חוסר מזל או לוזרים ?
- UltraSouth
- Title: US
חוסר מזל או לוזרים ?
אם תשימו לב במשחקים גדולים לדוגמא: מכבי-ב"ש בלי סוף החמצות,ב"ש-תון(בבית)היינו חייבים לנצח !, ב"ש-מכבי חיפה, אין מילים .
אני כאוהד 14 שנה מאכזבים אותי אינספור פעמים .
לא זכור לי משחק גדול עם רעש תקשורתי שניצחנו בו גם במשחק העלייה ב2009 לא ניצחנו עשינו תיקו .
לדעתי נולדנו(הקהל) לסבול !
אני כאוהד 14 שנה מאכזבים אותי אינספור פעמים .
לא זכור לי משחק גדול עם רעש תקשורתי שניצחנו בו גם במשחק העלייה ב2009 לא ניצחנו עשינו תיקו .
לדעתי נולדנו(הקהל) לסבול !
Re: חוסר מזל או לוזרים ?
חוסר יכולת
יש חלוץ. וחלוץ טוב מאוד.zahipan כתב:חוסר בחלוץ.
פשוט הוא לא נכנס לקצב עדיין. נגד חיפה הוא היה פצוע ונגד רעננה הוא לא פתח בהרכב(וכבש כמחליף).
זה הבעיה, שהוא לא נכנס לכושר ושהוא נפצע.CrazyRed7 כתב: יש חלוץ. וחלוץ טוב מאוד.
פשוט הוא לא נכנס לקצב עדיין. נגד חיפה הוא היה פצוע ונגד רעננה הוא לא פתח בהרכב(וכבש כמחליף).
אם עד ינואר שלומי לא ישתפר צריך להביא חלוץ זר. אי אפשר להיות תלויים בבן שהר, וברדה נמצא בירידה מבחינת היכולת.
שלומי לעולם לא יחזור למה שהיה לדעתי.
- UltraSouth
- Title: US
מסכים איתך, התקווה היחידה שלי זה שבן שהר יהיה האקס פקטור שלנו ובינתיים זה לא נראה ככה.ReDo כתב:שלומי לעולם לא יחזור למה שהיה לדעתי.
איפה נומה איפה ?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בן שהר בנתיים מלך השערים שלנו בליגה אז לא הייתי מזלזל בו.
ולדעתי צריכים להביא חלוץ כמובן במקום ארבייטמן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אף אחד לא מדבר על שערים. חלוץ יותר טוב אתמול היה עושה מטעמים מהמצבים של ארבייטמן. צריך רק נוכחות ברחבה וקור רוחדר אדום בנשמה כתב:בן שהר בנתיים מלך השערים שלנו בליגה אז לא הייתי מזלזל בו.
זה נכון שחסר גולר, אך זה לא ממש מספר את הסיפור המלא.
בשורה התחתונה יצרנו 0 מצבים לגול מול 10 שחקנים של חיפה. מול רעננה גם כן יכולת לא משהו וגולים שבאו מנייחים.
יותר מדי שחקנים ביכולת חלשה עד לא קיימת. בוזגלו, טוני, ראדי, ברדה, ארביטמן.
מליקסון טוב יחסית אך עדיין לא תכליתי ולא לוקח את המושכות.
שהחברה האלה יתעוררו ויתחילו ליצור כמו שהם יודעים גם בול עץ יתן גולים וכרגע זו המשימה העיקרית.
לא סותר את זה שאני כבר הייתי מתחיל בחיפושים אחר חלוץ זר ובית חדש לשלומי.
בשורה התחתונה יצרנו 0 מצבים לגול מול 10 שחקנים של חיפה. מול רעננה גם כן יכולת לא משהו וגולים שבאו מנייחים.
יותר מדי שחקנים ביכולת חלשה עד לא קיימת. בוזגלו, טוני, ראדי, ברדה, ארביטמן.
מליקסון טוב יחסית אך עדיין לא תכליתי ולא לוקח את המושכות.
שהחברה האלה יתעוררו ויתחילו ליצור כמו שהם יודעים גם בול עץ יתן גולים וכרגע זו המשימה העיקרית.
לא סותר את זה שאני כבר הייתי מתחיל בחיפושים אחר חלוץ זר ובית חדש לשלומי.
פני באר שבע כפני הנבחרת - קבוצת הידידות הטובה בעולם.
טיפה לחץ, טיפה רגעי הכרעה וישר כולם קורסים.
לצערנו, כמה שכואב להגיד, קהל עם יכולת של ליגת האלופת - קבוצה עם מנטליות של ליגה למקומות עבודה.
מקווה שמישהו יצליח לשנות את המנטליות הזאת.
לצערנו, כמה שכואב להגיד, קהל עם יכולת של ליגת האלופת - קבוצה עם מנטליות של ליגה למקומות עבודה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
שטויות , גם הקהל באותו רמה. מעודדים מתי שלא צריך. איפה שצריך יש שקט .doctorslayer כתב:פני באר שבע כפני הנבחרת - קבוצת הידידות הטובה בעולם.
תשמע בגדול גם את הקהל של מכבי שמעו מול 37 אלף בסטמפורד ברידג' , אז הקהל של צלסי לא ליגת אלופות?yakar כתב:
שטויות , גם הקהל באותו רמה. מעודדים מתי שלא צריך. איפה שצריך יש שקט .

עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
לא. יצא לי להיות במשחק בסטמפורד ברידג' - קהל של קונצרטים קלאסי. קמים פעם בגול בשביל למחוא כפיים ולשבת.doctorslayer כתב:
תשמע בגדול גם את הקהל של מכבי שמעו מול 37 אלף בסטמפורד ברידג' , אז הקהל של צלסי לא ליגת אלופות?
אני מאוד מקווה אגב שזה לא יהיה אחד מתופעות הלוואי אצלנו של האצטדיון החדש והמרופד.
מבטיח לך שגם אם נשלח 500 איש מהיציע כבוד שלנו לשם , ישמעו אותם שם.doctorslayer כתב:
תשמע בגדול גם את הקהל של מכבי שמעו מול 37 אלף בסטמפורד ברידג' , אז הקהל של צלסי לא ליגת אלופות?