרה אחת עם ברדה, אם העניין ממשיך, לחתוך ומהר.

אין צורך בקנסות או סנקציות מול ברדה, זה לא לכבודו ולא לכבוד המועדון

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

תחושה אישית שלי-
ברדה חושש שהמעמד שלו בקבוצה יהפוך להיות דומה למעמד שלו בנבחרת שם הוא על תקן מעודדת.
אחרי ההתפרצויות הקודמות שלו שעברו די בשקט בתקשורת, התקרית האחרונה לא נרגעה מהר כמו הקודמות ולדעתי מכאן הוא יתעשת ויבין שאין מקום לעוד מקרים כאלה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

סופסוף תגובות בטעם בפורום הזה.
ברדה מצוין בלהביא שחקנים ותורם (בשנה האחרונה) בערך כלום.

לך תהיה מנהל ספורטיבי, שחרר אותנו מהשטויות שלך על המגרש, אהה שוב סליחה?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

נשאל היום על התקרית בשבת וזאת התשובה:

"אני שחקן טוטאלי, ככה הייתי כל החיים, במיוחד במקום שמאוד יקר לליבי. אני לוקח הכל ללב, לפעמים קצת יותר מדי, כמו שיש שמחה ספונטנית זו הייתה אכזבה ספונטנית, במיוחד כשהמשחק לא הלך לכיוון שלנו. אני מצר על התגובה ומבטיח שלא יקרה שוב, אבל לא יכול להבטיח שלא אקח שוב ללב. מתקדמים הלאה"

עושה רושם שמישהו דיבר איתו כי זה נשמע כמו תגובה מוכנה מראש. מקווה מאוד שהמסר עבר ושלא נראה דברים כאלו שוב.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

גורם במועדון: להבא נגיב בחומרה על התנהגות דומה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

נושא הזוי.
האוהדים שלנו מזכירים לי כתבים מסוימים שמחפשים להדליק אש איפה שאין.
לשחרר, להעיף, לקנוס, אפשר לחשוב שברדה הוא השחקן הראשון שירד מאוכזב כי החליפו אותו. לדעתי הכעס גם היה בגלל שכאשר ברדה הוחלף גורדנה עדין היה פצוע על הדשא וברדה אמר לבכר שיחכה עם החילוף עד שיתברר המצב של גורדנה.
ברדה אגב צדק, כי גורדנה לא יכול היה להמשיך, וכתוצאה מזה היינו כמה התקפות אחרי החילוף של אליניב בעשרה שחקנים כשהתוצאה עדין הייתה 1-1.
בכל מקרה, כולם משבחים את האווירה בחדר ההלבשה ואת אליניב אישית. אחרי הגול של חובאן כולם רצו להתחזק עם אליניב. זה אומר הכל על הדמות של אליניב ועל המשמעות שלו למועדון ולסגל השחקנים.
זוכר ביונייטד בזמנו סיפור דומה עם שחקן ותיק בשם ראיין גיגס שירד ישר לחדר הלבשה אחרי שהוחלף והתקשורת רצו לעשות מזה מטעמים אבל אוהדי יונייטד לא נתנו לזה יד וזה נשכח מהר מאוד.
אל תיתנו לזה יד אצלנו, לברדה יש חלק חשוב במועדון ובסגל, גם הוא מבין את המעמד החדש שלו ואפשר היה לראות את זה כשעלה כמחליף מול קריית שמונה ומכבי תל אביב, כאילו ירו אותו מתוך לוע של תותח.
ברדה הוא המקצוען הכי גדול במועדון והתרומה שלו עצומה וצריך לתת לו את הקרדיט והאמון ולא לנסות להדליק אש איפה שלא צריך.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:נושא הזוי.
האוהדים שלנו מזכירים לי כתבים מסוימים שמחפשים להדליק אש איפה שאין.
לשחרר, להעיף, לקנוס, אפשר לחשוב שברדה הוא השחקן הראשון שירד מאוכזב כי החליפו אותו. לדעתי הכעס גם היה בגלל שכאשר ברדה הוחלף גורדנה עדין היה פצוע על הדשא וברדה אמר לבכר שיחכה עם החילוף עד שיתברר המצב של גורדנה.
ברדה אגב צדק, כי גורדנה לא יכול היה להמשיך, וכתוצאה מזה היינו כמה התקפות אחרי החילוף של אליניב בעשרה שחקנים כשהתוצאה עדין הייתה 1-1.
בכל מקרה, כולם משבחים את האווירה בחדר ההלבשה ואת אליניב אישית. אחרי הגול של חובאן כולם רצו להתחזק עם אליניב. זה אומר הכל על הדמות של אליניב ועל המשמעות שלו למועדון ולסגל השחקנים.
זוכר ביונייטד בזמנו סיפור דומה עם שחקן ותיק בשם ראיין גיגס שירד ישר לחדר הלבשה אחרי שהוחלף והתקשורת רצו לעשות מזה מטעמים אבל אוהדי יונייטד לא נתנו לזה יד וזה נשכח מהר מאוד.
אל תיתנו לזה יד אצלנו, לברדה יש חלק חשוב במועדון ובסגל, גם הוא מבין את המעמד החדש שלו ואפשר היה לראות את זה כשעלה כמחליף מול קריית שמונה ומכבי תל אביב, כאילו ירו אותו מתוך לוע של תותח.
ברדה הוא המקצוען הכי גדול במועדון והתרומה שלו עצומה וצריך לתת לו את הקרדיט והאמון ולא לנסות להדליק אש איפה שלא צריך.
אתה לא אובייקטיבי משה, זה הדבר היחידי שהזוי כאן ידידי.

שלח תגובה