הפועל ב"ש - מכבי חיפה :: משחק הפתיחה בטרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: הפועל ב"ש - מכבי חיפה :: משחק הפתיחה בטרנר

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: אתה מפספס את הנקודה חבר.
לא אכפת לי מהתחזות כזאת או אחרת, אבל זה כבר הפך לנוהל קבוע ופוגע בקבוצה.
כל חצי נגיעה בבוזגלו הוא נופל כאילו ירו בו, וזה בא על חשבון שטף המשחק והתקפות מתפרצות.
רוצים לראות כדורגל.
אני ממש מתפלא שדווקא אתה נכנס לפינה הזאת.
על איזה הצגות אתה מדבר?
נגד חיפה הייתה עבירה,נגד רעננה בגביע הטוטו היה פנדל ברור שלא נשרק,נגד קש אותו הדבר.
נכון שהוא קצת תיאטרלי אבל זה חלק מהמשחק.
וחוץ מזה הנפילות שלו הביאו לך לא מעט גולים ממצבים נייחים והגבהות בשנתיים האחרונות,אז על מה התלונות?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

יוסי- למה שלא יעלה? זה בשביל להביא קונטרה לכל מי שאומר שהוא התחזה וכו' וכו'. זה גם עוזר לקבוצה ומשתיק חלקית את הביקורות שטוואטחה בכלל לא נגע בו. לא מעט שחקנים עושים את זה ובצדק
delta7 כתב: לא שאני חולק עליך שהיתה עבירה אבל מה כ"כ משכנע בתמונות האלו?
בתמונה הראשונה רואים את המכה באזור של השפה, בתמונה השנייה אפשר לראות דם על השיניים שלו..

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אף אחד (לדעתי לפחות) לא מתווכח על זה שהייתה מכה.

מכה הייתה. אדום לא. להעלות תמונה של השפה המדממת שלו אחרי המשחק ולא פוסט תודה לאוהדים עם תמונה של התפאורה (כמו שהוא בדר"כ עושה) זה מאוד חבל.

אף אחד (לדעתי לפחות) לא קורא להעמיד את בוזגלו לדין. אנחנו יודעים שהוא כזה, כמו למשל שכולנו ראינו שאג'ידה כל הזמן קפץ 20 מטר לפני בפנדל. אז אכלנו את זה בשקט, כשזה קורה בקבוצה אחרת כמובן שאנחנו מזדעקים. ככה אלה אוהדי כדורגל, אנחנו לא שונים מאף אחד אחר.

בכל מקרה - לדעתי הענישה של בן חיים כן תביא להתקנטות על כל פאול שמישהו יעשה ללא כדור וכל פעם אנשי הקבוצה היריבה יקראו להתאחדות להעמיד את השחקן שפגע לדין כי "כמו שקרה לבן חיים". נקווה שזה לא יהיה כך.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מסכים עם אדום זקן.
טב"ז עשה קריירה מנפילות תיאטרליות. כל שחקן של חיפה, אם נגעו בו או לא נגעו בו היה על הדשא מדקה 60 עם התגלגלויות, דפיקות על הדשא וכל החבילה.
בוזגלו עשה בדיוק מה שמצופה ממנו והוציא את המיטב מהשטות שעשה טוואטחה.
אתם מעדיפים מוטי מלכה? שמקבל יריקה מגעילה לפנים, מנקה וממשיך כאילו כלום?
זה חלק מהמשחק וכל עוד זה חוקי, שזידיינו כולם. מה גם שאני די בטוח שהגיע שם אדום, היד של טוואטחה עפה בניגוד לתנועה ועל מנת לפגוע.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הרכב משוער: עמוס, מלול, קופיטוביץ', מישאלוף, לוי, קסום, זחירוביץ', גילמור (צמח), יובאנוביץ', סיידר וכוכב.

