ברדה- חצית קו אדום.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: ברדה- חצית קו אדום.

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

doctorslayer כתב:
תקרא שוב את השורה האחרונה בתגובה האחרונה שלי.
לאט לאט אני מבין שהבנת הנקרא פה של האנשים היא ברמה של כיתה ב'.

טוטי תהיה רגוע, כנראה אתה מאלה שהקשיב בשיעור לשון.
הבנת הנקרא שלנו מעולה.
במשך הודעה שלמה סילפת את המציאות והעבר וביטלת את התרומה של ברדה למועדון, רק כדי לסיים במשפט עם שלוש מילים טובות על ברדה, כדי להעלים את העובדה שמדובר בהודעה של כפוי טובה.

אליניב ברדה לא עזב מיוזמתו למכבי חיפה אלא הועזב על ידי אלי זינו.
בניגוד אליך, אני הייתי בהפגנה מחוץ לבית של זינו ביום המכירה, ואני הייתי שם כשאישתו של זינו יצאה אלינו ואמרה שאליניב או ימכר או ישב ביציע, ושאם נמשיך להפגין אלי גם יעשה מכירת חיסול לקבוצה.
החלק השני של האוהדים הלך לבית של אליניב, וכשנפגשנו לפנות בוקר הם אמרו שאליניב לא רוצה לעזוב, ושכמו שאמרו לנו, אלי זינו הציב לו אולטימטום, או מעבר למכבי חיפה או יציע.
אתה גם שוכח שאליניב היה אמור לקבל באותה שנה מענק גבוה מאוד מזינו בינואר, והמעבר לחיפה בעצם ביטל את המענק הזה.

אתה שוכח שעם כל הכסף הגדול של אלונה (לאלישע בעונה הראשונה כשנשארנו מחזור אחרון בנתניה היה את התקציב הרביעי בגודלו בליגה) אף ישראלי בכיר לא רצה לחתום כאן עד שברדה הגיע ופתח את הדלת לאחרים. לא רק מבחינת מיתוג הקבוצה אלא בשיחות אישיות עם המועמדים (תחזור לראיון עם בוזגלו כשחתם ותקרא כמה משמעותי היה ברדה בהחלטה של בוזגלו לחתום כאן).
אתה שוכח שלברדה היו הצעות בכסף גדול יותר גם מבלגיה וגם ממכבי ת"א, אבל בגלל האהבה למועדון שלנו הוא ויתר על לא מעט כסף כדי לחתום כאן.
אתה שוכח את כל הפעמים שברדה עלה לשחק פצוע ועם זריקות כשהוא מקריב את עצמו ואת הגוף שלו למען הקבוצה.
אלה דברים שלא כתובים בחוזה ושברדה לא היה חייב לעשות אותם, בוודאי שלא היה חייב לוותר על הרבה מאוד כסף בקבוצות איכותיות יותר מקצועית כדי לחזור לכאן. מספיק לראות שחקנים כמו זהבי וורמוט שהיו סמלים בהפועל ת"א ובאיזה קלות הם עברו למכבי ת"א כשהציעו להם יותר כסף.

אלונה היא אחראית העיקרית לשינוי במועדון מאז עזיבת אלי זינו ועד היום והיא גם זאת שמשלמת לברדה את המשכורת.
אבל ההחלטה הכי טובה של אלונה בכל התקופה שלה הייתה להחזיר את אליניב.
אליניב הוא שעשה את השינוי במועדון, מבחינת מיתוג, מבחינת חשיבה, מבחינת מטרות, מבחינת חדר הלבשה (מי זוכר את ההדלפות הקבועות מחדר ההלבשה לפני שאליניב הגיע?).
אלונה, אלישע, רוב הסגל היה לפני אליניב וזה עדין לא היה מספיק לעשות את השינוי במחשבה. החתימה של אליניב במועדון עם כל המשמעות של זה וכל העבודה שאליניב עשה מחוץ למגרש היא שעשתה את השינוי האמיתי אצלנו.

