להחזיר לקבוצה את הלב שלה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: להחזיר לקבוצה את הלב שלה

שליחה על ידי שיש »

yedidel כתב:חברים בואו נהיה כנים.
אחרי 7 משחקים רשמיים נשארנו עם מחצית אחת טובה בקרית שמונה.

שאר הזמן די זהה. אנשים פה מתלהבים שאנחנו שולטים במשחק ומניעים כדור בצורה יפה. לי זה לא עושה את זה, במיוחד לאור זה שההתקפה שלנו בקושי בעטה למסגרת וההגנה שלנו עושה 2-3 טעויות של ילדים ב' במשחק.
מקווה שבכר לא מאמין שזה רק עניין של מזל ועובד גם על סגנונות אחרים.
כמו הפועל ת"א של בן שמעון

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:חברים בואו נהיה כנים.
אחרי 7 משחקים רשמיים נשארנו עם מחצית אחת טובה בקרית שמונה.

שאר הזמן די זהה. אנשים פה מתלהבים שאנחנו שולטים במשחק ומניעים כדור בצורה יפה. לי זה לא עושה את זה, במיוחד לאור זה שההתקפה שלנו בקושי בעטה למסגרת וההגנה שלנו עושה 2-3 טעויות של ילדים ב' במשחק.
מקווה שבכר לא מאמין שזה רק עניין של מזל ועובד גם על סגנונות אחרים.
ראדי פותח לחילופין וכבר עם שלושה שערים, אוגו נותן את הכיסוי ההגנתי וחובאן מנהל את המשחק. זה החלוקה בין השלושה וזה לדעתי השלישיה הכי טובה שלנו (ולטעמי גם בליגה).
אסור גם לשכוח שראדי רק השנה הגיע והוא עוד צריך לעבוד על התיאום עם חובאן ואגו.
לטעמי ההבדל בין ראדי לגורדנה עצום מבחינת הדברים שכל אחד מביא כקשר אמצע ושאם גורדנה אנחנו לא באמת משחקים עם שלושה קשרי אמצע.

לאורך זמן זאת השלישית שצריכה לפתוח. אולי לפעמים אפשר להסיט את מליקסון לאמצע אם הוא לא יצליח לעשות את הקסמים שלו בצד, אבל מבחינת קשרי אמצע אלה השלישיה המובילה שלנו ואלה אמורים להיות הלב של הקבוצה השנה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב: ראדי פותח לחילופין וכבר עם שלושה שערים, אוגו נותן את הכיסוי ההגנתי וחובאן מנהל את המשחק. זה החלוקה בין השלושה וזה לדעתי השלישיה הכי טובה שלנו (ולטעמי גם בליגה).
אסור גם לשכוח שראדי רק השנה הגיע והוא עוד צריך לעבוד על התיאום עם חובאן ואגו.
לטעמי ההבדל בין ראדי לגורדנה עצום מבחינת הדברים שכל אחד מביא כקשר אמצע ושאם גורדנה אנחנו לא באמת משחקים עם שלושה קשרי אמצע.

לאורך זמן זאת השלישית שצריכה לפתוח. אולי לפעמים אפשר להסיט את מליקסון לאמצע אם הוא לא יצליח לעשות את הקסמים שלו בצד, אבל מבחינת קשרי אמצע אלה השלישיה המובילה שלנו ואלה אמורים להיות הלב של הקבוצה השנה.
לדעתי ואני בטוח שתסכיםנאיתי למרות העומק חסר לנו עוד קשר אחורי ובלי שום קשר שחקן התקפה זר או קשר או חלוץ.
מה שבטוח כרגע יש לנו סגל טוב מאוד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כן, אם אוגו יפצע אנחנו בבעיה ולא הייתי מתנגד לעוד קשר אחורי בסגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה