הבנתי שמליקסון לא היה כשיר במאה אחוז.bs war כתב:עדיין מנסה להבין איך מכולם הוא החליט שדווקא מליקסון צריך ריענון
הפינה הפסימית מחזור 5
- The red one
Re: הפינה הפסימית מחזור 5
Re: הפינה הפסימית ע"ש באר שבעי באדום
שתף אותי למה? מת שתגיד דן ביטון.ForeverRed כתב: המאמן אמור להקל עליהם ולתת כלים, היום הוא לא רק הקשה מקצועית עם מערך הזוי, הוא גם שידר זלזול.
אז למה שהשחקנים לא יזלזלו?
אתם שוכחים שהשושלת של מכבי, עוד בתקופת גרסיה, גם התחילה בצורה מקרטעת עד שהגיע זהבי בינואר של אותה שנה ומאז הם לא עצרו
גם פה מנסים להנחיל שיטה חדשה ודרך, יכול להיות שהערן זהבי שלנו גם יגיע בינואר
- The red one
אתה מבין<? אנשים מדברים כאליו נגד חיפה , תל אביב ורעננה בכר עלה עם 4 חלוצים ופתאום נגד עכו הוא זלזל.RedHell כתב:
שתף אותי למה? מת שתגיד דן ביטון.
הוא עלה בהרכב עם אותו מערך שהוא עולה תמיד והחליף את ביטון במליקסון כי מליקסון לא היה בריא ב100%. העיקר הרכב מזלזל..
כאלו לוזרים וואו ,
בוזגלו ? צ'וקר , קפטן? יותר לוזר משמעון פרס.
סוארז, פח מתחילת העונה , למה לא טאהה??
בכר ניהול משחק מזעזע , הוא עוד לא הבין שהוא לא יורגן קלופ.
בוזגלו ? צ'וקר , קפטן? יותר לוזר משמעון פרס.
סוארז, פח מתחילת העונה , למה לא טאהה??
בכר ניהול משחק מזעזע , הוא עוד לא הבין שהוא לא יורגן קלופ.
- simply-red
נראים שבעים, נראים כבדים, נראים אבודים. .
חבורה של כלומניקים שחושבים שעם שמות מנצחים משחקים.
אין לי מה לנתח את המשחק מקצועית, לי נראה שהבעיה הכי גדולה שלנו היא חברתית, הקבוצה בלי חשק על המגרש, קבוצה כבויה.
לא אתפלא אם הרפש יתחיל לטפטף החוצה,ואני מאוד מקווה שאני טועה.
חבורה של כלומניקים שחושבים שעם שמות מנצחים משחקים.
אין לי מה לנתח את המשחק מקצועית, לי נראה שהבעיה הכי גדולה שלנו היא חברתית, הקבוצה בלי חשק על המגרש, קבוצה כבויה.
לא אתפלא אם הרפש יתחיל לטפטף החוצה,ואני מאוד מקווה שאני טועה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ברק בכר לא אשם בהפסד הזה, אולי הוא אשם ששוב הוא פותח במשחק שצריך בו שני חלוצים עם מערך של 4-3-3 אבל הוא לא אשם באיך שהשחקנים נראים, שבוזגלו מסריח את הדשא עוד אחריי המשחק מול בית"ר ירושלים בעונה שעברה, שארבייטמן זז כמו סבא זקן, שסוארס מחליט לעלות לכדור בצורה הזויה וחסרת אחריות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שטויות. אם היה פותח ב4-4-2 זה היה משנה משהו?ForeverRed כתב: המאמן אמור להקל עליהם ולתת כלים, היום הוא לא רק הקשה מקצועית עם מערך הזוי, הוא גם שידר זלזול.
אלישע שיחק שנתיים במערך הזה ותוצאה הייתה אותה תוצאה.
אם מול עכו לא תתן קרדיט לשחקן צעיר מוכשר, אז מול מי כן ? למעט מליקסון שנראה הכי טוב העונה כל שינוי בסגל הוא הגיוני, בטח שלא זלזול.ForeverRed כתב: המאמן אמור להקל עליהם ולתת כלים, היום הוא לא רק הקשה מקצועית עם מערך הזוי, הוא גם שידר זלזול.
נכון שזו קלישאה, אבל בסגל הזה היית צריך לנצח לא משנה באיזה מערך. מסכים שהיו טעויות בניהול המשחק, אבל אין כאן זלזול.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

הסממן היותר גדול (לדעתי הרגע הכי גדול של העונה שלהם) היה המהפך מול רמה"ש אחרי שפיגרו 3-0.ns75 כתב:אתם שוכחים שהשושלת של מכבי, עוד בתקופת גרסיה, גם התחילה בצורה מקרטעת עד שהגיע זהבי בינואר של אותה שנה ומאז הם לא עצרו
אופי וזה...
יש גם לנו עוד צ'אנס מזערי לבצע את אותו מהפך, נראה בשבת מול רב"ש ממה אנחנו עשויים.