להפוך את אליניב ברדה לעוד שכיר חרב, לעוד שחקן שלבש את מדי הקבוצה, כאילו רק הכסף מעניין אותו, לציין את המעבר למכבי חיפה כשכולנו זוכרים את הנסיבות, זה לסלף את המציאות ולהיות כפוי טובה. וזאת הסיבה שההודעה הראשונה שלי הייתה שהטופיק הזה הזוי. ירידה ביכולת של אליניב, כעס על חילוף, יאאלה בואו נכנס בו ונשכח מה הוא עשה למועדון ואיזה אישיות הוא.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

Sir Alex Ferguson כתב: הבנת הנקרא שלנו מעולה.
במשך הודעה שלמה סילפת את המציאות והעבר וביטלת את התרומה של ברדה למועדון, רק כדי לסיים במשפט עם שלוש מילים טובות על ברדה, כדי להעלים את העובדה שמדובר בהודעה של כפוי טובה.

אליניב ברדה לא עזב מיוזמתו למכבי חיפה אלא הועזב על ידי אלי זינו.
בניגוד אליך, אני הייתי בהפגנה מחוץ לבית של זינו ביום המכירה, ואני הייתי שם כשאישתו של זינו יצאה אלינו ואמרה שאליניב או ימכר או ישב ביציע, ושאם נמשיך להפגין אלי גם יעשה מכירת חיסול לקבוצה.
החלק השני של האוהדים הלך לבית של אליניב, וכשנפגשנו לפנות בוקר הם אמרו שאליניב לא רוצה לעזוב, ושכמו שאמרו לנו, אלי זינו הציב לו אולטימטום, או מעבר למכבי חיפה או יציע.
אתה גם שוכח שאליניב היה אמור לקבל באותה שנה מענק גבוה מאוד מזינו בינואר, והמעבר לחיפה בעצם ביטל את המענק הזה.

אתה שוכח שעם כל הכסף הגדול של אלונה (לאלישע בעונה הראשונה כשנשארנו מחזור אחרון בנתניה היה את התקציב הרביעי בגודלו בליגה) אף ישראלי בכיר לא רצה לחתום כאן עד שברדה הגיע ופתח את הדלת לאחרים. לא רק מבחינת מיתוג הקבוצה אלא בשיחות אישיות עם המועמדים (תחזור לראיון עם בוזגלו כשחתם ותקרא כמה משמעותי היה ברדה בהחלטה של בוזגלו לחתום כאן).
אתה שוכח שלברדה היו הצעות בכסף גדול יותר גם מבלגיה וגם ממכבי ת"א, אבל בגלל האהבה למועדון שלנו הוא ויתר על לא מעט כסף כדי לחתום כאן.
אתה שוכח את כל הפעמים שברדה עלה לשחק פצוע ועם זריקות כשהוא מקריב את עצמו ואת הגוף שלו למען הקבוצה.
אלה דברים שלא כתובים בחוזה ושברדה לא היה חייב לעשות אותם, בוודאי שלא היה חייב לוותר על הרבה מאוד כסף בקבוצות איכותיות יותר מקצועית כדי לחזור לכאן. מספיק לראות שחקנים כמו זהבי וורמוט שהיו סמלים בהפועל ת"א ובאיזה קלות הם עברו למכבי ת"א כשהציעו להם יותר כסף.

אלונה היא אחראית העיקרית לשינוי במועדון מאז עזיבת אלי זינו ועד היום והיא גם זאת שמשלמת לברדה את המשכורת.
אבל ההחלטה הכי טובה של אלונה בכל התקופה שלה הייתה להחזיר את אליניב.
אליניב הוא שעשה את השינוי במועדון, מבחינת מיתוג, מבחינת חשיבה, מבחינת מטרות, מבחינת חדר הלבשה (מי זוכר את ההדלפות הקבועות מחדר ההלבשה לפני שאליניב הגיע?).
אלונה, אלישע, רוב הסגל היה לפני אליניב וזה עדין לא היה מספיק לעשות את השינוי במחשבה. החתימה של אליניב במועדון עם כל המשמעות של זה וכל העבודה שאליניב עשה מחוץ למגרש היא שעשתה את השינוי האמיתי אצלנו.

