מחזור 5 | הפועל עכו - הפועל באר שבע
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מחזור 5 | הפועל עכו - הפועל באר שבע
זה אותם אלו שזלזלו בחיפה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הרכב משוער: עמוס, מלול, קופיטוביץ', מישאלוף, לוי, קסום, זחירוביץ', גילמור (צמח), יובאנוביץ', סיידר וכוכב.
לפי הכתבה ב-YNET, הם מתכננים לשלוט במרכז השדה ולמנוע מאיתנו לצאת למתפרצות (כי הם חוששים מהמהירות של מליקסון, ברדה ו.... ארבייטמן). בהצלחה עם זה.
לפי הכתבה ב-YNET, הם מתכננים לשלוט במרכז השדה ולמנוע מאיתנו לצאת למתפרצות (כי הם חוששים מהמהירות של מליקסון, ברדה ו.... ארבייטמן). בהצלחה עם זה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן הם ישלטו במגרש אחלה בדיחה...
עם כל הכבוד שיש לי אליהם הם ישלטו במרכז המגרש כמו שאני אהיה מלכת היופי הערבית...
עם כל הכבוד שיש לי אליהם הם ישלטו במרכז המגרש כמו שאני אהיה מלכת היופי הערבית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
תשמע, ב3 עונות האחרונות זה היה נכון. לא כולם באמת קיבלו את השינוי שלנו במלואודר אדום בנשמה כתב:כן הם ישלטו במגרש אחלה בדיחה...

- The red one
גיא ברגר אמון על השיפוט.
שם פעמיים העונה את עכו (ליגה וגביע הטוטו) ובשני המשחקים הם הפסידו על ה0. אלינו הוא לא היה קשור העונה.
שם פעמיים העונה את עכו (ליגה וגביע הטוטו) ובשני המשחקים הם הפסידו על ה0. אלינו הוא לא היה קשור העונה.
מישהו יודע מעל איזו תוצאה השופט מפסיק את המשחק כיוון שאין כבר ערך ספורטיבי?
פעם אמרו לי שמעל 10:0 המשחק נפסק ומתקבל ניצחון טכני של 3:0
אם זה נכון אז חובה לתדרך את השחקנים לעצור ב 9 כי הפרש שערים יכול להיות חשוב להמשך
פעם אמרו לי שמעל 10:0 המשחק נפסק ומתקבל ניצחון טכני של 3:0
אם זה נכון אז חובה לתדרך את השחקנים לעצור ב 9 כי הפרש שערים יכול להיות חשוב להמשך
משוער על ידי מי?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אחד ההבדלים המהותיים בין הפועל בש למכבי שאנחנו רואים בה היריבה העיקרית היא העובדה שהם ממשיכים הלאה גם אחרי משחק לא טוב ולא כמונו שנתקעים במרה שחורה ורוצים לעשות מהפכות בינואר.
הוכח כבר שתואר לוקחים שמנצחים את הקטנות,ע"ע מכבי שנה שעברה.
צריך למחוק את המשחק מול חיפה ולהתקדם,לכן המשחק הזה יש לו חשיבות לגבי כוח ההרתעה שתייצר מול הקטנות.
בינתיים עפי ההצהרות של עכו הם לא כל כך חוששים.
צריך למחוק את המשחק מול חיפה ולהתקדם,לכן המשחק הזה יש לו חשיבות לגבי כוח ההרתעה שתייצר מול הקטנות.
ידידי המלומד, כשאתה משתמש במילים כמו "למחוק", אל תתפלא שהחבר'ה סביבך לא מתקדמים.אדום זקן כתב:אחד ההבדלים המהותיים בין הפועל בש למכבי שאנחנו רואים בה היריבה העיקרית היא העובדה שהם ממשיכים הלאה גם אחרי משחק לא טוב ולא כמונו שנתקעים במרה שחורה ורוצים לעשות מהפכות בינואר.
מה יש למחוק בדיוק? הובסנו 7:0 ולא ידעתי?
נרמסנו במשחק הפתיחה ולא סיפרו לי?
קצת מזל וריכוז הפרידו בנינו ובין נצחון במשחק הזה, על אף ההתרגשות נראינו בסדר והערב הזה הוא עוד נקודת ציון במהפכה שמתרחשת במועדון שלנו ובכדורגל הישראלי בכלל.
אין מה למחוק, יש לקחת את הדברים הטובים והפחות טובים ולהתקדם הלאה.
- ForeverRed
עומד מאחורי הדברים שלי.
נותן כבוד לכל יריבה (כמו במקרה מכבי חיפה), אבל עם כל הכבוד לעכו היא קבוצת מרכז טבלה בליגה לאומית.
נותן כבוד לכל יריבה (כמו במקרה מכבי חיפה), אבל עם כל הכבוד לעכו היא קבוצת מרכז טבלה בליגה לאומית.
אתה צודק. אבל ברוח הרצון והאמביציה שלהם להפתיע יתכנו הפתעות.ForeverRed כתב:עומד מאחורי הדברים שלי.
אל לנו להיות שאננים
9 נשמות אלה, בונים כל עונה את הקבוצה הכי גרועה בליגה ועדיין מצליחים לשרוד שנה אחרי שנה.
ועדיין, אני בספק אם יש שחקן אחד שלהם שיש לו מקום ב-18 שלנוbs war כתב:9 נשמות אלה, בונים כל עונה את הקבוצה הכי גרועה בליגה ועדיין מצליחים לשרוד שנה אחרי שנה.
אגב, זו תהיה טעות לא לפתוח עם טוני
זה כנראה גם מה שרובנו אמרנו בעונה שעברה, והופ...Totti כתב: ועדיין, אני בספק אם יש שחקן אחד שלהם שיש לו מקום ב-18 שלנו