הפינה הפסימית מחזור 5
Re: הפינה הפסימית מחזור 5
נתחיל בזה שאין שום רוח חיים בקבוצה.
נמשיך בזה שאין שום יציבות,לא בהרכב,לא ביכולת,לא במשחק ההגנה ובטח לא בהתקפה.
על כל העניין הזה חתום אחד וזה ברק בכר,הוא הסמכות המקצועית העליונה ומתוקף זה הוא האחראי.
אתה מגיע לעכו,למשחק שאתה אמור לנצח ולהמשיך הלאה,מלכתחילה מעלה הרכב הזוי,הזוי לגמרי.
עם כל הכבוד לדן ביטון שבאמת היה סביר היום,אם אתה כמאמן מרשה לעצמך להעלות אותו לפני ברדה,וואקמה,אל תתפלא שאתה מאבד את חדר ההלבשה.
במשחק כזה אתה צריך לבוא חד,לעלות עם שתי חלוצים ולגמור אותו בפתיחה,במקום להיגרר ללחץ מיותר ולטעות התורנית של אחד משחקני ההגנה.
במחצית מוריד את אוגו שהיה מהיותר טובים במקום את גורדנה האנמי.
אני אומר לכם ששעון החול מתקתק,בכר נמצא עכשיו במבחן הראשון שלו,הוא חייב לייצב הרכב,הוא חייב להתחיל לעזוב את השטויות ולייצב את הקבוצה.
שבוע הבא יש לו מבחן אמיתי,אם לא ננצח,הוא יהיה על המנגל מבחינת האוהדים וזה גרוע מאוד.
נמשיך בזה שאין שום יציבות,לא בהרכב,לא ביכולת,לא במשחק ההגנה ובטח לא בהתקפה.
על כל העניין הזה חתום אחד וזה ברק בכר,הוא הסמכות המקצועית העליונה ומתוקף זה הוא האחראי.
אתה מגיע לעכו,למשחק שאתה אמור לנצח ולהמשיך הלאה,מלכתחילה מעלה הרכב הזוי,הזוי לגמרי.
עם כל הכבוד לדן ביטון שבאמת היה סביר היום,אם אתה כמאמן מרשה לעצמך להעלות אותו לפני ברדה,וואקמה,אל תתפלא שאתה מאבד את חדר ההלבשה.
במשחק כזה אתה צריך לבוא חד,לעלות עם שתי חלוצים ולגמור אותו בפתיחה,במקום להיגרר ללחץ מיותר ולטעות התורנית של אחד משחקני ההגנה.
במחצית מוריד את אוגו שהיה מהיותר טובים במקום את גורדנה האנמי.
אני אומר לכם ששעון החול מתקתק,בכר נמצא עכשיו במבחן הראשון שלו,הוא חייב לייצב הרכב,הוא חייב להתחיל לעזוב את השטויות ולייצב את הקבוצה.
שבוע הבא יש לו מבחן אמיתי,אם לא ננצח,הוא יהיה על המנגל מבחינת האוהדים וזה גרוע מאוד.
- The red one
מה שהולך בפייסבוק פסימי.
מה שיילך בטרנר במידה ולא נראה טוב/נוביל במחצית הראשונה פסימי. שלא לדבר על מה יקרה אם חס וחלילה נספוג גול
מה שיילך בטרנר במידה ולא נראה טוב/נוביל במחצית הראשונה פסימי. שלא לדבר על מה יקרה אם חס וחלילה נספוג גול

- red and white
- Title: Almog
די עם ה***ויי שכל, שום דבר לא נגמר היינו גרועים מאוד ולא נראינו כמו קבוצה אבל די לסגור עונות במחזור החמישי, בינתיים פ"ת במקום הראשוןשי האדום כתב:מזל טוב למכבי תל אביב על אליפות רביעית ברציפות.
מדהים באיזה קלות צלבו פה את ברק, 2 משחקים לא טובים ואתם כבר על הגדרות מקללים אותו.
למה צריך יציבות ב-11?
למכבי הולך לא רע בכלל בלי זה.
בכר הוא האחרון שצריך ללכת. הייתי שמח אם מחר יחתום על חוזה לעוד שנתיים.
בשורה התחתונה אנחנו קבוצה בתהליך שנדרשת להביא תוצאות של קבוצה מוגמרת. עניין לא פשוט בכלל.
וברור שזה רחוק מלהיות תירוץ.
בשורה התחתונה אנחנו קבוצה בתהליך שנדרשת להביא תוצאות של קבוצה מוגמרת. עניין לא פשוט בכלל.
- The red one
אולי אלה שפה ספציפית לא, אבל בכללי, כן. למה זה מפתיע אותך? מה חשבת, שאצטדיון חדש ישנה פה את הבסיס?RedHell כתב:מדהים באיזה קלות צלבו פה את ברק, 2 משחקים לא טובים ואתם כבר על הגדרות מקללים אותו.
ואגב אלה לא גדרות. המקללים יושבים ממש מאחוריו.
- ForeverRed
צריך להוסיף גם את מליקסון.yossi כתב: הביקורת שלך על השחקנים היא 100% מוצדקת. אין ספק.
ועדיין, כולם פה דיברו על הצורך לשחק עם 4 בהתקפה (גם ברדה קשר תופס), על העליבות של שלומי ועל הצורך לשחק עם טוני במרכז ההתקפה בתנאים הנוכחיים.
בפועל בכר הלך שוב על אותה תבנית, ולכן לראשונה העונה הוא האשם מבחינתי.