הקטע המבאס הוא שעמוק בפנים כולנו יודעים שגם אם ניתן הצגה ניתן הופעה מחורבנת כמו שראינו היום גג תוך 3 מחזורים.
- ForeverRed
למה? 4(!!!) קשרים אחוריים בהרכב מול הפועל עכו.RedHell כתב: שתף אותי למה? מת שתגיד דן ביטון.
אני הייתי מאחורי ברק בכר בכל אחת מההחלטות שלו העונה. היום הוא טעה בגדול.
כל השבוע הייתי בטוח שננצח את המשחק הזה בקלות. ברגע שראיתי את ההרכב ידעתי שאנחנו בדרך להסתבך.
וכן, ההצבה של דן ביטון בהרכב הייתה שגויה בדיעבד. היא מנעה משחקן כמו ראדי לקבל דקות בזמן שהיה חסר לנו שחקן שיכול לאיים מרחוק על השער כמו אוויר לנשימה.
אני חושב שגם בכר וגם השחקנים למדו היום בדרך הקשה שאין משחקים קלים.
אנחנו הרבה פחות גדולים ממה שחשבנו.
קוראים לך שלמה שרף במקרה? איפה אתה רואה 4 קשרים אחוריים? הובאן וגורדנה ממש לא אחוריים. ביטון שיחק באגף איפה שמליקסון אמור לשחק.
הלוואי שהובאן וגורדנה היו אחוריים, אולי לא כל מתפרצת הייתה התקף לב
- UltraSouth
- Title: US
חחחחחח הרגת אותי עם שלמה שרףהפועלעולה כתב:קוראים לך שלמה שרף במקרה? איפה אתה רואה 4 קשרים אחוריים? הובאן וגורדנה ממש לא אחוריים. ביטון שיחק באגף איפה שמליקסון אמור לשחק.
הבעיה האמיתית היא זו:
ההפסד הזה מדגיש את הבעיות שלנו מתחילת העונה. זה לא שדווקא נגד עכו לא הצלחנו להיות תכליתיים ולהגיע למצבים *אמיתיים* לשער. גם נגד חיפה, גם כל המצבים - לא היה מצב אחד *טוב באמת*.
נגד מכבי היו אולי שניים כאלה אבל למרות שליטה מוחלטת במשחק - שוב לא היינו תכליתיים.
נגד רעננה לא ראיתי - אבל השערים, כולם, הגיעו בסופו של דבר ממקריות וממצבים נייחים.
העניין הוא לא רק ההפסד אלא התחושה שגם אם המשחק היה נמשך עד מחר בבוקר לא היינו מבקיעים.
ההפסד הזה מדגיש את הבעיות שלנו מתחילת העונה. זה לא שדווקא נגד עכו לא הצלחנו להיות תכליתיים ולהגיע למצבים *אמיתיים* לשער. גם נגד חיפה, גם כל המצבים - לא היה מצב אחד *טוב באמת*.
נגד מכבי היו אולי שניים כאלה אבל למרות שליטה מוחלטת במשחק - שוב לא היינו תכליתיים.
נגד רעננה לא ראיתי - אבל השערים, כולם, הגיעו בסופו של דבר ממקריות וממצבים נייחים.
העניין הוא לא רק ההפסד אלא התחושה שגם אם המשחק היה נמשך עד מחר בבוקר לא היינו מבקיעים.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
אז בוא נעבור רגע דבר דבר.ForeverRed כתב: למה? 4(!!!) קשרים אחוריים בהרכב מול הפועל עכו.
אני הייתי מאחורי ברק בכר בכל אחת מההחלטות שלו העונה. היום הוא טעה בגדול.
כל השבוע הייתי בטוח שננצח את המשחק הזה בקלות. ברגע שראיתי את ההרכב ידעתי שאנחנו בדרך להסתבך.
וכן, ההצבה של דן ביטון בהרכב הייתה שגויה בדיעבד. היא מנעה משחקן כמו ראדי לקבל דקות בזמן שהיה חסר לנו שחקן שיכול לאיים מרחוק על השער כמו אוויר לנשימה.
אני חושב שגם בכר וגם השחקנים למדו היום בדרך הקשה שאין משחקים קלים.
אנחנו הרבה פחות גדולים ממה שחשבנו.
גורדנה קשר אחורי? על פי מה שאני יודע הוא משחק מתחת לחלוץ סטייל ברדה רק שנוח להגדיר אותו פתאום אחורי והובאן מה איתו? גם אחורי?
ראדי מה עשה מאז תון בבית? המשיך את העונת כלום שלו ממכבי, לא גול בפנדל לא הופך את המשחק שלו לטוב.
דן ביטון זו הבעיה? אז תרשום לפנייך מהיותר סבירים במגרש, אבל למה לדבר על בוזגלו שלא קיים, סוארס ששווה 2 טעויות גול במשחק, אוגו שבא ליום כיף, ברדה וארבייטמן שגם עוד יומיים לא יצליחו להכניס גול כשבעצם אפשר לדבר על ילד שהיה מהיותר סבירים במגרש היום.