לא צריך להיות בטוח, רואים מעשים, רואים שפת גוף, שומעים ראיונות.אדום בלב בנשמהההה כתב: באשכול של אור בקצה המנהרה, לפני כמה דקות, תהית מאיפה המקור לדברים שאמרו על ברדה. אז איך כל כך מהר נהיית בטוח שמה שאומרים נכון ?
מה אלונה צריכה לעשות?
Re: מה אלונה צריכה לעשות?
+ לחלק ווליום לאוהדים שאיבדו את הצפון ועושים מזבוב פיל.bs war כתב:הדבר הכי חשוב שהיא צריכה לעשות זה לא לקרוא בפורום הזה
רק אומר.
עונת האליפות של קש,מחזור 5 בדיוק אותם נקודות ואותו מצב,כולנו זוכרים איך נגמר.
אנחנו רק בהתחלה עזבו את הקונספירציות,במחזור ה10 נקבל תמונת מצב,עד אז צריך לתת גב לקבוצה.
אני באמת מאמין שההפסד הזה זיעזע.
עונת האליפות של קש,מחזור 5 בדיוק אותם נקודות ואותו מצב,כולנו זוכרים איך נגמר.
אנחנו רק בהתחלה עזבו את הקונספירציות,במחזור ה10 נקבל תמונת מצב,עד אז צריך לתת גב לקבוצה.
אני באמת מאמין שההפסד הזה זיעזע.
- The red one
בסדר, אני גם מהביקורתיים בנושא ברדה ואני מניח שיכולים לראות את זה באשכול, אבל יש הבדל בין עצבנות על חילוף לבין המשפט הזה שטוענים שאמר.delta7 כתב: לא צריך להיות בטוח, רואים מעשים, רואים שפת גוף, שומעים ראיונות.
דוגרי, זה לא נראה טוב העניין הזה בין ברדה לבכר. השאלה עד כמה זה באמת גרוע כמו שמנסים לצייר כאן.
ההבדל הוא שאצל מכבי אין אוהדים שממציאים שמועות ומלהיטים את האווירה.זה שי ! כתב:לא ראיתי שמיכה בוכה שהוא לא משותף או בן בסט העונה לעומת השנה שעברה שכן עשה פרצוף , לא ראיתי את בן חיים או וורמוט או יצחקי עושים פרצוף או מבלבלים במוח רק אצלנו כל שחקן חושב שהוא כוכב יאללה תנו גולים קודם ,זה שי !
יאללה תרגיעו כבר, נצחון בשבת ואף אחד לא זוכר את חרפת עכו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אתם לחוצים כמו טמפונים
שחררו מה יהיה ואיך יהיה
התחלה בארבעת המשחקים הקבוצה שיחקה טוב ראו שינוי
משחק אחד אכן היתה נפילה שתעיר את החברה האדומים.
לכו לאכול משהו
שחררו מה יהיה ואיך יהיה
התחלה בארבעת המשחקים הקבוצה שיחקה טוב ראו שינוי
משחק אחד אכן היתה נפילה שתעיר את החברה האדומים.
לכו לאכול משהו
- The red one
ההבדל הוא שאצל מכבי שבעים. הפסד אחד מול רעננה, בטח שהם בליגת האלופות, לא ישנה דבר ולא יקים את כל האוהדים על המאמן. יש את תחושת ה"אנחנו רואים מה קורה בבאר שבע וחיפה" - אנחנו עוד נקח את האליפות. ובנתיים זה גם ניכר בתוצאות. מה גם שספציפית אצל יוקאנוביץ', הם פשוט נראים לא טוב הרבה מהזמן אבל בסוף משיגים את התוצאה!הפועלעולה כתב: ההבדל הוא שאצל מכבי אין אוהדים שממציאים שמועות ומלהיטים את האווירה.
המשחק של חיפה ומכבי ת"א למשל, היה סוג של העתק של המשחק מולנו נגד מכבי חיפה, רק שבסוף הצהובים ניצחו ועוד בסמי עופר. אני בטוח שאנחנו לא היינו מנצחים משחק כזה.
אצלנו, לעומת זאת, עם כל החידושים ובכר וכד', רוצים לראות רק את התוצאות, והפסד מול עכו לא מתקבל. הוא באמת לא צריך להיות, אבל לעשות את כל הטררם שעושים והנה למשל האשכול הזה "מה אלונה צריכה לעשות"..צריכה לעשות בנוגע למה?! הפסד, קורה, אנחנו עדיין במצב בסדר גמור, לא קרס העולם!
ששחקנים ישראלים נמצאים במועדון אירופאי, הם שותקים כמו ילדים טובים כי הם מבינים את האווירה.
לא משנה כמה נשאף להיות כמוהם, עד שלא ננקה את הישראליאדה, נמשיך לשמוע את כל השטויות האלה בתקשורת ושחקנים ירגישו בנוח כאילו כל אחד מהם הוא כריסטיאנו רונאלדו שהיה קטן.
לא משנה כמה נשאף להיות כמוהם, עד שלא ננקה את הישראליאדה, נמשיך לשמוע את כל השטויות האלה בתקשורת ושחקנים ירגישו בנוח כאילו כל אחד מהם הוא כריסטיאנו רונאלדו שהיה קטן.
יש גם סיבה כלכלית. שחקנים כמו ורמוט יושבים שם על חוזים שהם יודעים שאף אחד לא ישלם להם במקום אחר, אז למה לסכן את זה. אצלנו אני בטוח שיש לחלק מהשחקנים פיתויים כלכליים ממכבי ואולי גם מחיפה.zivmay כתב:ששחקנים ישראלים נמצאים במועדון אירופאי, הם שותקים כמו ילדים טובים כי הם מבינים את האווירה.
יש גם סיבה תרבותיתyedidel כתב:
יש גם סיבה כלכלית. שחקנים כמו ורמוט יושבים שם על חוזים שהם יודעים שאף אחד לא ישלם להם במקום אחר, אז למה לסכן את זה. אצלנו אני בטוח שיש לחלק מהשחקנים פיתויים כלכליים ממכבי ואולי גם מחיפה.
חלק גדול מהם לא יודע לדבר אנגלית אז הם מעדיפים לשתוק
ידידיאל, השחקנים בספסל יושבים על חוזה של מיליוני שקלים.
השאלה מה אנחנו צריכים לעשות...וזה לשתות מים ולהרגע, לבוא לטרנר ולתת בראש!
לא אוהב להיות נביא זעם, ומה אם נפסיד?Totti כתב:יאללה תרגיעו כבר, נצחון בשבת ואף אחד לא זוכר את חרפת עכו

חסר לנו את המקצועיות ליוניטד הייתה את הבעיה שנה שעברה שבקושי שיחקו וחצי סגל היה פצוע למרות שגם יכולת היתה חסרה יש פגרת נבחרת ואלונה לא מעוניינת להביא צוות זר זה הזמן לשלוח את כול הצוות ללמוד