אדום בלב בנשמהההה כתב:
אמן שתשנו כבר את הכותרת לשעה 20:00!

אדום בלב בנשמהההה כתב:
אמן שתשנו כבר את הכותרת לשעה 20:00!
לא משיב תפילות ריקם חביביאדום בלב בנשמהההה כתב:![]()
Totti כתב: לא משיב תפילות ריקם חביבי
לא עשה.yedidel כתב:אם הייתי פוגש את בכר בקיץ האחרון, הייתי מציע לו לקבוע כוס קפה עם רב"ש ולבקש ממנו עצות איזה טעויות לא לעשות שעוברים מהרוגע של קרית שמונה למועדון גדול.
לא פגשתי אותו, מקווה שהוא עשה את זה לבד
טעות אחת, גדולה ככל שתהיה, עדיין לא מעידה על הכלל.Totti כתב: לא עשה.
כרגע לוקה בסימפטום גיא לוזון ורבש במועדונים גדולים
זו לא הטעות, אלא בעיקר היהירות.ForeverRed כתב: טעות אחת, גדולה ככל שתהיה, עדיין לא מעידה על הכלל.
מה שכן, להחלטות שקיבל אתמול עלולות להיות השלכות.
נראה איך יתמודד.
כשדיברתי על טעות, בדיוק לזה התכוונתי.Totti כתב: זו לא הטעות, אלא בעיקר היהירות.
גם גיא לוזון חשב אז שהוא מספיק חזק ודומיננטי אחרי שסחף את מכבי פתח תקווה למרומי המקום הרביעי להראות לסמל כמו יוסי אבוקסיס את הדרך החוצה.
ההחלטה להרכיב שחקן צעיר היא לא טעות, אלא הדרך והמסר שהיא מעבירה.
"אני ארכיב ילד בן 20, בתפקיד זר לו ואעדיף אותו על פני 2 שחקנים ותיקים ומנוסים שמעבר להיותם טובים ממנו מקצועית, הם הרבה יותר קשרי קו ממנו- אני הבוס"
אבל ניסית לחשוב למה ברק מרגיש שהוא צריך להראות להם מי הבוס?Totti כתב: זו לא הטעות, אלא בעיקר היהירות.
גם גיא לוזון חשב אז שהוא מספיק חזק ודומיננטי אחרי שסחף את מכבי פתח תקווה למרומי המקום הרביעי להראות לסמל כמו יוסי אבוקסיס את הדרך החוצה.
"אני ארכיב ילד בן 20, בתפקיד זר לו ואעדיף אותו על פני 2 שחקנים ותיקים ומנוסים שמעבר להיותם טובים ממנו מקצועית, הם הרבה יותר קשרי קו ממנו- אני הבוס"
מי אמר שרן בן שמעון יודע? בינתיים הוא חזר לסוג של קרית שמונה, אפילו באותו צבע...yedidel כתב:אם הייתי פוגש את בכר בקיץ האחרון, הייתי מציע לו לקבוע כוס קפה עם רב"ש ולבקש ממנו עצות איזה טעויות לא לעשות שעוברים מהרוגע של קרית שמונה למועדון גדול.
לא פגשתי אותו, מקווה שהוא עשה את זה לבד
לגבי הבטחון אתה צודק באלף אחוז.אוהד בגולה כתב:אני מבין שיש פה קונצנזוס לגבי סוארס. אני אישית הייתי משאיר אותו. כשסוארס טוב הוא הבלם הכי טוב בארץ, ואני לא חושב שבטחון של בלם מחזירים דרך הספסל. נכון שהוא אשם בגול ובעוד מצב, אבל במשחקים קודמים הוא היה יחסית בסדר, למעט טעויות לא קריטיות. לדעתי אפילו במחיר של עוד משחק או שניים חלשים, צריך להשאיר אותו כדי שיחזור לעצמו. בלעדיו למעשה אין לנו סיכוי העונה. ולהוריד אותו לספסל אחרי משחק כזה יכול לגמור אותו, לדעתי. טאהא הוא בסדר, אבל הוא לא סוארס, אפילו לא קרוב.
+1Totti כתב: זו לא הטעות, אלא בעיקר היהירות.
אתה צודק בכך שהורדה שלו לספסל אחרי הטעויות בשבת יכולה "לגמור אותו".אוהד בגולה כתב:אני מבין שיש פה קונצנזוס לגבי סוארס. אני אישית הייתי משאיר אותו. כשסוארס טוב הוא הבלם הכי טוב בארץ, ואני לא חושב שבטחון של בלם מחזירים דרך הספסל. נכון שהוא אשם בגול ובעוד מצב, אבל במשחקים קודמים הוא היה יחסית בסדר, למעט טעויות לא קריטיות. לדעתי אפילו במחיר של עוד משחק או שניים חלשים, צריך להשאיר אותו כדי שיחזור לעצמו. בלעדיו למעשה אין לנו סיכוי העונה. ולהוריד אותו לספסל אחרי משחק כזה יכול לגמור אותו, לדעתי. טאהא הוא בסדר, אבל הוא לא סוארס, אפילו לא קרוב.