לפי הכתבה ב-YNET, הם מתכננים לשלוט במרכז השדה ולמנוע מאיתנו לצאת למתפרצות (כי הם חוששים מהמהירות של מליקסון, ברדה ו.... ארבייטמן). בהצלחה עם זה.
אדום בלב בנשמהההה כתב:אף אחד (לדעתי לפחות) לא מתווכח על זה שהייתה מכה.

מכה הייתה. אדום לא. להעלות תמונה של השפה המדממת שלו אחרי המשחק ולא פוסט תודה לאוהדים עם תמונה של התפאורה (כמו שהוא בדר"כ עושה) זה מאוד חבל.

אף אחד (לדעתי לפחות) לא קורא להעמיד את בוזגלו לדין. אנחנו יודעים שהוא כזה, כמו למשל שכולנו ראינו שאג'ידה כל הזמן קפץ 20 מטר לפני בפנדל. אז אכלנו את זה בשקט, כשזה קורה בקבוצה אחרת כמובן שאנחנו מזדעקים. ככה אלה אוהדי כדורגל, אנחנו לא שונים מאף אחד אחר.

בכל מקרה - לדעתי הענישה של בן חיים כן תביא להתקנטות על כל פאול שמישהו יעשה ללא כדור וכל פעם אנשי הקבוצה היריבה יקראו להתאחדות להעמיד את השחקן שפגע לדין כי "כמו שקרה לבן חיים". נקווה שזה לא יהיה כך.
הוא כן העלה פוסט תודה לאוהדים.

סמל אישי של משתמש
The red one

התבלבלת באשכול עם ההרכב :D

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

ברגע שבוזגלו יחפש את השער ולא את הנפילה,הוא יהיה יותר גדול מזהבי

מבחינת כדורגל יש לו הרבה יותר, מבחינת אופי הרבה פחות

כמה חבל ככה קשה להשתנות

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

בוזגלו חטף שתי מכות לפנים במהלך ספרינט. מהתמונות שהוא העלה ושהמועדון העלה אפשר לראות את הדם בשיניים. הציפיה היא שהוא יחייך? ימשיך כאילו כלום? שחקן כדורגל שמרגיש מכה או מרפק לפנים ללא מגע צריך ליפול. אם צדק היה עושה את זה מול תון במקום להחזיר לשחקן השווצרי (שמצידו כן נפל) אז היינו עוברים שלב.

בקשר להצגות של בוזגלו, אני מצרף בלינק את המשחק המלא, שימו לב לדקה ה - 35 בסרטון, קריאף גולש ברחבה ומפספס את הכדור, רוב השחקנים היו מחפשים את המגע או צוללים כדי לסחוט פנדל, בוזגלו המשיך לשחק וחיפש את המסירה. אין מה לעשות, ברגע שנדבק אליך דימוי מסוים יחפשו אותך תמיד, גם כשאתה נופל אחרי שספגת שתי מכות לפנים במהלך ספרינט לכדור.
מצד שני, תעברו לדקה - 25:45, ראדי עובר ליד סטויקוביץ' שזורק את עצמו ומראה מה זה באמת הצגה...

https://www.youtube.com/watch?v=HYI0dCWQur4#t=1530" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שוב, אין לי בעיה עם תיאטרליות, סחיטת פנדלים, אדומים וכו'.
הדברים שאמרתי לא באו כתוצאה מהאדום של טוואטחה.
מה שמפריע לי זה שככל שעובר הזמן, שחקנים אצלנו (בעיקר בוזגלו וברדה) מחפשים את הנפילה והמצב הנייח במקום לשחק כדורגל.
יש לא מעט מקרים שהנפילות האלה מבזבזות לנו התקפות מסוכנות שיכלו להסתיים ברשת.
גם אם זה משרת אותנו, צריך לדעת לעשות את זה במינונים הנכונים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

יכול להיות שיש עדין שאריות מהעונה הראשונה של בוזגלו, שכל מצב נייח של בוזגלו היה חצי גול ולכן היה עדיף לסחוט תעבירה.
ועדין, לא זכור לי שברדה או בוזגלו נפלו סתם כמו סטויקוביץ', אלא פשוט נפלו ממגע שאם היו רוצים היו יכולים להישאר על הרגליים...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
The red one

