מה הבעיה במחירים?אדום בלב בנשמהההה כתב:בהחלטה תמוהה משהו, החליטו לפתוח את המכירה ממש לפני 10 דקות.
עשו בלאגן עם המחירים.
לדרומי/צפוני 80/40.
למזרחי 90/45
למערבי מחיר אחיד והזוי של 90 שקלים.
הפועל ב"ש - מכבי חיפה :: משחק הפתיחה בטרנר
Re: הפועל ב"ש - מכבי חיפה :: משחק הפתיחה בטרנר
- The red one
בהתחלה הייתה לי קצת בעיה עם זה שאוהדי חיפה ישלמו פחות אבל זה בסדר, הבנתי למה.CrazyRed7 כתב: מה הבעיה במחירים?
הדבר היחיד שנותר בעייתי עבורי הוא 90 שקל אחיד למערבי. כן אני יודע שזה כדי שמנוי יהיה משתלם, ושהמחיר מנוי לשם הוא אחיד. אבל נשמע לכם הגיוני 90 שקל לנוער/חייל/אישה?..
כן..כי מי שמחפש כרטיס זול יותר יכול למצוא אותו בדרומי או בצפוני.
מה הזוי בזה? נשארו מקומות בודדים בשני היציעים המרכזיים. במידה והמצב יישאר ככה (שלא ייסגר סופית למנויים) תשלם 90 שקלים בשביל מקום טוב או שתשב מאחורי השער (במקום פחות טוב) בפחות כסף. לגיטימי לחלוטין.אדום בלב בנשמהההה כתב:בהחלטה תמוהה משהו, החליטו לפתוח את המכירה ממש לפני 10 דקות.
עשו בלאגן עם המחירים.
לדרומי/צפוני 80/40.
למזרחי 90/45
למערבי מחיר אחיד והזוי של 90 שקלים.
אתם מתלוננים כאילו כל האוהדים צריכים לקנות כרטיס לכל משחק. מי שרוצה להגיע להרבה יחסית המועדון מבהיר לו מעבר לכל ספק שעדיף שיעשה מנוי.
נ.ב- לשם תזכורת, 90 שקלים הוא מחיר הגג למשחקים בין הגדולות לעצמן (אנחנו, מקקי, הפועל, חיפה וביתערס). ברוב המשחקים יעמוד על 80
- The red one
כן אבל יש זול ויש שילד בן 13 ישלם 90 שקל..קצת מוגזם. אנשים שיאחרו (בטח עוד נשמע בצאת החג על תלונות שפתחו את המכירה חצי שעה לפני כניסת החג) ויתקעו עם המחירים האלה..לא כיף.CrazyRed7 כתב:כן..כי מי שמחפש כרטיס זול יותר יכול למצוא אותו בדרומי או בצפוני.
דור - אני לא מדבר על המחירים בכללי. רק על עצם העובדה שליציע אחד ורגיל (לא אח"מים וכד') קבעו 90 שקל מחיר אחיד! איפה שמעת על דבר כזה בעבר? תהיו אובייקטיבם עם עצמכם, אם עכשיו היינו מקבלים 3 יציעים בסמי עופר ובאחד מהם ילד בן 13 או חייל שחוזר שבת היה צריך לשלםם 90 שקל הייתם עפים פה על יענק'לה בפול גז.
המחיר של הכרטיס אחיד כי המחיר של המנוי למערבי אחיד. אם תוריד לילדים זה פתח לתביעה מצד בעלי מנויי נוער שקנו ב910 שקליםאדום בלב בנשמהההה כתב: כן אבל יש זול ויש שילד בן 13 ישלם 90 שקל..קצת מוגזם. אנשים שיאחרו (בטח עוד נשמע בצאת החג על תלונות שפתחו את המכירה חצי שעה לפני כניסת החג) ויתקעו עם המחירים האלה..לא כיף.
דור - אני לא מדבר על המחירים בכללי. רק על עצם העובדה שליציע אחד ורגיל (לא אח"מים וכד') קבעו 90 שקל מחיר אחיד! איפה שמעת על דבר כזה בעבר? תהיו אובייקטיבם עם עצמכם, אם עכשיו היינו מקבלים 3 יציעים בסמי עופר ובאחד מהם ילד בן 13 או חייל שחוזר שבת היה צריך לשלםם 90 שקל הייתם עפים פה על יענק'לה בפול גז.
- The red one
אם ידעו מראש שכך יהיה, אז חבל שעשו את זה. היו עושים מחיר למבוגר ומחיר לנוער וגם כך מחירי הכרטיסים היו נורמליים.dor69 כתב: המחיר של הכרטיס אחיד כי המחיר של המנוי למערבי אחיד. אם תוריד לילדים זה פתח לתביעה מצד בעלי מנויי נוער שקנו ב910 שקלים
לא הגיוני שלמשחק נבחרת ילדים ישלמו פחות ממשחקי ליגה בטרנר..ועוד זה כנראה יהיה כך כל העונה..חבל.
אגב גם לדרומי המחירים הם אחידים במנויים..ושם לא עשו מחיר של 80 שקל אחיד...
כנראה שלמועדון יש אינטרס למלא את המזרחי והדרומי קודם (אני יכול לנחש שמטעמי נראות). חוץ מזה שוב, נשארו מקומות ממש בודדים לשלושת היציעים ככה שזה מאוד זניח לטעמי ולא שווה את הטררםאדום בלב בנשמהההה כתב: אם ידעו מראש שכך יהיה, אז חבל שעשו את זה. היו עושים מחיר למבוגר ומחיר לנוער וגם כך מחירי הכרטיסים היו נורמליים.
לא הגיוני שלמשחק נבחרת ילדים ישלמו פחות ממשחקי ליגה בטרנר..ועוד זה כנראה יהיה כך כל העונה..חבל.
- The red one
לא טררם, בסה"כ אמרתי את דעתי. מרפרוף קל בוסרמיליה ובדף הרישמי היו 2 אנשים ששאלו את אותה שאלה (למה יקר למה 90 במערבי), אז לא נראה לי שזה יתפוס לכדי 'מחאה', לפחות לא במשחקים הראשונים.
ואגב אני מקווה שהתשובה שנתת היא לא הסיבה האמיתית. "אינטרס למלא" על חשבון הכיס של האוהדים שלך? פסול!
בכל מקרה, לדעתי זה משהו שכן צריך לתת עליו את הדעת. אני לא חושב שיש קבוצה בארץ שמוכרת ב90 שקלים מחיר אחיד ליציע רגיל...
ואגב אני מקווה שהתשובה שנתת היא לא הסיבה האמיתית. "אינטרס למלא" על חשבון הכיס של האוהדים שלך? פסול!
בכל מקרה, לדעתי זה משהו שכן צריך לתת עליו את הדעת. אני לא חושב שיש קבוצה בארץ שמוכרת ב90 שקלים מחיר אחיד ליציע רגיל...
1. לא הצדקתי אמרתי מה לדעתי יכולה להיות הסיבהאדום בלב בנשמהההה כתב:לא טררם, בסה"כ אמרתי את דעתי. מרפרוף קל בוסרמיליה ובדף הרישמי היו 2 אנשים ששאלו את אותה שאלה (למה יקר למה 90 במערבי), אז לא נראה לי שזה יתפוס לכדי 'מחאה', לפחות לא במשחקים הראשונים.
2. קבוצות כן עושות את זה. חיפה במערבי שלה ומכבי והפועל למערבי שלהם (שערים 2 ו13 עם הגג, אצלהם אגב כלל המנויים יקרים בהרבה, איזור ה1000-1200 לשערי העידוד. 11 במכבי ו5 בהפועל)
3. במילה טררם התכוונתי לאוהדי המחאות (ויש לנו המון) ולא אליך
- The red one
צודק לגבי 2/13, תודה על הסבת תשומת הלב.
בכל מקרה, אלה המחירים, נשמע לי בהתחלה קצת הזוי..אבל בסדר..שיהיה..לי בכ"מ יש מנוי, ואני מניח שיהיו ממש קצת אנשיםם שיקנו לילד שם כרטיס ב90 שקלים.
העיקר שהאצטדיון יהיה מלא
בכל מקרה, אלה המחירים, נשמע לי בהתחלה קצת הזוי..אבל בסדר..שיהיה..לי בכ"מ יש מנוי, ואני מניח שיהיו ממש קצת אנשיםם שיקנו לילד שם כרטיס ב90 שקלים.
העיקר שהאצטדיון יהיה מלא

לא חושב שיהיה מקום פנויי בכלל במערבי, ומי שלא עשה מנויי שישלם 90 שח , או 45 במזרחי או הדרומי.
פראייר מי שלא עשה מנויי(אם יש מישהו כזה) , ההצגה הטובה בעיר מתחילה!
תפוח בדבש אתהגיא חניה כתב:לא חושב שיהיה מקום פנויי בכלל במערבי, ומי שלא עשה מנויי שישלם 90 שח , או 45 במזרחי או הדרומי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ניסיתי לקנות לחבר כרטיס לדרומי עכשיו מופיע שנגמר. אם מישהו מוכר ניקוב במחיר עלות שישלח לי הודעה
- The red one
נשאר רק לצפוני