הגמישות המחשבתית שכ"כ הרשימה אותנו בק"ש פשוט לא הייתה היום וללא שהר היא הייתה סופר נדרשת.
על הגישה הקבוצתית עדיף לא לדבר.
הוא נכנס טוב, עשה דריבלים. למה לא לשחק איתו באזורים יותר מסוכנים?
שים אותו באזור ה16 ואתה מקבל תוצרת במקום לבזבז אותו על קו האמצע.
אף אחד לא אמר לברק ללכת הביתה.yossi כתב:למה צריך יציבות ב-11?
וגם היום רוב האש הופנתה לשחקנים.
אך יחד עם זאת,הסברתי כבר שבהחלטות שלו,הוא מביא עליו אש מיותרת.
זה נכון שצריך זמן,אבל מצד שני זו לא קש,כאן תוצאה לא טובה וכל המקום על חבית נפץ.
חברים, לא כל ביקורת על ברק משמעה קריאה להתפטרות. הכל בסדר.
זה מצחיק.yossi כתב:למה צריך יציבות ב-11?
בעונה שעברה התלוננו על כך שאין רוטציה - היום בוכים שאין יציבות בהרכב או בעצם הרכב קבוע.
בעונה שעברה התלוננו על מאמן מקובע - היום בוכים על מאמן שמעיז, מנסה ומשנה(גם אם לא הולך).
בעונה שעברה התלוננו על ה4-4-2 והנחיתות במרכז המגרש - היום בוכים שלא פותחים עם 2 חלוצים.
פעם התבכיינו שלא נותנים צ'אנס לשחקנים צעירים - היום בוכים ששחקן צעיר פתח מול קבוצה מהחלשות בליגה.
- The red one
ככה זה פה. או סקנדל או פסטיבל. כי אם אברטיימן לא בועט על סטויקו או הכדור של מליקסון 3 סנטימטר למטה, אז כולם חוגגים בשני.CrazyRed7 כתב: זה מצחיק.
בעונה שעברה התלוננו על כך שאין רוטציה - היום בוכים שאין יציבות בהרכב או בעצם הרכב קבוע.
בעונה שעברה התלוננו על מאמן מקובע - היום בוכים על מאמן שמעיז, מנסה ומשנה(גם אם לא הולך).
בעונה שעברה התלוננו על ה4-4-2 והנחיתות במרכז המגרש - היום בוכים שלא פותחים עם 2 חלוצים.
פעם התבכיינו שלא נותנים צ'אנס לשחקנים צעירים - היום בוכים ששחקן צעיר פתח מול קבוצה מהחלשות בליגה.
ואם היום הכדור שמליקסון בעט ניתז קצת יותר ימינה אחרי שהוא פוגע במליקסון - לא היו את כל התגובות האלה, או לפחות לא בכזו מאסה וכעס.
אבל מאוד אהבתי את הפוסט שלך. בהחלט נותן מראה לכל התגובות שכאן.
מבכר אני קצת מאוכזב משני דברים, האחד שלא התעקש להחתים חלוץ גולר ברמה ולא חתך את שלומי כבר בבניית הסגל, מה לעשות זה לא זה. הדבר השני הוא האובר קרדיט לסוארס שהיה זקוק לרענון כבר לפני חודש.
הקבוצה עדיין לא ערוכה ומאומנת להתמודד עם צפיפות ובונקרים, לכן הדרך היחידה היא לנסות בכל הכוח להבקיע בדקות הראשונות ולהרוג את המשחק. מדחרים כאלה צריך לפתוח בהתנפלות ובהסתערות אחרת אנחנו מסתבכים.
בלי קשר, יש לי תחושה שכל פסטיבלי הפייסבוק, חגיגות טרנר, החליפות של טומי וכל ההתעסקות במעטפת, כל אלה מוציאים קצת את כולם מפוקוס ומסיט את תשומת לב מהמקצועי למסביב. לא הייתי ממהר לקבור את העונה ולקפל ,צריך גם סבלנות. לפעמים דברים יכולים להתחבר מכלום.
הקבוצה עדיין לא ערוכה ומאומנת להתמודד עם צפיפות ובונקרים, לכן הדרך היחידה היא לנסות בכל הכוח להבקיע בדקות הראשונות ולהרוג את המשחק. מדחרים כאלה צריך לפתוח בהתנפלות ובהסתערות אחרת אנחנו מסתבכים.
בלי קשר, יש לי תחושה שכל פסטיבלי הפייסבוק, חגיגות טרנר, החליפות של טומי וכל ההתעסקות במעטפת, כל אלה מוציאים קצת את כולם מפוקוס ומסיט את תשומת לב מהמקצועי למסביב. לא הייתי ממהר לקבור את העונה ולקפל ,צריך גם סבלנות. לפעמים דברים יכולים להתחבר מכלום.
תפסיקו לבלבל תביצים,שיש ביקורת צריך להעביר ואין לזה שום קשר לחביתות או שטויות.
אני לא מחתים את ברק לשנתיים,אלה ל5 שנים.
אבל היום ההפסד הזה היה רשום עליו.
הוא חייב להתחיל להשתמש בכלים שלו הרבה יותר נכון.
אני לא מחתים את ברק לשנתיים,אלה ל5 שנים.
אבל היום ההפסד הזה היה רשום עליו.
הוא חייב להתחיל להשתמש בכלים שלו הרבה יותר נכון.
+11CrazyRed7 כתב: זה מצחיק.
האשמה היא אך ורק על השחקנים.