ForeverRed כתב:שוב, אין לי בעיה עם תיאטרליות, סחיטת פנדלים, אדומים וכו'.
הדברים שאמרתי לא באו כתוצאה מהאדום של טוואטחה.
מה שמפריע לי זה שככל שעובר הזמן, שחקנים אצלנו (בעיקר בוזגלו וברדה) מחפשים את הנפילה והמצב הנייח במקום לשחק כדורגל.
יש לא מעט מקרים שהנפילות האלה מבזבזות לנו התקפות מסוכנות שיכלו להסתיים ברשת.
גם אם זה משרת אותנו, צריך לדעת לעשות את זה במינונים הנכונים.
מסכים, היה גם קטע במשחק שאוגו נפל עוד לפני שהגיע לכדור כי ראה ששחקן של חיפה מתקרב אליו, ויכול להיות שהוא בכלל כן היה מגיע אליו! ממש חיפש את הנפילה.

כבר מהדרומי ראו (אשכרה ראו :מוציא לשון: )

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

הפועלעולה כתב: בתמונה הראשונה רואים את המכה באזור של השפה, בתמונה השנייה אפשר לראות דם על השיניים שלו..
חד עין אתה, אחי.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לרגע חשבתי שאני בפורום של מכבי חיפה..
כשבן ביטון לפני 2 עונות לא נפל כשזהבי עשה עליו מספרת התלוננתם שהוא חסר ניסיון והיה חייב ליפול כי הוא קיבל מכה בפנים.

עכשיו אתם נגד בוזגלו שנפל כי קיבל מכה. וגם אם לא, הוא עשה את שלו כשסחט אדום וכל האמצעים כשרים להשיג יתרון במגרש.

אתם כאילו מחפשים צדק
אבל אתם בעצם צבועים שמחפשים רק לדבר ולדבר ולחפש על מה להתלונן.

בחיאת בואו נשמח שהוא סחט את האדום ויצר לנו יתרון מספרי דקה 3 ... במקום להיות חלק מאיגוד השופטים.
לא חסר לנו אויבים ומבקרים מבחוץ גם ככה...

סמל אישי של משתמש
The red one

אלדר כתב:לרגע חשבתי שאני בפורום של מכבי חיפה..
כשבן ביטון לפני 2 עונות לא נפל כשזהבי עשה עליו מספרת התלוננתם שהוא חסר ניסיון והיה חייב ליפול כי הוא קיבל מכה בפנים.

עכשיו אתם נגד בוזגלו שנפל כי קיבל מכה. וגם אם לא, הוא עשה את שלו כשסחט אדום וכל האמצעים כשרים להשיג יתרון במגרש.

אתם כאילו מחפשים צדק
אבל אתם בעצם צבועים שמחפשים רק לדבר ולדבר ולחפש על מה להתלונן.

בחיאת בואו נשמח שהוא סחט את האדום ויצר לנו יתרון מספרי דקה 3 ... במקום להיות חלק מאיגוד השופטים.
לא חסר לנו אויבים ומבקרים מבחוץ גם ככה...
בכללי מסכים איתך (גם אם זה לא השתמע מהדברים שלי קודם) אבל דווקא על השורה האחרונה אני מתעכב - רק אני חושב שהאדום הזה דווקא הרס לנו את המשחק? משום מה יצאתי בתחושה שב11 על 11 אנחנו חוגגים בסיום.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום בלב בנשמהההה כתב: בכללי מסכים איתך (גם אם זה לא השתמע מהדברים שלי קודם) אבל דווקא על השורה האחרונה אני מתעכב - רק אני חושב שהאדום הזה דווקא הרס לנו את המשחק? משום מה יצאתי בתחושה שב11 על 11 אנחנו חוגגים בסיום.
אין ספק

שלח תגובה