מכתב לראש העיר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

מכתב לראש העיר

שליחה על ידי dardasmiley »

אני מצרף פה מכתב שכתבתי לרוביק דנילוביץ' נכון לשעה 23:00 המכתב עוד לא נשלח ואמור להשלח מחר על הבוקר למייל שלו...
אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאשלח. לאחר שהמכתב ישלח אני אוסיף פה את המייל שלו ואת הקובץ להורדה כדי שכולכם תוכלו לשלוח לו את זה... ע"מ ליצור אפקט משמעותי...
קחו דקה ותתרווחו זה טיפה ארוך:

לכבוד: ראש עיריית ב"ש
מר רוביק דנילוביץ'
הנדון: פגיעה וזלזול בבוחריך
כבוד ראש העיר אני כותב לך מכתב זה בהמשך ישיר להלך הרוח בעיר ב"ש בשבועות האחרונים, לידיעות שנכתבות בעיתונות הכתובה ולידיעות שמשודרות מעל גבי הרדיו והטלוויזיה, אני מבקש להביע את מורת רוחי על התנהגות עיריית ב"ש והעומד בראשה בכל הנוגע לספינת הדגל והגוף המייצג הבולט של ב"ש בעשור האחרון, הלוא היא, קבוצת הכדורגל הפועל ב"ש.
מועדון הכדורגל ואוהדיו (שכידוע לך עומד על אחוז לא מבוטל מקרב מצביעיך) מרגישים נבגדים ונזנחים ע"י ראש העיר שבמהלך כל מסע הבחירות שלו שם דגש על קידום התרבות והספורט בעיר. ומיד לאחר שהתיישב בכיסאו שכח את כל הבטחותיו, או שאולי יש ברצונו לרצות חברי מועצה שקולם שווה יותר מקול הבוחר... האם תרבות בילוי של כל כך רבים מתושבי העיר אינה נחשבת בשל היותה כביכול פחות נאורה, או שמא יש יד מכוונת כנגד הספורט בעיר? האם מקום שנותן בית לעשרות ילדים לאחר שעות הלימודים ופועל לחינוכם להגינות, יושר, אהבת העיר ועוד ערכים רבים שחסרים כל כך בישראל 2009 אינו מקום שראוי לתמיכת העירייה?

אני קורא לך כל עוד לא מאוחר מדי, עמוד בהתחייבויותיך ובהתחייבויות קודמך בתפקיד (ואין צורך להרחיב את הדיבור בעניין), שמור על כבודה של העיר הזו שאנו כל כך אוהבים, שמור על הקבוצה הזו לבל יאונה לה כל רע. העיר הזו זקוקה למשהו שיקשר אותה ל"מדינת ת"א" ואין יותר טוב מאשר מועדון כדורגל שמשודר בטלוויזיה הלאומית מדי שבת כדי לדאוג לכך. העיר הזו זקוקה למקור שמחה ותרבות בילוי לכל המשפחה, הפועל ב"ש מתיימרת לעשות בדיוק כך. העיר הזו זקוקה לסיבה להגיד בראש מורם "אני תושב ב"ש ואני גאה בכך".
אבקש ברשותך לסיים בציטוט של אלברט איינשטיין: "מי שרוצה לחנך בני אדם ראוי לו שיהיה להם לדוגמא". היה אתה דוגמא לחינוך טוב ולערכים הגונים שהטפת אליהם וקיים הבטחותיך.
תושב מודאג ואוהד הפועל ב"ש

זה שי !

Re: מכתב לראש העיר

שליחה על ידי זה שי ! »

מכתב יפה מאוד !!
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

מעולה רהוט מעביר את המסר בצורה הכי ברורה.
את עניין הבטחותיו לפני הבחירות הוא עדיין יכול להכחיש.כי את משחקי המילים שלו במפגשי הבית שלו אני עדיין זוכר.
כאשר כול פעם ששאלו אותו מה הזיקה שלו לקבוצה? התשובה הייתה "מה נראה לכם שאני לא אוהב את הפועל"
זה בדיוק מה שהוא עונה לאלונה כיום אבל זה "מס שפתיים"

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

בדיוק בגלל זה ציינתי שם גם את הבטחות קודמיו... שלא יהיו תירוצים לא אני נתתי לא חייב לעמוד בזה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

מכתב פשוט מ-צ-ו-י-ן!!
כל הכבוד!!

שלח תגובה