דור - 14 אלף וחצי מעודדים לא יהיו בחיים אלא אם כן נארח גמר גביע בהשתתפותנו. לדעתי אפילו 3000 מעודדים לא יהיו בעונה הקרובה, מהסיבה הפשוטה שהרבה אנשים שלא צריכים להיות בדרומי קנו מנוי לדרומי וגם אנשים שכן צריכים להיות מבואסים בגלל דברים כאלה ואחרים (דגלים, ריבים על מקומות וכד') וכך בקושי מעודדים.
נראה איך יהיה בעוד שבועיים.
הגיע גם לUltras world...
אני עם דור, זה יהיה קשה, זה ייקח זמן, זה לא ייקח שנה או שנתיים אלא יכול להיות גם 5 או 10 אבל בסוך הדרומי ייראה כמו היציע של דורטמונד באדום.
הילדים של היום עוד יהיו אנשי הגדר בעתיד ורק בהתעקשות הזו אנחנו נצליח לבנות פה תרבות עידוד ואולטראס ראויה.
טל בעיקרון הם צדקו במה שאמרו, מצד שמאל לעידן היה גוש מצומצם, הבעיה היא ששםם הונפו 2 דגלים מאוד גדולים וגבוהים ביחס לדגלים אחרים שהיו מפוזרים לתפאורת הפתיחה ביציע, מה שבאמת הסתיר להרבה מאוד מהיציע את רחבת ה-16 הקרובה.
מקווה שיפיקו לקחים מזה בעוד שבועיים. לא צריך את הדגל הכי גבוה בארסנל בגוש הזה, אפשר להסתפק גם בקטנים.
אני חושב שהעבודה של הארגון חשובה מאוד, אבל שיעמדו בהבטחה שלהם שגרמה לאנשים לעשות מנוי לדרומי.
אנשים רוצים גם לעודד וגם לראות משחק
למעט התצוגת פתיחה קכל היציע היה עם דגלים אני לא רואה פה שום דבר שלא כובד.
הדגלים היו וזזו בעיקר בתוך הגוש, אף אחד לא אמר לאנשים לשבת בתוכו אפשר גם לזוז לצדדים.
RedHell כתב:
למעט התצוגת פתיחה קכל היציע היה עם דגלים אני לא רואה פה שום דבר שלא כובד.
הדגלים היו וזזו בעיקר בתוך הגוש, אף אחד לא אמר לאנשים לשבת בתוכו אפשר גם לזוז לצדדים.
היו בצד שמאל 2 דגלים, שיכול להיות שזה רק למשחק פתיחה.
הבעיה היא שלמטה מנופפים בדגל ענק, וגם זה לא בשורה התחתונה, אלא כמה שורות למעלה.
אני ישבתי די למעלה, דבר שקשב לי כי אני אוהב להיות בתוך הגוש ועדיין בקושי ראיתי את ה16
נקווה שימצאו את הפתרון שמתאים לכולם, כי עדיין בלי קהל מעודד אין טעם לשום דבר.
להגדיר מראש איפה הדגלים יהיו כדי שכל אחד יוכל להחליט איפה לשבת.
חג שמח ויאללה לעכו
Tal_Hbs כתב:נקווה שימצאו את הפתרון שמתאים לכולם, כי עדיין בלי קהל מעודד אין טעם לשום דבר.
להגדיר מראש איפה הדגלים יהיו כדי שכל אחד יוכל להחליט איפה לשבת.
חג שמח ויאללה לעכו
אי אפשר להגדיר כי המטרה היא כל כמה דקות להזיז אותם כדי שגם אם זה מסתיר למישהו זה אחריי כמה דקות יהיה במקום אחר ככה כל אחד "סובל" קצת.
שוב אומר לכו טיפה לצדדים, זה שתיהיו בשורות האמצעיות אבל עדיין באזור הגוש לא יפתור לכם את בעיית הדגלים.
RedHell כתב:
אי אפשר להגדיר כי המטרה היא כל כמה דקות להזיז אותם כדי שגם אם זה מסתיר למישהו זה אחריי כמה דקות יהיה במקום אחר ככה כל אחד "סובל" קצת.
שוב אומר לכו טיפה לצדדים, זה שתיהיו בשורות האמצעיות אבל עדיין באזור הגוש לא יפתור לכם את בעיית הדגלים.
אז זה העניין שהדגל העצום הזה לא זז, ולא רק שהוא לא זז, זה שנופף בו גם צעק "עכשיו פרנציפ הוא לא יורד וזז כל המשחק עד שאתם לא מעודדים אתם לא תראו ת'משחק".
ואגב זה לא לזוז 'טיפה' הצידה, זה לזוז הרבה מאוד הצידה, כי אני הייתי 'טיפה' הצידה מהגוש והוא הסתיר.
