--------------------------------------------------------------------------------
טוב שלב א' במחאה
כנגד ראש העיר
ruvikd@br7.org.il
זה המייל שלו, נא להציף אותו, כל הודעה קובעת, נא להפעיל לחץ אך לדעתי יש לשמור על שפה נאותה ותרבותיות, כי ייתכן וייעשה לנו 'דווקא'
להיות מנומסים אבל תקיפים, הכי חשוב לכתוב לו, שזו חוצפה שהוא משדר ש'חוזים חתומים' ניתן להפר, ושכתושבי העיר במידה והוא לא יעמוד בהסכם הוא איבד את קולכם לנצח!
קדימה ברעל כולם!! אל תגידו 'אחר כך' אל תגידו 'מחר' מחר יהיה מאוחר, אנשים מבינים לחץ וכח, לא יעזור כלום
קדימה ושרשרו מי ששלח 'שלחתי'
שנדע אם יש פידבק למהלך, שילווה אני מקווה בהפגנה
תראו שאתם אוהדים אמיתיים ושאיכפת לכם! היום זה הזמן!
כולם להכנס, סינדרום נפוליאון, כל 'קול' קובע!!!!
- אדומה דרומית
Re: כולם להכנס, סינדרום נפוליאון, כל 'קול' קובע!!!!
נראה לך באמת שהוא פותח את זה?
המזכירה שלו בטח תמחק את כל המיילים שיגיעו מאוהדים עוד לפני שהוא מגיע בבוקר.
אם כבר להציף במכתבים ופקסים, לשגע את הלישכה שלו בטלפון, בפקסים שייערמו שם, במכתבים.
אבל באמת לשמור על שפה נקייה אחרת תוכיחו שאותו חבר מועצה אדיוט צדק בטענתו שאנחנו חיות ובלה בלה בלה.
המזכירה שלו בטח תמחק את כל המיילים שיגיעו מאוהדים עוד לפני שהוא מגיע בבוקר.
אם כבר להציף במכתבים ופקסים, לשגע את הלישכה שלו בטלפון, בפקסים שייערמו שם, במכתבים.
אבל באמת לשמור על שפה נקייה אחרת תוכיחו שאותו חבר מועצה אדיוט צדק בטענתו שאנחנו חיות ובלה בלה בלה.
שלחתי:
"רוביק שלום,
אני פונה אלייך כאחד מיני רבים, בקשר להתייחסות שלך לקבוצת הכדורגל האהובה של עירנו.
רציתי לומר לך כמה דברים:
1. לא יכול להיות שמכל סיבה שהיא אתה תרשה לעצמך להפר חוזים חתומים כאלה ואחרים _(למשל החוזה שנחתם עם אלונה בעת הרכישה בנוגע לכספי התמיכה של העירייה).
2. לא יכול להיות שאדם כמוך ובמעמדך יידחוק הצידה כמות כל כך גדולה של אנשים (אוהדי הפועל ב"ש) בצורה כל כך בוטה ומזלזלת ייתעלם לגמרי מדרישותיהם וצרכיהם.
אתה יודע כמה חשוב לכל אחד מאוהדי הקבוצה ובכלל לתושבי העיר הזאת לבוא ולהנות ממשחק כדורגל במתקן ראוי ובכלל בצורה ראויה, רק שתדע בשישי במשחק ה"עלייה" הגיעו כ-12000 צופים לאיצטדיון ונאלצו לסבול מתנאים מחפירים. (מזנון רעוע שגובה מחירים מופרזים כאילוזה השוק האפור, אין מקום ראוי לעשות את צרכיך, אין אפילו מושבים לשבת עליהם כמו שצריך, והגרוע מכל סכנת נפשות אמיתית ברורה ומיידית בשערי הכניסה לאיצטדיון- לידיעה אני אדם די גדול בן 25 מטר שמונים ושבע ושוקל כ 100 קילו ולא הייתי מסוגל להצטופף בכניסה לאיצטדיון יתרה מכך מהלחץ הרב לדעתי שברתי איזה צלע או שניים.)
ראית את כמות האוהדים הרבה והאמן לי זה רק קצה הקרחון, יש עוד אלפים רבים בעיר.
לכולנו חשוב מאוד שיוקם איצטדיון חדש בשבילנו בשביל הצרכים הבסיסיים של כולנו, כדי שנוכל באמת לארח חברים מחוץ לעיר ולהתגאות בעירנו ובמועצת החכמים שיושבת בראשה.
