קהל, מזרחי, מערבי,ודרומי בפרט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: קהל, מזרחי, מערבי,ודרומי בפרט

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אתם יודעים מה עצבן אותי?
העובדה שאין שירים קצביים איפה כל היציע? או השתגעתי בגללה?
איפה אני אדום אדום בנשמה?
הכל היה מרוח ועם שירים ארוכים ומונוטונים.
חסר לי את הקצב.
שירים שיקפיצו את הקהל כי אם הקבוצה לא שמה גול לפחות שארגון האוהדים יקפיץ את הקהל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:אתם יודעים מה עצבן אותי?
העובדה שאין שירים קצביים איפה כל היציע? או השתגעתי בגללה?
איפה אני אדום אדום בנשמה?
הכל היה מרוח ועם שירים ארוכים ומונוטונים.
חסר לי את הקצב.
שירים שיקפיצו את הקהל כי אם הקבוצה לא שמה גול לפחות שארגון האוהדים יקפיץ את הקהל.
היו שלושתם. חוץ מזה מה זה משנה באמת השיר? קרע תגרון!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

'ברחובות' היה חסר. יכול להרעיד עולמות באיצטדיון הזה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מרוב הניסיון לחדש ולהיות מגניבים אנחנו לפעמים מחטיאים את המטרה, למה כל האצטדיון נעמד באחת הקרנות לשיר "יאללה הפועל"? כי כולם מכירים את זה, אני מצאתי את עצמי שלפחות רבע מהשירים הם שירים חדשים עם מילים שאני לא סגור עליהן. ואני עוד אחד שממש עוקב, פורןם, פייסבוק וזה. עכשיו קחו אוהד שלא כל כך מתעדכן, ותגלו ששליש מהשירים הוא לא מכיר, איך יצטרף לשירה?
אי אםשר להכניס כל כך הרבה שירים חדשים במכה אחת. לאט לאט, תנו ללמוד את השיר הקודם לפני שאתם מכניסים את השיר הבא. אל תזרקו לנו שירים מוכרים ואהובים כי שרתם אותם כבר עשרה משחקים.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

מקווה שזה קשור לפה, הקבוצה חייבת להתאמן בצד הדרומי של האיצטדיון, ורצוי שתתקוף מחצית שנייה לכיוון הדרומי. עד שבונים כזה בית, מנסים בכוח לא לנצל אותו?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

Guevara כתב:מקווה שזה קשור לפה, הקבוצה חייבת להתאמן בצד הדרומי של האיצטדיון, ורצוי שתתקוף מחצית שנייה לכיוון הדרומי. עד שבונים כזה בית, מנסים בכוח לא לנצל אותו?
זה בדיוק מה שחשבתי.
אם היינו תוקפים מחצית שנייה לכיוון הדרומי הקהל היה מוציא את סטויקוביץ מריכוז.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

בקשר לדגלים - אין לי עמדה לגבי מה ראוי - לנופף בדגלים 90 דקות או רק בהתחלה. מה שכן, צריך להיזהר מדרון חלקלק, גם כך אנשים התחילו לשבת ביציע וביקשו מאחרים לשבת.
בקשר לשירים, חלק מהזמן אפשר וכדאי לשירים שירים מוכרים אבל צריך לזכור שגם פעם השירים האלה לא היו מוכרים. והבעיה ממש לא הייתה חוסר ידיעה של המילים. כשעשו את המחיאות כפים (שפעם היה עם שריקות), בפעם הראשונה, לפני שהשחקנים עלו זה היה מעולה. כשזה נעשה במהלך המשחק - זה לא התרומם. הקהל נכנס לאטרף כשמתחיל שיר חדש אבל מפסיק לשיר אחרי 2 שורות.
אני ישבתי במרכז הגוש (ממש מעל הדגל הגדול, אולי 4 שורות מעל), ומסביבי כמעט אף אחד לא עודד. ואני לא מדברת על דקה 70 אלא על המחצית הראשונה.

