ישבתי שורה רביעית ממש טיפה ימינה מהגוש וחוץ מהקרן השמאלית קרובה ראיתי פרפקטאדום בלב בנשמהההה כתב: הדגל הגדול היה בשורה 3 בערך משמאל לבמה (אם עומדים עם הפנים למגרש, לא מהצד שעידן ואנשי הגדר עמדו). חוץ מזה שלמטה זווית הראייה פחות טובה ובנוסף בדרך כלל את המקומות למטה תופסים הראשונים שנכנסים לאצטדיון כי "הם רוצים להיות קרובים" וכו'..
דור גם אתה - על מה אתה מדבר? 3/4 מהגוש לא ראה את המשחק כי הדגל היה להם מול הפנים.
קהל, מזרחי, מערבי,ודרומי בפרט
Re: קהל, מזרחי, מערבי,ודרומי בפרט
- The red one
הגיוני, כי הדגל היה סוג של מעלייך, אבל כבר לדעתי 2-3 שורות מעלייך הדגל הסתיר.dor69 כתב: ישבתי שורה רביעית ממש טיפה ימינה מהגוש וחוץ מהקרן השמאלית קרובה ראיתי פרפקט
זה אני כבר לא יודע אבל אתה יודעים שזה לא יהיה כל משחק. לדעתי כבר מהמשחק הבא יהיו הרבה פחות דגליםאדום בלב בנשמהההה כתב: הגיוני, כי הדגל היה סוג של מעלייך, אבל כבר לדעתי 2-3 שורות מעלייך הדגל הסתיר.
אני חושב שצריך להפסיק לשיר לפני המשחק, אולי רק שירי שחקנים..Tal_Hbs כתב:השירה התחילה שעה וחצי לפני תחלית המשחק, זה משפיע, הגרון נגמר
זה הורג את הגרון
- The red one
ברור שיהיו. בתפאורה זה שישב לידי אמר "וואי וואי מה עכשיו זה יהיה ככה כל המשחקים?!" אמרתי לו "איזה מה פתאום תוך 5 דקות ישארו אולי 2 דגלים ביציע" וזה באמת מה שהיה.dor69 כתב: זה אני כבר לא יודע אבל אתה יודעים שזה לא יהיה כל משחק. לדעתי כבר מהמשחק הבא יהיו הרבה פחות דגלים
העניין הוא שאם הארגון יתעקש להמשיך להניף את הדגל הגדול בשורה 2 או 3 , זה עדיין יסתיר לחצי יציע! וזה חבל. שירימו 2 גדלים קטנים, יסתירו ל4-5 שורות מעודדים מאחוריהם וזהו.
אבל אמרו שיהיו דגלים. הזהירו, הודיעו, ביקשו לא לעשות מנוי אם אתם לא רוצים דגלים. אז מה אנשים רוצים, מה? זה כמו שאני אעשה מנוי ליציע הכסף ואתלונן שאין עידוד. מי שלא טוב לו מוזמן לנסות להחליף עם מישהו מנוי ליציע אחר, וזהו.
- The red one
לא בקטע של להתלונן, למכור את המנוי ו/או ללכת מכות עם מי שמרים את הדגלים (יש כאלה ולמזלנו הם לא כותבים בפורום הזה כנראה), כן בקטע של הלו, סבבה, הבנו, יציע כמו בדרוטמונד אתם רוצים, אבל אנחנו לא בדורטמונד - תתחשבו, לפחות בהתקפות שלנו להוריד או לא להגיע עם דגל שמסתיר לרוב היציע!הפועלעולה כתב:אבל אמרו שיהיו דגלים. הזהירו, הודיעו, ביקשו לא לעשות מנוי אם אתם לא רוצים דגלים. אז מה אנשים רוצים, מה? זה כמו שאני אעשה מנוי ליציע הכסף ואתלונן שאין עידוד. מי שלא טוב לו מוזמן לנסות להחליף עם מישהו מנוי ליציע אחר, וזהו.
נאמר שיהיו דגלים בפינה מסויימת, אתמול הם נפרסו מעבר לפינה הזו, ובנוסף היה דגל מאוד גבוה וגדול בפינה הזו שכן הסתיר להרבה נאשים מאחורי וגם כאלה שישבו בכלל מהצד השני שלו (כמוני) את כל רחבת ה-16. אז בסדר, תנופף בו, אבל בהתקפות שלנו - תפסיק, למה להרוס לכולם?
במחציתה שנייה למשל הדגל הזה לא הסתיר לאף אחד כי מכבי חיפה בקושי תקפו, וגם שהם תקפו רוב ההתקפות באו בכלל מהצד השני

ועזב את זה שאני בכלל כל כך אנטי דגלים..אבל את זה אני יודע שכבר לא יהיה אפשר לשנות..יש שם את הגרעין האולטראסי בנשמה, אלה מהקאמלס וכד', שרק חיכו לטרנר שיהיה אפשר להניף דגל או שניים, ואת זה הם לא יפסיקו לעשות. אז לפחות שיקטינו את גודל הדגל או שלא ינופפו בו בעת התקפות שלנו. זה המעט שניתן לבקש.