הלוואי ובסוף משהו יגרום לארגון להבין שעדיף לא לגרום לכל אוהד "לסבול" קצת ופשוט להביא דגלים מאוד קטנים או בלי דגלים בכלל וככה אף אחד לא יסבול.
הקהל שלנו מבקש הכל ולא מוכן לעשות כלום. חודשים רבים שמטפטפים לכולם בכל מקום ״היציע הדרומי יציע עידוד״ ולא רק שאנשים קנו לשם מנויים לא בשביל לעודד הם גם חושבים שהם יכולים לבוא להתיישב שלוש שורות מעל הגוש ולדרוש להוריד את הדגל ולשבת. מי הם בכלל?
זה יציע עידוד פה, תעודדו יא מזדיינים או שתעברו יציע!
בעניין הדגלים אני נוטה להסכים איתכם אבל ממליץ לכם לעבור הצידה וכמה שיותר למטה רואים מצויין
נ.ב- ההודעה כולל המילים המעט בוטות (עמכם הסליחה) לא כוונה לאף אחד מכם אלא לאותו חלק סתום ואטום בקהל שלנו שמתעקש להתלונן כשאין על מה
לא מבין למה היו צריכים למכור מנויים לדרומי עם מקומות עלייהם. אני מניח שזה לא חוק מהמנהלת, הרי עד עונה שעברה בוסרמיל לא היו מקומות על הכרטיסים והמנויים ואני מניח שגם בדוחא, עכו וק״ש אין.
יצר קצת בלאגן כי אנשים דרשו לשבת במקומות אחרי שאחרים כבר התמקמו וזה חבל כי אחד כזה ידרוש בעוד שבועיים לשבת במקום שלו וכל פעם זה יצבור עוד אנשים עד שבסוף הדרומי יהפוך להיות יציע מסומן.
אדום בלב בנשמהההה כתב:לא מבין למה היו צריכים למכור מנויים לדרומי עם מקומות עלייהם. אני מניח שזה לא חוק מהמנהלת, הרי עד עונה שעברה בוסרמיל לא היו מקומות על הכרטיסים והמנויים ואני מניח שגם בדוחא, עכו וק״ש אין.
יצר קצת בלאגן כי אנשים דרשו לשבת במקומות אחרי שאחרים כבר התמקמו וזה חבל כי אחד כזה ידרוש בעוד שבועיים לשבת במקום שלו וכל פעם זה יצבור עוד אנשים עד שבסוף הדרומי יהפוך להיות יציע מסומן.
אם תכנע הוא יהיה. אני באופן אישי ממש לא הולך לזוז לשום מקום
קל לדבר דור. כמו שאורי הזכיר באחד מהטופיקים שקדמו למשחק- אם אתה עקשן אז תנסה לעמוד על שלך אבל בסוף בן אדם שידרוש ממך לשבת הכיסא שלו יעשה את זה.
אני לא הולך להתחיל לריב מכות על דברים כאלה וכמוני 98% מיושבי הדרומי אני מניח, ככה שאם התופעה הזו תימשך (והיא תימשך) כל מה שנותר לנו לעשות זה לבכות על הטעות הזו של המועדון ועל זה שבאף הודעה רישמית או בתקנון בשפע לא הוזכר שבדרומי אין אכיפת מקומות מסומנים. אנשים יודעים את זה אבל הם ראש קטן, יגיעו 10 דקות לפניי וידרשו מאנשים לזוז וכמו שאמרתי לפני כו, הרוב יוותרו כי לא תהיה להם ברירה, הרי גם הסדרנים לא יכולים לאכוף את זה אלא אם כן יתנו להם הוראה אחרת (ולא יתנו)
הקהל שלנו פשוט קשה הבנה.
אני יציע מזרחי אבל לפי מה שראיתי לפחות 30%-40% מהיציע לא יעודדו .
אין תיאום בקהל למרות שרוב הקהל חדש יחסית יש הרבה עבודה לקהל !
צריך לחלק דפים עם השירים החדשים לאנשים שלא מכירים או שאנשים יפתחו יוטיוב ויתחילו ללמוד .
אבל בעצם,למה אנחנו מתווכחים אנחנו באר שבעים באופי ולעד נהיה ככה .
יאללה בכיינים תירגעו, משחק ראשון כולם באו בטירוף עם דגלים 90 דק'. לא מאמין שזה יהיה ככה גם במשחקים הבאים.
מה שכן העידוד חייב להיות חזק יותר, היו רגעים שהתפדחתי מזה ששמעו את חיפה ולא אותנו. חייבים לעודד בזמן המשחק ולא לגמור את עצמנו לפני.