עכו - באר שבע | עדכונים חיים
Re: עכו - באר שבע | עדכונים חיים
אנחנו מנסים לשחק בשיטה מסויימת אבל שדורשת כושר ומחוייבות, מה שבינתיים אין לנו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ד"א אוגו כל כך חסר לי במחציות השניות, הוא שחקן פיזי שבפיזיות שלו יכול לעזור לנו במיוחד במערך של שני חלוצים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שנה שעברה שהפסדת, זה היה או תבוסה או כמעט תבוסה (אודות אגידה ואלוהים). למרות שלא נראינו טוב היום, אין מה להשוות בדומיננטיות במגרש לעומת שנה שעברה.ForeverRed כתב: אם אלישע היה המאמן הוא היה מדבר אחרת.
- The red one
בדיוק.zivmay כתב:
שנה שעברה שהפסדת, זה היה או תבוסה או כמעט תבוסה (אודות אגידה ואלוהים). למרות שלא נראינו טוב היום, אין מה להשוות בדומיננטיות במגרש לעומת שנה שעברה.
הקבוצה שלטה בכל המשחקים, אפילו נגד מכבי ת"א. את היתרון במערך ובמרכז השדה אנחנו כן מראים על המגרש.
מה בכר אשם שבן שהר פצוע? מה בכר אשם שאברטיימן וברדה כאלה פחים? מה בכר אשם שבוזגלו לא טוב על המגרש?
בכר רואה, מנסה לתקן. עונה שעברה כל המשחקים שלנו היו ככה ורק בדקה 60 ראית חילוף. פה עד דקה 60 כבר היו 2 חילופים, וחילופים נכונים. הם מנסים מהאמצע הם מנסים מהאגפים. זה חוסר מזל, חוסר פוקוס, ועל זה בכר צריך לעבוד. בכללי יש לנו את הבסיס והבסיס הזה הוא טוב!
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
מאמן סופר יצירתי? שעולה עם אותו מערך הגנתי שיכול להתאים למשחק נגד מכבי תל אביב או ת'ון, נגד הפועל עכו? מה יצירתי בו? שהוא נורא רוצה את השבעים אחוז החזקת כדור? מה נעשה עם ההחזקת כדור הזאת?ns75 כתב:שנה שעברה בכיתם על מאמן מקובע
יש לכם עכשיו מאמן סופר יצירתי, תפסיקו לבכות
בכר לא אשם שסוארס מחלק מתנות חינם
דומיננטיות זה לא רק אחזקה בכדור. דומיננטיות זה לשטוף את המגרש.
עכו הייתה טובה יותר וניצחה בצדק.
עכו הייתה טובה יותר וניצחה בצדק.
שהר פצוע???? זהו? הלכה העונה?אדום בלב בנשמהההה כתב: בדיוק.
הקבוצה שלטה בכל המשחקים, אפילו נגד מכבי ת"א. את היתרון במערך ובמרכז השדה אנחנו כן מראים על המגרש.
מה בכר אשם שבן שהר פצוע? מה בכר אשם שאברטיימן וברדה כאלה פחים? מה בכר אשם שבוזגלו לא טוב על המגרש?
בכר רואה, מנסה לתקן. עונה שעברה כל המשחקים שלנו היו ככה ורק בדקה 60 ראית חילוף. פה עד דקה 60 כבר היו 2 חילופים, וחילופים נכונים. הם מנסים מהאמצע הם מנסים מהאגפים. זה חוסר מזל, חוסר פוקוס, ועל זה בכר צריך לעבוד. בכללי יש לנו את הבסיס והבסיס הזה הוא טוב!
בכר קיבל תקציב של 60 מיליון!!!! גם עם 5 פצועים הוא צריך לנצח. עזוב לנצח, להגיע למצב של כיבוש לפחות
- The red one
שמעון אל תגזים הגיעו למצבים של כיבוש. וכן היו צריכים לנצח אבל מה בכר בדיוק אשם בזה? מאיפה אתה רוצה שהוא יקריץ לך עוד חלוצים? כל הכלים ההתקפיים היו על המגרש החל מדקה 60. והם ניסו, לא הלכו ראש בקיר, אבל היו לא מדוייקים, הדשא המסריח הזה הקשה, וזה מה שיצא. אבל לתלות את כל האשמה בבכר זה פשוט לא נכון.שמעון א כתב: שהר פצוע???? זהו? הלכה העונה?
