אני חושב שזה כן תורם לעידוד אם אתה חושב שלא זו זכותך אבל אל תקבע את זה כעובדהאדום בלב בנשמהההה כתב:הזוי לי איך ההתפשרות היא "להסתיר רבע שעה לכל אחד" במקום פשוט להוריד את הדגלים האלה שתורמים כלום ושום דבר ליציע ולעידוד.
בכל מקרה - שני הדגלים הגדולים יהיו באיזור שהדגל הגדול היה במשחק האחרון מול חיפה? כדי לדעת לשבת קצת יותר הצידה ממש שישבתי..
אגב - שאפו לכם על הפקת הלקחים ובעיקר על העניין של הורדת הדגל בהתקפות שלנו.
קהל, מזרחי, מערבי,ודרומי בפרט
- red and white
- Title: Almog
Re: קהל, מזרחי, מערבי,ודרומי בפרט
- The red one
אוקיי, המילה 'דעתי' נשמטה מההודעה הספציפית הזו - בהודעות אחרות באשכול הזה זה הופיע.red and white כתב: אני חושב שזה כן תורם לעידוד אם אתה חושב שלא זו זכותך אבל אל תקבע את זה כעובדה
אגב, אשמח לדעת למה לדעתך זה תורם לעידוד. סתם כדי לשמוע דעה שונה משלי ושל הסובבים אותי.
קודם כל תודה על הפרגונים.
לשאלות שלכם -
אנחנו באותה דיעה, נשיר שירי שחקנים בלבד ואז נעצור עד תחילת המשחק כדי שיישאר אוויר למשחק עצמו.
לגבי הדגלים - זה יציע עידוד, חלק מהעניין הוא שתמיד יהיה בו צבע, דגלים 90 דקות באזור הגוש זה מאסט בכל יציע עידוד בארץ ובעולם.
אני מבין את מי שזה מפריע לו אבל אני באמת חושב שעם שיחה והסבר לפני והתפשרות מצד כל אחד שהדגל יפריע לו משהו כמו רבע שעה במשחק ובזמן מצבים כמובן הדגל יורד אז זה משהו שכן יכול לעבוד.
יש קולות שונים ביציע המון אוהדים והמון דעות אנחנו מנסים למצוא את הנוסחה הנכונה שתטיב לכולם.
לשאלות שלכם -
אנחנו באותה דיעה, נשיר שירי שחקנים בלבד ואז נעצור עד תחילת המשחק כדי שיישאר אוויר למשחק עצמו.
לגבי הדגלים - זה יציע עידוד, חלק מהעניין הוא שתמיד יהיה בו צבע, דגלים 90 דקות באזור הגוש זה מאסט בכל יציע עידוד בארץ ובעולם.
אני מבין את מי שזה מפריע לו אבל אני באמת חושב שעם שיחה והסבר לפני והתפשרות מצד כל אחד שהדגל יפריע לו משהו כמו רבע שעה במשחק ובזמן מצבים כמובן הדגל יורד אז זה משהו שכן יכול לעבוד.
יש קולות שונים ביציע המון אוהדים והמון דעות אנחנו מנסים למצוא את הנוסחה הנכונה שתטיב לכולם.
- The red one
אנשים יצטרכו לקבל את זה כך או כך. אני למשל עשיתי מנוי לדרומי בידיעה שיהיו את הדגלים האלה, כי אני רוצה להיות בדרומי ולעודד, ואמרתי לעצמי שלא תהיה לי בעיה לפספס חלקים קטנים מהמשחק. אבל מה שהיה נגד חיפה זה שהבאתם את הדגל הגדול והעצום לשורה 2 , והוא הסתיר להרבה מאוד מהיציע. ובנוסף המנופף של הדגל לא הסכים להוריד אותו בהתקפות שלנו, והיו הרבה כאלה במחצית הראשונה. כמובן שהוא גם לא זז ממקומו. כך יצא שמחצית שלמה אני רואה משחק בהתחשב בדגל..וזה עיצבן אותי, וגם הרבה מסביבי. זו גם הסיבה שהרבה מאוד מחפשים כרגע מנוי למערבי/מזרחי במקום הדרומי.
אז זה למשל הורס מאוד את החוויה. לדעתי האישית, צריך דגלים קטנים-בינוניים למטה ואולי אחד גדול בצד, למרות שהגוש דיי במרכז והוא לא עומד כל כך בצד, ככה שמכל מקום שבו תניפו דגל גדול באיזור של הגוש הוא יסתיר לחלק נכבד מהיציע. צריך דגלים כאלה שיסתירו גג ל4 שורות למעלה, שגם כך הם אנשים מהגוש המעודד שמבחינתם לא לראות את המשחק כלל.
זה שיציע אולטרס דגלים זה מאסט זה הכל טוב ויפה, אבל אם נרד לשורש העניין, לדעתי(!) הדגל לא תורם לשום דבר ביציע: הוא מסתיר, לא פשוט למנופף להסתדר עם זה 90 דקות, הוא לא משפיע על הלשחקנים, הוא לא נותן שום דחיפה לקהל. זה טוב לתחילת המשחק תפאורה יפה כמו שעשיתם נגד חיפה לקאבר בפייסבוק וזהו. כשאני רואה דגל מול העיניים שלי במקום את מליקסון מדביק משקוף זה רק מחרבן לי את החשק לעודד.
אז זה למשל הורס מאוד את החוויה. לדעתי האישית, צריך דגלים קטנים-בינוניים למטה ואולי אחד גדול בצד, למרות שהגוש דיי במרכז והוא לא עומד כל כך בצד, ככה שמכל מקום שבו תניפו דגל גדול באיזור של הגוש הוא יסתיר לחלק נכבד מהיציע. צריך דגלים כאלה שיסתירו גג ל4 שורות למעלה, שגם כך הם אנשים מהגוש המעודד שמבחינתם לא לראות את המשחק כלל.
זה שיציע אולטרס דגלים זה מאסט זה הכל טוב ויפה, אבל אם נרד לשורש העניין, לדעתי(!) הדגל לא תורם לשום דבר ביציע: הוא מסתיר, לא פשוט למנופף להסתדר עם זה 90 דקות, הוא לא משפיע על הלשחקנים, הוא לא נותן שום דחיפה לקהל. זה טוב לתחילת המשחק תפאורה יפה כמו שעשיתם נגד חיפה לקאבר בפייסבוק וזהו. כשאני רואה דגל מול העיניים שלי במקום את מליקסון מדביק משקוף זה רק מחרבן לי את החשק לעודד.
כל הכבוד אורן.
הפתיחות לשמוע, לשנות ולשפר הינה שינוי מרענן.
ובעניין הדגלים למי שתהה: הם בהחלט מוסיפים צבע ליציע ובכך גם לעידוד.
הפתיחות לשמוע, לשנות ולשפר הינה שינוי מרענן.
ובעניין הדגלים למי שתהה: הם בהחלט מוסיפים צבע ליציע ובכך גם לעידוד.