18:30 IT IS. נתמקם ככה בשורה גבוהה שהדגל מסוף ההודעה לא יסתיר, נפרוס איזה צעיף טוב על 3 מושבים ויאללה טרנרyossi כתב:כמה מוקדם אתם יוצאים?
דרומי, חשבתי על 18:30 להיות שם.
הפועל ב"ש - מכבי חיפה :: משחק הפתיחה בטרנר
- The red one
Re: הפועל ב"ש - מכבי חיפה :: משחק הפתיחה בטרנר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום בלב בנשמהההה כתב: 18:30 IT IS. נתמקם ככה בשורה גבוהה שהדגל מסוף ההודעה לא יסתיר, נפרוס איזה צעיף טוב על 3 מושבים ויאללה טרנר
תצפה לעימות עם בעלים מנויים שהמושב שלהם. כן, המועדון הודיע שאין אכיפה בדרומי, אבל זה לא יגרום לאנשים שלא לעמוד על שלהם...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
מאמין שיקרה אבל מהר מאוד יזדעקו אותם אנשים שיושבים + אנשים מסביב + האבטחה. אנשים ילמדו מהר מאוד את העניין הזה.אורי אדום בנשמה כתב:
תצפה לעימות עם בעלים מנויים שהמושב שלהם. כן, המועדון הודיע שאין אכיפה בדרומי, אבל זה לא יגרום לאנשים שלא לעמוד על שלהם...
חוץ מזה שבכניסה הראשונית אני אנסה לשבת בכיסאות שבמנויים של החבר'ה שלי (קנינו בכוונה צמודים), כך נסכל סופית את האפשרות הזו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אפשר להגיד הרבה על הדור של שלום אביטן, רפי אליהו, במיוחד על הצורה שבהם הם מתבטאים כלפי אלונה, אבל לוזרים? מתרפסים? הכי רחוק מזה. שתי אליפויות ברצף זה הישג מדהים.dor69 כתב:כל שחקני הדור הישן מסמלים מבחינתי את הפועל באר שבע הישנה, הלוזרית והמתרפסת. שיבינו שמה שקורה עכשיו זה התחלה של תקופה טובה פי אלף מתקופתם וישחררו מאיתנו כבר.
מעדיף ברדה אחד בקבוצה על פני 11 שלום אביטן
אין ספק שהגיע הזמן לזכות שוב בתארים ובעיקר באליפות, כדי לייצר דור אחר של אלופים...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- The red one
איזה טירוף מורגש באוויר.
הרבה מאוד מהחבר'ה בעבודה היום באדום, 2 בחורים מסתובבים להם עם חולצות הפועל ברחוב, 2 ילדים הולכים עם 2 צעיפים וחולצת 'הוגו' עלייהם ליד הבית. מכל מקום שומעים את המילים "טרנר" "משחק" "אצטדיון" ו"טפיי הכדורגל הזה את כל העיר יחסמו לי היום".
אעאעאעאעאעאא
הרבה מאוד מהחבר'ה בעבודה היום באדום, 2 בחורים מסתובבים להם עם חולצות הפועל ברחוב, 2 ילדים הולכים עם 2 צעיפים וחולצת 'הוגו' עלייהם ליד הבית. מכל מקום שומעים את המילים "טרנר" "משחק" "אצטדיון" ו"טפיי הכדורגל הזה את כל העיר יחסמו לי היום".
אעאעאעאעאעאא
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום בלב בנשמהההה כתב: מאמין שיקרה אבל מהר מאוד יזדעקו אותם אנשים שיושבים + אנשים מסביב + האבטחה. אנשים ילמדו מהר מאוד את העניין הזה.
חוץ מזה שבכניסה הראשונית אני אנסה לשבת בכיסאות שבמנויים של החבר'ה שלי (קנינו בכוונה צמודים), כך נסכל סופית את האפשרות הזו.
אף אחד מסביב לא ילחם בשבילך, גם לא המאבטחים. הם אמנם לא הונחו לאכוף את הישיבה ע''פ הסימון במנוי, אבל בטח שגם לא הונחו למנוע מאנשים לעמוד על שלהם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
רפי אליהו ושלום אביטן מתראיינים כרגע ל5 באוויר , רפי אומר ברדיו שלאחר שהוא התארח בבוקר בערוץ הספורט וטינף התקשרו אליו מהמועדון וביטלו לו את המנוי כבוד שנתנו לו .