בכר קיבל תקציב של 60 מיליון!!!! גם עם 5 פצועים הוא צריך לנצח. עזוב לנצח, להגיע למצב של כיבוש לפחות
"אני צריך לבדוק את עצמי", שמעת פעם מאמן שככה לוקח אחריות? אני לא. יהיה בסדר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תזכירו לי כמה הימרו פה על להביס אותם והיה גם אחד שדיבר על 10-0 וניצחון טכני של 3-0?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
זה היה ns75 והוא היה ציני.דר אדום בנשמה כתב:תזכירו לי כמה הימרו פה על להביס אותם והיה גם אחד שדיבר על 10-0 וניצחון טכני של 3-0?
שמעון אני מאוד מאוד מעריך אותך, חושב שאתה בין האוהדים היותר נאמנים של הקבוצה אך מרגיש לי שאתה הרבה יותר קל על ההדק כלפיי ברק.שמעון א כתב: שהר פצוע???? זהו? הלכה העונה?
3 שנים עם אלישע לא ראיתי אותך רושם עשירית מהדברים ב2 מחזורים האחרונים.
שמעון לא יודע מה אתה שותה, אבל תביא לי קצת.
הוא המאמן. הוא פה מחודש יוני. הוא האחראי הראשי. זה שהוא מודה בטעויות או רוצה לבדוק את עצמו זה לא אומר שהוא לא אחראי.אדום בלב בנשמהההה כתב: שמעון אל תגזים הגיעו למצבים של כיבוש. וכן היו צריכים לנצח אבל מה בכר בדיוק אשם בזה? מאיפה אתה רוצה שהוא יקריץ לך עוד חלוצים? כל הכלים ההתקפיים היו על המגרש החל מדקה 60. והם ניסו, לא הלכו ראש בקיר, אבל היו לא מדוייקים, הדשא המסריח הזה הקשה, וזה מה שיצא. אבל לתלות את כל האשמה בבכר זה פשוט לא נכון.
"אני צריך לבדוק את עצמי", שמעת פעם מאמן שככה לוקח אחריות? אני לא. יהיה בסדר.
השחקנים חסרי חשק, אין תנועה, לא מתפקדים. ובכר, הוא האחראי. הוא בנה את הקבוצה.
גם אני אוהב אי שהוא דיבר עד היום. אבל על המגרש אנחנו חלשים כבר שלושה משחקים.
זאתי יציאה שמדגישה כמה אתה סתום.ForeverRed כתב: אם אלישע היה המאמן הוא היה מדבר אחרת.
לא יודע אם אתה זוכר, אבל אתה מוזמן לבדוק. לא פסלתי את אלישע על המחזורים הראשונים וגם לא על השנה שנה וחצי הראשונות.
פעם הבאה תעשה מחקר לפני שאתה יוצא לנו פה בהצהרות.
- The red one
שמעון אתה פשוט מגזים.
אין תנועה? עשו הרבה מאוד תנועה, בעיקר במחצית השנייה. לא מתפקדים? תפקדו , אבל מה לעשות לא הצליחו לפרוץ את הבונקר הזה. ניסו לבעוט מרחוק קצת, ניסו מסירות קצרות בתוך הרחבה.
אתה צודק שצריך לעבוד על זה הרבה יותר, 98% מהמשחקים שלנו יהיו כאלה ואי אפשר להמשיך לאגור נקודות בקצב הזה, אבל מפה ועד להאשים רק את בכר כאילו זה פוטבול מנג'ר? הדרך ארוכה.
אין תנועה? עשו הרבה מאוד תנועה, בעיקר במחצית השנייה. לא מתפקדים? תפקדו , אבל מה לעשות לא הצליחו לפרוץ את הבונקר הזה. ניסו לבעוט מרחוק קצת, ניסו מסירות קצרות בתוך הרחבה.
אתה צודק שצריך לעבוד על זה הרבה יותר, 98% מהמשחקים שלנו יהיו כאלה ואי אפשר להמשיך לאגור נקודות בקצב הזה, אבל מפה ועד להאשים רק את בכר כאילו זה פוטבול מנג'ר? הדרך ארוכה.