להפוך את אליניב ברדה לעוד שכיר חרב, לעוד שחקן שלבש את מדי הקבוצה, כאילו רק הכסף מעניין אותו, לציין את המעבר למכבי חיפה כשכולנו זוכרים את הנסיבות, זה לסלף את המציאות ולהיות כפוי טובה. וזאת הסיבה שההודעה הראשונה שלי הייתה שהטופיק הזה הזוי. ירידה ביכולת של אליניב, כעס על חילוף, יאאלה בואו נכנס בו ונשכח מה הוא עשה למועדון ואיזה אישיות הוא.
בוא נכנס לפרופרציות בנאדם ונוריד קצת את מפלס הדרמתיות

סה"כ מדובר בבנאדם שמגיע עם מכנסיים קצרים לעבודה ומרוויח כמו מנכ"ל אל-על

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ואוו, כל הודעה שנייה כאן מגילת רות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב:ואוו, כל הודעה שנייה כאן מגילת רות.
מזמן הפסקתי לקרוא פה בנושא הזה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ns75 כתב:
בוא נכנס לפרופרציות בנאדם ונוריד קצת את מפלס הדרמתיות

סה"כ מדובר בבנאדם שמגיע עם מכנסיים קצרים לעבודה ומרוויח כמו מנכ"ל אל-על
איתך.
התגובות פה מזכירות לי את המערכון של יובל סמו בארץ נהדרת, שם השווה את אליה לאלוהים.
קצת פתטי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מגיע לכם ליאור אסולין, מגיע לכם דוד רביבו, מגיע לכם ערן לוי, לא מגיע לכם אליניב ברדה.
הזיכרון הקצר של אוהדי הכדורגל בישראל הוא מדהים. לא פחות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Sir Alex Ferguson כתב:מגיע לכם ליאור אסולין, מגיע לכם דוד רביבו, מגיע לכם ערן לוי, לא מגיע לכם אליניב ברדה.
הזיכרון הקצר של אוהדי הכדורגל בישראל הוא מדהים. לא פחות.
תודה על התובנה.

יאללה אפשר לסיים ת'דיון הלעוס הזה? בוא נקווה שלא נצטרך להקפיץ אותו לעולם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

בלי לקרוא ארבע עמודים בערך אסכם את זה ככה:
ברדה הוא הסמל הכי גדול שלנו וראוי לכבוד אבל מה שהוא עשה לא יכול לעבור לסדר היום. בגלל שזה הוא התחשבו ואלונה עשתה לו שיחת הבהרה בלבד, בפעם הבאה זה יטופל.
עכשיו יהיה פתטי מאוד להעניש שמונה ימים אחרי וחבל להעיר את המתים
נקסט, ערב טוב. אני חושב שאפשר לנעול.
22 שעות לטרנר!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

איזה מגילות...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני אסכם את הדברים שלי ואומר ככה, דווקא בגלל שהוא שחקן בית חשוב הוא צריך לשמש דוגמא יותר מאחרים ואם הוא יחזור על ההתנהגות הזאת יהיו חייבים להעניש אותו.
כי זה מתחיל ממנו ויכול להמשיך עם כל שחקן אחר בסגל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:אני אסכם את הדברים שלי ואומר ככה, דווקא בגלל שהוא שחקן בית חשוב הוא צריך לשמש דוגמא יותר מאחרים ואם הוא יחזור על ההתנהגות הזאת יהיו חייבים להעניש אותו.
כי זה מתחיל ממנו ויכול להמשיך עם כל שחקן אחר בסגל...
מדוייק , אפשר לנעול.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

גיא חניה כתב: מדוייק , אפשר לנעול.
לא נועלים לפי בקשה. גם אם הטופיק מעצבן(ואותי הוא מעצבן באופן אישי).
אז תודה על העצה אבל תן לטופיק למות לבד.

#סליחה :)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אביאל כתב: לא נועלים לפי בקשה. גם אם הטופיק מעצבן(ואותי הוא מעצבן באופן אישי).
אז תודה על העצה אבל תן לטופיק למות לבד.

#סליחה :)
רק על כך שהיתה כאן הסכמה חד משמעית עם דברים של דר האשכול חייב להינעל ולו בכדי שלנצח תשאר התגובה הזו כמילה האחרונה שנאמרה בדיון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה