דווקא שנה שעברה עוד היו כמה לסגל.bs war כתב:
זה כנראה גם מה שרובנו אמרנו בעונה שעברה, והופ...
העומק שלנו השתבח
דווקא שנה שעברה עוד היו כמה לסגל.bs war כתב:
זה כנראה גם מה שרובנו אמרנו בעונה שעברה, והופ...
ההודעה שלי כוונה בעיקר לנו האוהדים.Totti כתב: ידידי המלומד, כשאתה משתמש במילים כמו "למחוק", אל תתפלא שהחבר'ה סביבך לא מתקדמים.
מה יש למחוק בדיוק? הובסנו 7:0 ולא ידעתי?
נרמסנו במשחק הפתיחה ולא סיפרו לי?
קצת מזל וריכוז הפרידו בנינו ובין נצחון במשחק הזה, על אף ההתרגשות נראינו בסדר והערב הזה הוא עוד נקודת ציון במהפכה שמתרחשת במועדון שלנו ובכדורגל הישראלי בכלל.
אין מה למחוק, יש לקחת את הדברים הטובים והפחות טובים ולהתקדם הלאה.
לך לעיר העתיקה יש שם מסעדות לפנים,חומוס קטלני וליד הים מסעדות דגים סוף.Sir Alex Ferguson כתב:1. לא מבין את הזלזול כאן.
מדובר בקבוצה שבשלוש השנים האחרונות הקשתה עלינו מאוד בעכו.
בשנה שעברה סיימנו איתם בתיקו, לפני שנתיים ניצחנו בקושי רב בזכות שערים מרחוק של נאסר ואראל, ולפני שלוש שנים גם סיימנו איתם בתיקו כשאנחנו עוד משווים בקושי בפנדל מאוחר.
הפערים בליגה שלנו הם לא גדולים, וכמו שראינו מול רעננה וביתר המשחקים השנה, אנחנו עדין לא מחוברים התקפית, עדין לא במומנטום הנכון ולכן אנחנו עדין פגיעים.
המגרש בעכו הוא גם קטן מאוד ומאוד מקשה על השחקנים הטכניים שלנו.
אנחנו צריכים לעלות בהרכב הכי חזק שלנו בלי לתת מנוחה לאף שחקן מפתח.
אם נסיים את המשחק מוקדם אפשר יהיה לעשות חילופים אבל בשלוש השנים האחרונות זה היה רחוק מכך כשאנחנו מוציאים 5 נקודות מתוך 9 אפשריות.
2. הייתי פותח גם עם ארבייטמן וגם עם ברדה.
ראדי פתח את העונה לא טוב, והייתי שמח לראות את אליניב מאחורי ארבייטמן.
אפשרות נוספת היא לפתוח עם נואקמה באגף ועם מליקסון מאחורי ארבייטמן/ברדה.
3. מישהו מכיר מסעדות טובות בעכו לארוחה לפני המשחק? (:
נוטה להסכים.dor69 כתב:אני משאיר את בוזגלו על הספסל מחר. שייכנס במחצית השנייה כמו נגד רעננה, בנוסף הפיזיות של טוני עדיפה עליו במשחק שצפוי להתפתח שם
אמרנו את זה גם לפני רעננה.simply-red כתב: נוטה להסכים.
בוזגלו שחקן של התקפות מעבר, של שטח, וכנראה זה לא מה שיהיה מחר. כנראה שעכו יצופפו מאחור חזק וישחקו על מתפרצות.
טוני יותר בנוי למשחק מהסוג הזה, מחזיק כדור נהדר ובמסירה טובה יכול לבטל צפיפות ולהעמיד שחקן במצב לשער.
וכשהוא נכנס במחצית השניה כשרעננה התעייפו, הוא השפיע בצורה חיובית על המשחק.ForeverRed כתב: אמרנו את זה גם לפני רעננה.
מקומו של בוזגלו במגרש. אם במשחק כזה הוא לא יבקיע ויחזיר ביטחון אז אני לא יודע מתי כן.
אני כן מסכים שצריך לשמור כוחות שיעלו מהספסל ויביאו שינוי במקרה הצורך.simply-red כתב: וכשהוא נכנס במחצית השניה כשרעננה התעייפו, הוא השפיע בצורה חיובית על המשחק.
בהחלט, זה זמן נאווקמהzivmay כתב:רוצה לראות את נוואקמה במקום בוזגלו, ואת ברדה במקום ראדי.
אני גם יותר מאשמח לנסות את טהאא במקום סוארז.