שלום אביטן כמובן הביע הזדהות ואמר שהוא מחזיר גם את המנוי .
שלום ולא להתראות .
הראיון שלהם הרבה פחות מתלהם פתאום הם נהיו תרבותיים.
שלום אביטן מחמיא לקהל ואומר שיש דור אוהדים חדש ומדהים , ואומר שמבחינתו אין זהות לקבוצה כי אין שחקני בית .
הוא מאחל לקבוצה בהצלחה אבל אומר שהוא יהיה יותר שמח אם היו שחקני בית .
שלום ולא להתראות .
שלום אביטן מחמיא לקהל ואומר שיש דור אוהדים חדש ומדהים , ואומר שמבחינתו אין זהות לקבוצה כי אין שחקני בית .
נערך לאחרונה על ידי pirlo21 ב 21 ספטמבר 2015, 14:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
מעולה.pirlo21 כתב:רפי אליהו ושלום אביטן מתראיינים כרגע ל5 באוויר , רפי אומר ברדיו שלאחר שהוא התארח בבוקר בערוץ הספורט וטינף התקשרו אליו מהמועדון וביטלו לו את המנוי כבוד שנתנו לו .
שלום ולא להתראות .
+1Sir Alex Ferguson כתב: אפשר להגיד הרבה על הדור של שלום אביטן, רפי אליהו, במיוחד על הצורה שבהם הם מתבטאים כלפי אלונה, אבל לוזרים? מתרפסים? הכי רחוק מזה. שתי אליפויות ברצף זה הישג מדהים.
לא שמעתי אך אם טינף טוב שהגיבו במיידי ובאופן ראוי.pirlo21 כתב:רפי אליהו ושלום אביטן מתראיינים כרגע ל5 באוויר , רפי אומר ברדיו שלאחר שהוא התארח בבוקר בערוץ הספורט וטינף התקשרו אליו מהמועדון וביטלו לו את המנוי כבוד שנתנו לו .
שלום ולא להתראות .
הייתי רוצה שגם את שלום המועדון בעצמו היה מעיף שלא תיהיה לו הפריבילגיה להגיד שהוא עשה זאת מבחירה, 2 אפסים שלום ולא להתראות.pirlo21 כתב:רפי אליהו ושלום אביטן מתראיינים כרגע ל5 באוויר , רפי אומר ברדיו שלאחר שהוא התארח בבוקר בערוץ הספורט וטינף התקשרו אליו מהמועדון וביטלו לו את המנוי כבוד שנתנו לו .
שלום ולא להתראות .
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רפי אליהו ושלום אביטן הם הדוגמא ללמה זכינו רק בשתי אליפויות ולא יותר.
שחקנים כל כך ממורמרים שחיים על הימים של פעם ששחקני נוער עלו לבוגרים ישר...
שיגידו לי פעם אחת שם של שחקן ואת מי אותו שחקן יכול להחליף!
שחקנים כל כך ממורמרים שחיים על הימים של פעם ששחקני נוער עלו לבוגרים ישר...
שיגידו לי פעם אחת שם של שחקן ואת מי אותו שחקן יכול להחליף!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לצערי אני מרגיש זוועה ואני אגיע לפניי שריקת הפתיחה.
אני לא אפספס את זה זה בטוח.
אני לא אפספס את זה זה בטוח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זהירות! התלהבות יתר
העודף אדרנלין שירוץ לשחקנים בדם יכול לגרום לעשות עבירות מטופשות ואגרסיביות ולסכן לא רק בחטיפת שער טיפשי אלא גם בצהובים ואדומים.
לא להפקיר את ההגנה ולעלות למעלה בלי אחריות מההתלהבות.
את כל האנרגיה שתקבלו היום יש לתעל למוח ואחר"כ לרגליים
שיהיה לנו בהצלחה!!
העודף אדרנלין שירוץ לשחקנים בדם יכול לגרום לעשות עבירות מטופשות ואגרסיביות ולסכן לא רק בחטיפת שער טיפשי אלא גם בצהובים ואדומים.
לא להפקיר את ההגנה ולעלות למעלה בלי אחריות מההתלהבות.
את כל האנרגיה שתקבלו היום יש לתעל למוח ואחר"כ לרגליים
שיהיה לנו בהצלחה!!
אני בתוך הדרומי כבר שעה, לא יכול להתמודד עם הלחץ הזה