- yanivnew91
אני חושב שיש בתקנון של פיפ"א איזו תקנה בקשר לצד שקבוצת הבית מתחממת בו, בדומה למה שקורה עם הספסליםשמעון א כתב:למה אף אחד לא מתייחס לזה שהשחקנים שלנו התחממו ליד היציע הצפוני ולא ליד הדרומי? זה לא הפריע לכם?
זה יהיה קבוע הדבר ההזוי הזה?
חבר, זו לא תוכנית כבקשתך.
אתה רוצה לקבוע מתי יניפו את הדגל, איפה יניפו את הדגל, איזה גודל הדגל..אתה לא חושב שאתה קצת חוצפן?
אתה לא אוהב דגלים?מישהו אחר כן אוהב דגלים. זה יציע עידוד ויש לאוהד מסוים או לארגון עצמו את כל הזכות לנופף באיזה, כמה ומתי שרוצים.
עכשיו אתה יכול לעשות מה שבא לך. לעבור יציע, לשבת בצד/למעלה/וואטאבר וכו'.
אתה רוצה לקבוע מתי יניפו את הדגל, איפה יניפו את הדגל, איזה גודל הדגל..אתה לא חושב שאתה קצת חוצפן?
אתה לא אוהב דגלים?מישהו אחר כן אוהב דגלים. זה יציע עידוד ויש לאוהד מסוים או לארגון עצמו את כל הזכות לנופף באיזה, כמה ומתי שרוצים.
- The red one
אני לא קובע כלום. בסה"כ מעלה פה הצעת יעול, ועובדה שאני לא היחיד שחושב ככה. גם בפורום פה תומכים בדעתי, וגם אתמול זה כמעט נגרר למכות, וכמו שאני חוזר אלף פעם פה - זה בסוף ייגמר במכות של אנשים שלא יוכלו לסבול את הדגל הזה.CrazyRed7 כתב:חבר, זו לא תוכנית כבקשתך.
"חוצפן", כי להניף דגל גדול בשורה 2 ולהסתיר למאות אנשים זאת לא חוצפה? זאת גם חוצפה. וכן - אמרנו, ויידענו (ואתמול זה לא היה לפי מה שהם אמרו ויידעו) והכל טוב ויפה, ובכ"ז אפשר וצריך להתחשב. כולה דגל למען השם. תן לי דבר אחד שהדגל הזה תורם בו, אחד! חוץ מ'יופי' לא תמצא.
אני לא יודע על מה אתם מדברים מהמערבי שמעו תדרומי ושמעו טוב היו קטעים לקראת סוף המשחק שנחלש קצת אבל שמעו ,זה שי !

אין טעם לתקוף אחד את השני. בשביל ליצור יציע עידוד באמת עוצמתי נצטרך את כולם. הגרעין של הארגון הוא הלב הפועם אבל הוא לא יכול להחזיק לבד את היציע.
צריך להסכים על פשרה שתהיה מקובלת על הרוב, אבל אם כל צד יתבצר בעמדה שלו היציע הזה ייהרס וחבל.
צריך להסכים על פשרה שתהיה מקובלת על הרוב, אבל אם כל צד יתבצר בעמדה שלו היציע הזה ייהרס וחבל.
1. האיום של המכות לא מפחיד אף אחד. אני רוצה לראות את ה"גברים" האלה באים לתת מכות לבחור בוגר ולא לנער.אדום בלב בנשמהההה כתב: אני לא קובע כלום. בסה"כ מעלה פה הצעת יעול, ועובדה שאני לא היחיד שחושב ככה. גם בפורום פה תומכים בדעתי, וגם אתמול זה כמעט נגרר למכות, וכמו שאני חוזר אלף פעם פה - זה בסוף ייגמר במכות של אנשים שלא יוכלו לסבול את הדגל הזה.
"חוצפן", כי להניף דגל גדול בשורה 2 ולהסתיר למאות אנשים זאת לא חוצפה? זאת גם חוצפה. וכן - אמרנו, ויידענו (ואתמול זה לא היה לפי מה שהם אמרו ויידעו) והכל טוב ויפה, ובכ"ז אפשר וצריך להתחשב. כולה דגל למען השם. תן לי דבר אחד שהדגל הזה תורם בו, אחד! חוץ מ'יופי' לא תמצא.
2. אולי לך הדגלים לא תורמים בכלום. מספיק שלבחור שמניף את הדגל זה תורם וזה מספיק.
החוצפה מבחינתי היא לרכוש מנוי ליציע אולטראס בידיעה!!!שזה יציע עמידה, עידוד וגם דגלים בין היתר! ואז להתבכיין ולהציע הצעות ייעול ופשרה.
אם אני הייתי רוכש מנוי לדרומי ולא משנה מה הסיבה הייתי סותם את הפה ונותן לארגון חופש מוחלט - גם על חשבוני.
בהתחלה זה להוריד דגלים, אחרי זה נשמע צעקות של "לשבת" ועוד כאן בפורום לא יבינו למה לא לשבת אם זה מפריע לאחרים.
יאללה חלאס.
יאללה חלאס.
שום פשרה! דגלים צריך שיהיו בכל משחק. צריך לעמוד כל המשחק. מי שלא טוב לו יכול לשבת למטה או בצד או לעבור ליציע אחר.