אדום זקן כתב:
תגיד,על מה אתה מדבר?
שבוזגלו לא עובר את השחקן הראשון בקרן,אתם רצים להעיף אותו לספסל ובשורה התחתונה הוא זה שמחזיק אותך שנתיים.
ומאור מליקסון אוי מאור המסכן,תמיד נותנים לו הנחות.
היה פצוע,השחקנים לא מבינים אותו,המאמן לא מציב אותו בעמדה.
עד מתי תהיו עיוורים??
איך עוד אחרי משחק כזה עוד מגנים כאן על מישהו מהם?? אפילו שקוראים לו מאור מליקסון.
פעם אחת,מה ביקשתי? פעם אחת לראות אותו לוקח על עצמו את המשחק שלאף אחד לא הולך.
והוא עשה את זה בקדנציה הקודמת שלו,אז מותר לי לצפות ממנו.
הלוואי שכל הבעיה עם בוזגלו הייתה רק שהוא לא עובר את השחקן הראשון בקרן...אבל כנראה אתה פסול עדות לגביו
מאור בוזגלו הפך לפרה קדושה אצל המון אוהדים שלנו.
כל מילה רעה שאומרים עליו ישר מעריציו עונים "למה ברדה/מליקסון/הובאן/X/Y/Z " יותר טוב ??
בוזגלו לא מגיע למשחקים גדולים זה תוית שנדבקה לו ומוכחת .
עכשיו נוסף לזה שבוזגלו לא הגיע גם העונה, משהו קרה שם (ההצעה ממכבי אולי והסירוב של אלונה?) זה לא אותו שחקן
מליקסון מזיז את הקבוצה, מוסיף יצירתיות, מכדרר ומושך תשומת לב.
כדי להביא מספרים הוא צריך את החברים שלו שכרגע לא קיימים.
הוא וטוני היחידים שנראים כמו שחקני כדורגל בשלישייה הקדמית כששהר איננו.
ההופעה היום של ורמוט מראה עד כמה חלש בוזגלו.
חגג על סאן מנחם כאילו זו הופעה של שחקן נוער מבוהל, אותו סאן מנחם שהעלים לגמרי בוזגלו.
היום גם כן נעלם.
ירד פעם או פעמיים כדי עלק לקחת אחריות ולבוא לנהל את המשחק, בפועל פעם אחר פעם השאיר את הכנסות הכדור לביטון וברח מהכדור.
בוזגלו על הפרצוף.
אבל תעשו לי טובה ואל תהיו מביכים,מאור מליקסון גם הוא לא מספק את הסחורה וכל נסיון שלכם לעטוף את זה במילים יפות כגון:" היחיד שמנסה"," לא מבינים אותו",רק הופך את זה ליותר גרוע.
הובאן חושך מתחילת העונה(לא מחשיב גביע הטוטו) משחקן זר אני מצפה להרבה יותר.
איטי מאוד, מסורבל, מסתבך עם הכדור במקום לשחק חכם ומהיר.
הובאן ובן ביטון עם הכי הרבה איבודי כדור העונה.
החילוף של הוגו שיגע אותי.
גורדנה ע"ע הובאן.
סוארס צריך רענון.
ארבייטמן אסור לו לפתוח בהרכב, רק לעלות מהספסל.
בוזגלו תקופה רעה אבל הוא עוד יתפוצץ על הליגה.
בגדול אנחנו צריכים לנצח את עכו בכל הרכב, תבחרו את ההרכב הכי הזוי שיכול להיות עדיין לא צריך להפסיד שם, מקסימום תיקו.
זה יותר הפסד של השחקנים מאשר המאמן, קיבלתם הזדמנות אז תוכיחו שהיא מגיעה לכם.
ובכר אל תהייה יהיר ההרכב הזה היה נטו יהירות, כולם הבינו שאתה הבוס אבל תלך עם האמת שלך שהביא אותך עד לפה וזה קודם כל צניעות
כל משחק העונה שראיתי שלנו משחקים מול קבוצה מסתגרת זה נגמר בנס במקרה הטוב או במפח נפש כמו היום
רק מהלכים מתואמים יצירתיים ומתוכננים כאילו זה מבצעים צבאיים יושיעו את הקבוצה
חוץ ממכבי ת"א חיפה הפועל ת"א ומכבי פ"ת אלה סוג המשחקים שנראה וכדאי שכולם שם יבינו את זה
אם השחקנים לא ירקדו על המגרש ברמה של להקת מחול לא יקרה פה כלום העונה.
הסגל שלנו לא נופל ממכבי ת"א - ראיתם אותם משחק אחד (חוץ מנגד צ'לסי) שהם לא מגיעים למצב אחד של שער? התשובה ברורה וזה רק מוכיח שהקבוצה לא יודעת להתמודד עם בונקר! לא לא מנסה ולא מתאמצת (שגם זה היה היום) אלא לא יודעת!
נמאס לי כבר כל האכזבות האלה- אם משחק שלם נגד מכבי חיפה בעשרה שחקנים אתה רואה שאתה מתקשה במשך משחק שלם(מלבד חצאי מצבים שהגיעו מטעויות נוראיות של השוער והמגן שלהם) למה שזה ישתנה?! תבואו מוכנים בחייאת!
אדום זקן כתב:
האמת,קצת מתחיל להרגיז כל הסגידה העיוורת הזאת למליקסון.
מה הוא עשה היום? עזוב היום,מה עשה יום שני? כמה בישולים יש לו? כמה שערים? עד מתי כל ההתחכמויות האלה של לרקוד עם הכדור באמצע המגרש במקום לתת כבר פס לגול?
לא צריך לענות,התשובה שלכם ברורה," לא מבינים אותו","המאמן לא מציב אותו בעמדה שלו".
מספיק כבר! דווקא במשחקים כאילו,הוא זה שאמור לעשות את ההבדל.
הפסד אך ורק של השחקנים. לא משנה מי עלה אתם חייבים לאכול אותם. לא ייתכן שהם מגנים עם 11 שחקנים ברחבה שלהם ובכל זאת אנחנו מנסים להיכנס עם הכדור לשער. די יש גבול, תבעטו כבר לשער! זה משחק שני ברצף שבקושי בועטים.. ועוד לא דיברנו על הקרנות (עדיף שלא)