הפועלעולה כתב:ראיתי שידור חוזר, לא היה פנדל. אם הוא היה שורק על זה הוא היה צריך לשרוק גם על "הפנדל" שנעשה על ברדה. דחיפה קטנה של טאהא וכליבאת דרך על הכדור, זה נראה כאילו הוא מתקל אותו אבל אם רואים בהילוך איטי ביוטיוב אפשר לראות שכליבאת כבר גבר על טאהא במאבק, עשה צעד קדימה ודרך על הכדור ולכן נפל. אין פנדל.
בכללי פ"ת חבורת מתחזים מעצבנים שנופלים בכל פעם ששחקן יריב מתקרב אליהם.
זה גם מה שאני ראיתי
צריך לציין, רנשרייבר שפט מצוין וברמה גבוה מאוד
לא חושב שהיה פנדל ברור. אלו חיפש את זה וכולם ראו את זה מהיציע בשנייה שהכדור הגיע אליו. בשנייה שאופיר שלח רגל הוא צלל ונפל עליה. זה גבולי ואם הוא לא היה שורק לא היו אומרים כלום.
הפועלעולה כתב:לא חושב שהיה פנדל ברור. אלו חיפש את זה וכולם ראו את זה מהיציע בשנייה שהכדור הגיע אליו. בשנייה שאופיר שלח רגל הוא צלל ונפל עליה. זה גבולי ואם הוא לא היה שורק לא היו אומרים כלום.
וואלק אתם, מאוד אובייקטיביים.
אם זה היה הפוך ללא שריקה הייתם עושים עצומה.
היי לכולם.
קשה לרשום בפורום אחרי חול המועד וחגים ובשר ועולם,בקושי אפשר להזיז את היד.
אבל חייב להתחיל להוריד קלוריות,אז:
תוצאה מטעה,אם היה נגמר 3:3 אף אחד לא היה מרים גבה,היינו חלשים להחריד מחצית שנייה וששתי הגולים בסיום לא יטעו אתכם.
אמרתי לפני המשחק שהמפתח הוא חהרוג את המשחק בהתחלה ואז לגרום ליריב לרדוף אחריך,לפתוח את המשחק,לשמחתי זה מה שקרה והוכיח עצמו גם בסיום.
ברדה וואקמה לקחו את הצאנס בשתי ידיים ויהיה קשה מאוד להוציא אותם מההרכב,לא מקנא בברק.
ועכשיו אני אהיה קצת פסימי,כל החלק מהקישור האחורי ואחורה למעט אופיר לא עובד.
שאתה משחק שלושה קשרים,המטרה היא שלא יגיעו נגדך בקלות לשער.
הובאן בירידה,אוגו אולי חשב על ההצעה בסיום המשחק והיה רכרוכי מאוד.
ראדי היחיד שנתן עבודה,אבל בחלק ההגנתי עברו את הקישור שלנו יותר מדי בקלות.
טאהא במשחק לא טוב,טעויות טיפשיות שלו.
שיר צדק עסוק כל המשחק בלחפות על החורים שעושים לו כולם,רץ ממקום למקום ואז בגלל מהירות לקויה מבצע עבירות טיפשיות במקומות מסוכנים.
מתן אוחיון היה חלש להחריד וגורש היחיד שתיפקד בכל הכאוס הזה שנקרא הגנה.
אם אני ברק בכר,המשחק הזה מדליק לי הרבה נקודות אדומות.
אמנם לשלוט במשחק זה אחלה ולשחק גבוה זה אחלה בחלה,אבל יש במשחק הזה המון דברים שקשורים לתיאום במיוחד בחלק ההגנתי וכרגע אנחנו לא שם.
לא יפתיע אותי אם במשחק הבא זה לא יעבוד.
מה שכן אם ביכולת כזאת אנחנו שמים חמישייה,אז כנראה שכשזה ישתפר זה יהיה מפחיד.
נ.ב
עצה לפורום.
במקום לפתוח 200 נושאים על המשחק,אפשר בקלות לפתוח נושא אחד ולרשום "סיכום משחק",מבלי כל הנושאים על נושאים שפותחים כאן כל משחק " אופטימי,פסימי וכו".