התפאורה
התפאורה
אין מילים. שאפו ענק לארגון על התפאורה המדהימה.
לא יכולתי לחשוב או לתאר משהו יפה יותר.
לא יכולתי לחשוב או לתאר משהו יפה יותר.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
Re: התפאורה
מטורף
מישהו יכול לעדכן מה היה כתוב ביציע המערבי?? הרמנו את הפלקטים הצבעוניים - אין לנו מושג מה כתבנו.
- The red one
תפאורה מטורפת. שמורה לליגות גבוהות בסצינה.
במערבי היה רק פסים אדום לבןdelta7 כתב:מישהו יכול לעדכן מה היה כתוב ביציע המערבי?? הרמנו את הפלקטים הצבעוניים - אין לנו מושג מה כתבנו.
תודה. לאורך? לרוחב? יש צילום?הראל כתב:
במערבי היה רק פסים אדום לבן
לפי טריבונות.delta7 כתב: תודה. לאורך? לרוחב? יש צילום?
- קבצים מצורפים
-
- FB_IMG_1442874337361.jpg (105.27 KiB) נצפה 7983 פעמים
נערך לאחרונה על ידי RedHell ב 22 ספטמבר 2015, 00:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
לכל אלה שעדיין לא מבינים מה נותנים דגלים.
- קבצים מצורפים
-
- IMG-20150922-WA0001.jpg (194.08 KiB) נצפה 7940 פעמים
- The red one
תמונה יפה לקאבר בפייסבוק?
אגב אני יודע שהייתה כוונה לעשות בדרומי פלקט עולה עם מנוף כמו בדורטמונד ובסוף זה נפל על כסף.
יש אישור כאן מהמקורבים?
יש אישור כאן מהמקורבים?
רק הבוקר ראיתי מה היה בכרזה הפראית הזאת שהיתה לי מעל הראש, ואת הכיתוב בפלקטים. חזק ביותר.
היה יפה לראות את החבר'ה מהארגון מתוקתקים כמו במבצע צבאי. בנאדם מעלינו היה דרוך כמו לוחם קומנדו לפני פריצה לבית, נותן הוראות לכולם בדיוק איך לגלגל את הכרזה וחס וחלילה לא להרוס.
מצחיק מה שקורה בפייסבוק עכשיו - מגניבים שרוצים לעבור מהמזרחי\מערבי לדרומי ("יאללה בלגן, בא לי לקפוץ, מה זה קונצרט פה ?"), וחטיארים ושאר מעפנים שרוצים לעבור מהדרומי למערבי\מזרחי ("תנו לראות משחק בשקט, ילד תוריד ת'דגל! לשבת!")...
היה יפה לראות את החבר'ה מהארגון מתוקתקים כמו במבצע צבאי. בנאדם מעלינו היה דרוך כמו לוחם קומנדו לפני פריצה לבית, נותן הוראות לכולם בדיוק איך לגלגל את הכרזה וחס וחלילה לא להרוס.
מצחיק מה שקורה בפייסבוק עכשיו - מגניבים שרוצים לעבור מהמזרחי\מערבי לדרומי ("יאללה בלגן, בא לי לקפוץ, מה זה קונצרט פה ?"), וחטיארים ושאר מעפנים שרוצים לעבור מהדרומי למערבי\מזרחי ("תנו לראות משחק בשקט, ילד תוריד ת'דגל! לשבת!")...
מעבר כזה הוא דבר מבורך ונקווה ששפע והקבוצה יאשרו אותו.Shayke10 כתב:רק הבוקר ראיתי מה היה בכרזה הפראית הזאת שהיתה לי מעל הראש, ואת הכיתוב בפלקטים. חזק ביותר.