האיצטדיון הוא דבר חשוב לך בדיוק כמו לכולנו אלה פני העיר שלך, זה מה שמדברים על העיר שלך בתקשורת וזה מי שתהיה אתה!
באותה מידה אתה תיקבע ע"י מעשייך ע"י כיבוד חוזים חתומים למשל מול אלונה ברקת, אני מייחל לכך שתעשה את המהלכים הנכונים.
זכור!: קהל גדול של רבבות מושפע מהחלטותיך בנושאים הנ"ל אני בטוח שתעשה את הבחירה הנכונה ולא תגרום לי ולכל מכריי ומשפחתי להתאכזב ממך, נזק כזה לא יהיה בר תיקון.
בכבוד רב,
ניצן דמרי
אוהד הפועל ב"ש ואוהב העיר ב"ש."
"רוביק שלום,
אני פונה אלייך כאחד מיני רבים, בקשר להתייחסות שלך לקבוצת הכדורגל האהובה של עירנו.
רציתי לומר לך כמה דברים:
1. לא יכול להיות שמכל סיבה שהיא אתה תרשה לעצמך להפר חוזים חתומים כאלה ואחרים _(למשל החוזה שנחתם עם אלונה בעת הרכישה בנוגע לכספי התמיכה של העירייה).
2. לא יכול להיות שאדם כמוך ובמעמדך יידחוק הצידה כמות כל כך גדולה של אנשים (אוהדי הפועל ב"ש) בצורה כל כך בוטה ומזלזלת ייתעלם לגמרי מדרישותיהם וצרכיהם.
אתה יודע כמה חשוב לכל אחד מאוהדי הקבוצה ובכלל לתושבי העיר הזאת לבוא ולהנות ממשחק כדורגל במתקן ראוי ובכלל בצורה ראויה, רק שתדע בשישי במשחק ה"עלייה" הגיעו כ-12000 צופים לאיצטדיון ונאלצו לסבול מתנאים מחפירים. (מזנון רעוע שגובה מחירים מופרזים כאילוזה השוק האפור, אין מקום ראוי לעשות את צרכיך, אין אפילו מושבים לשבת עליהם כמו שצריך, והגרוע מכל סכנת נפשות אמיתית ברורה ומיידית בשערי הכניסה לאיצטדיון- לידיעה אני אדם די גדול בן 25 מטר שמונים ושבע ושוקל כ 100 קילו ולא הייתי מסוגל להצטופף בכניסה לאיצטדיון יתרה מכך מהלחץ הרב לדעתי שברתי איזה צלע או שניים.)
ראית את כמות האוהדים הרבה והאמן לי זה רק קצה הקרחון, יש עוד אלפים רבים בעיר.
לכולנו חשוב מאוד שיוקם איצטדיון חדש בשבילנו בשביל הצרכים הבסיסיים של כולנו, כדי שנוכל באמת לארח חברים מחוץ לעיר ולהתגאות בעירנו ובמועצת החכמים שיושבת בראשה.
האיצטדיון הוא דבר חשוב לך בדיוק כמו לכולנו אלה פני העיר שלך, זה מה שמדברים על העיר שלך בתקשורת וזה מי שתהיה אתה!
באותה מידה אתה תיקבע ע"י מעשייך ע"י כיבוד חוזים חתומים למשל מול אלונה ברקת, אני מייחל לכך שתעשה את המהלכים הנכונים.
זכור!: קהל גדול של רבבות מושפע מהחלטותיך בנושאים הנ"ל אני בטוח שתעשה את הבחירה הנכונה ולא תגרום לי ולכל מכריי ומשפחתי להתאכזב ממך, נזק כזה לא יהיה בר תיקון.
בכבוד רב,
ניצן דמרי
אוהד הפועל ב"ש ואוהב העיר ב"ש."
רק אהבה תנצח...
מסכים עם עדי.
מה מספר הפקס?
מה מספר הפקס?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מס' הפקס הוא
08-6274874
יאללה בלאגן! תתחילו להניע, מי שלא ישפיע שלא יבכה מהתוצאות העגומות
08-6274874
יאללה בלאגן! תתחילו להניע, מי שלא ישפיע שלא יבכה מהתוצאות העגומות
נ.ב-ניצן מכתב מצויין, בגדול יותר חשוב מהאצטדיון שאלונה תשאר כרגע וזה צריך להיות המוטו!
נשלח מייל.
עוד מעט אשלח גם פקס.
עוד מעט אשלח גם פקס.
הפועל אני כבר משתגע
חברה אפשר לנעוץ את הטופיק?
כל מי שכותב משהו להעתיק לפה.
כל מי שכותב משהו להעתיק לפה.