לי מאוד הפריע שהקבוצה לא עשתה חימום לידינו.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

מצטער מטיל את האשמה על רפרטואר שרים שמתחלף כל יומיים,
חצי מהשרים החדשים אין בהם רגש ולא ריגוש שיעיר את האוהדים,
הגיע הזמן להחזיר את השרים הישנים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הסניגור האדום כתב:מצטער מטיל את האשמה על רפרטואר שרים שמתחלף כל יומיים,
חצי מהשרים החדשים אין בהם רגש ולא ריגוש שיעיר את האוהדים,
הגיע הזמן להחזיר את השרים הישנים.
לא מסכים.

רובם מעולים, פשוט מכניסים אותם בבום והמון אוהדים לא מכירים

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

גם השחרים החדשים האלה לא כאלה מקפיצים לא כאלה מרעישי זה יותר כמו שירי ארץ ישראל.

בייחוד שירי השחקנים החדשים
תמונה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

הראל כתב:גם השחרים החדשים האלה לא כאלה מקפיצים לא כאלה מרעישי זה יותר כמו שירי ארץ ישראל.

בייחוד שירי השחקנים החדשים
דודו גורש?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

delta7 כתב: דודו גורש?
***לודוגורץ
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אהלן חג שמח.
קצת קשה היה לי לעקוב אחרי כל השרשור אבל קראתי ברפרוף ואני חושב שהבנתי את רוב הבעיות.

גם אנחנו כארגון לומדים ומשפרים דברים ממשחק למשחק, הדברים שקבענו שיקרו כבר במשחק הקרוב ויהיו שונים:

1. דגלים - בין 5 ל 10 קטנים שרובם ירוכזו באזור הגוש + 2 יותר גדולים.
תהיה רוטציה במיקומים שעידן האיש גדר כל פעם יעביר מיקומים כדי להסתיר לכל אחד כמה שפחות זמן ברצף.
בנוסף - בזמן שיש מצב שקרוב לרחבה הקרובה ליציע הדגלים ירדו לאותם כמה שניות ולאחר ההתקפה יחזרו לנופף בהם.
בנוסף - תהיה שיחה של עידן לכל חברי היציע שיסביר שכל אחד יסבול קצת משהו כמו רבע שעה שהדגל יסתיר לו חלק מהמשחק אבל בזמן מצבים הדגלים ירדו, תהיה רוטציה וכמובן בזמן מצבים הדגלים ירדו, מאמין שזה ישפר את מצב הרוח ביציע ואת האחדות.

2. שירים - יהיה סנכרון טוב יותר עם שאר היציעים, השימוש במיקרופון יופחת בתדירות נמוכה יותר, יהיו שירונים ויהיו מילים של שירים לא מוכרים על המסכים.
אנחנו עובדים על הבמה כדי שיהיו בה שני תופים שיכתיבו את הקצב וככה המחיאות כפיים לא יפריעו.
לא יהיה סדר שירים קבוע אבל יהיו בקבוע שירים לפתיחה, לסיום, מחצית, אחרי גולים, ואופציות קבועות של שירים למחצית ראשונה, אופציות קבועות של שירים למחצית שנייה ותהיה בחירה של אנשי הגדר בהתאם לדינמיקה של המשחק, ככה עם הזמן כל אוהד יידע פחות או יותר איזה שירים שרים ומתי.

עוד הצעות לשיפור יתקבלו בברכה.

לגבי דגלים - מבין את מי שזה מעצבן אבל תנסו ללכת איתנו יד ביד זה יציע עידוד לא יציע ישיבה רוצים לשנות פה את התרבות הקלוקלת שהייתה בשער 5.

אז כן אנחנו רוצים לקרב אלינו את אלו שכן באים לעודד ורוצים לראות משחק (בשביל זה מורידים דגלים בזמן מצבים, בשביל זה רוטצית במיקומים ופחות דגלים גדולים ויותר דגלים קטנים) ואנחנו מאמינים שזה כן יקרב אותם אלינו.

לגבי אלו שכל שנייה שיש טיפה דגל שמסתיר להם חתיכת דשא קטנה וצועקים ובאים לקלל ולהוציא קיטור, אנחנו מבינים שיש גם אוהדים כאלה אבל מקומם לא ביציע הדרומי, הם יצטרכו להבין שכדאי שישבו במקום אחר או שיישרו קו עם רוב הקהל שיושב בדרומי שבא וצריך לעודד כפי שהוגדר על ידי המועדון והקהל

אם יש לכם עוד הצעות לשיפור קונקרטיות אשמח לשמוע, חג שמח!

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

oranu כתב:אהלן חג שמח.
קצת קשה היה לי לעקוב אחרי כל השרשור אבל קראתי ברפרוף ואני חושב שהבנתי את רוב הבעיות.

גם אנחנו כארגון לומדים ומשפרים דברים ממשחק למשחק, הדברים שקבענו שיקרו כבר במשחק הקרוב ויהיו שונים:

1. דגלים - בין 5 ל 10 קטנים שרובם ירוכזו באזור הגוש + 2 יותר גדולים.
תהיה רוטציה במיקומים שעידן האיש גדר כל פעם יעביר מיקומים כדי להסתיר לכל אחד כמה שפחות זמן ברצף.
בנוסף - בזמן שיש מצב שקרוב לרחבה הקרובה ליציע הדגלים ירדו לאותם כמה שניות ולאחר ההתקפה יחזרו לנופף בהם.
בנוסף - תהיה שיחה של עידן לכל חברי היציע שיסביר שכל אחד יסבול קצת משהו כמו רבע שעה שהדגל יסתיר לו חלק מהמשחק אבל בזמן מצבים הדגלים ירדו, תהיה רוטציה וכמובן בזמן מצבים הדגלים ירדו, מאמין שזה ישפר את מצב הרוח ביציע ואת האחדות.

2. שירים - יהיה סנכרון טוב יותר עם שאר היציעים, השימוש במיקרופון יופחת בתדירות נמוכה יותר, יהיו שירונים ויהיו מילים של שירים לא מוכרים על המסכים.
אנחנו עובדים על הבמה כדי שיהיו בה שני תופים שיכתיבו את הקצב וככה המחיאות כפיים לא יפריעו.
לא יהיה סדר שירים קבוע אבל יהיו בקבוע שירים לפתיחה, לסיום, מחצית, אחרי גולים, ואופציות קבועות של שירים למחצית ראשונה, אופציות קבועות של שירים למחצית שנייה ותהיה בחירה של אנשי הגדר בהתאם לדינמיקה של המשחק, ככה עם הזמן כל אוהד יידע פחות או יותר איזה שירים שרים ומתי.

עוד הצעות לשיפור יתקבלו בברכה.

לגבי דגלים - מבין את מי שזה מעצבן אבל תנסו ללכת איתנו יד ביד זה יציע עידוד לא יציע ישיבה רוצים לשנות פה את התרבות הקלוקלת שהייתה בשער 5.

אז כן אנחנו רוצים לקרב אלינו את אלו שכן באים לעודד ורוצים לראות משחק (בשביל זה מורידים דגלים בזמן מצבים, בשביל זה רוטצית במיקומים ופחות דגלים גדולים ויותר דגלים קטנים) ואנחנו מאמינים שזה כן יקרב אותם אלינו.

לגבי אלו שכל שנייה שיש טיפה דגל שמסתיר להם חתיכת דשא קטנה וצועקים ובאים לקלל ולהוציא קיטור, אנחנו מבינים שיש גם אוהדים כאלה אבל מקומם לא ביציע הדרומי, הם יצטרכו להבין שכדאי שישבו במקום אחר או שיישרו קו עם רוב הקהל שיושב בדרומי שבא וצריך לעודד כפי שהוגדר על ידי המועדון והקהל

אם יש לכם עוד הצעות לשיפור קונקרטיות אשמח לשמוע, חג שמח!
אולי תעשו ניסוי חד פעמי לראות איך הקהל מעודד במשחק כשלא מתחילים את העידוד מתי שגורש עולה להתחמם
הרי העידוד במהלך המשחק הכי חשוב ובינתיים העידוד בחימום עולה עליו.
וחג שמח

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הזוי לי איך ההתפשרות היא "להסתיר רבע שעה לכל אחד" במקום פשוט להוריד את הדגלים האלה שתורמים כלום ושום דבר ליציע ולעידוד.

בכל מקרה - שני הדגלים הגדולים יהיו באיזור שהדגל הגדול היה במשחק האחרון מול חיפה? כדי לדעת לשבת קצת יותר הצידה ממש שישבתי..

אגב - שאפו לכם על הפקת הלקחים ובעיקר על העניין של הורדת הדגל בהתקפות שלנו.

שלח תגובה