טוטוני

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: טוטוני

שליחה על ידי UncleAD »

באר שבעי באדום כתב:לא יודע מה איתכם אני מאוד מחזיק מבן סהר וחושב שהוא השחקן שיעשה את ההבדל העונה ואם כל הכבוד לטוני...

יש לבן סהר מהירות, פיזיות, שחקן כנף מהיר שמזכיר את טל בן חיים ממכבי,

אני חושב שגם טוני וגם בן סהר יעשו העונה את ההבדל מהשנתיים האחרונות, ואם יש שחקנים שיכולים להוביל ולעשות תשינוי הזה זה הם.
שהר** שחקן עולם.
וואקמה שחקן מצוין שאין לי מושג למה כולם כל כך ממהרים לזלזל בו (לפחות עד המשחק האחרון) - מקרה פלט 2.
בנוסף אני רואה באשכול אחר כל מיני חצאי אמירות וזלזולים בבוזגלו, אז בואו רגע נעלים את הזכרון הקצר שלנו וניזכר שבלי בוזגלו בשנתיים האחרונות הקבוצה הזאת מדשדשת איפשהו במרכז הטבלה במקרה הטוב.
לא זכור לי שברדה או מליקסון מביאים מספרים דו ספרתיים בשערים/בישולים בשנתיים האחרונות, ובפעם האחרונה שבדקתי, זה מה שקובע.

כמו כן, זה שאמר פה מעליי ששלומי עוד שווה משהו, שכח מזה הוא גמר את הסוס.
כשהוא פותח ולא כובש, יש הרגשה של 10 שחקנים על הדשא
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

העונה שלנו תיפול ותקום על בן שהר אמרתי את זה הוא היחידי שיכול לתת מספרים יפיים כל השאר אף אחד לא עובר ת10 שערים בממוצע לעונה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה שי ! כתב:העונה שלנו תיפול ותקום על בן שהר אמרתי את זה הוא היחידי שיכול לתת מספרים יפיים כל השאר אף אחד לא עובר ת10 שערים בממוצע לעונה ,זה שי !
בממוצע או לעונה?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

Totti כתב:
בממוצע או לעונה?
אתה חי מהניואנסים האלה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

העונה תיפול ותקום על בן שהר (לא רק) כי הוא היחיד שעושה תנועה בחלק הקדמי שלנו.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ForeverRed כתב:העונה תיפול ותקום על בן שהר (לא רק) כי הוא היחיד שעושה תנועה בחלק הקדמי שלנו.
העונה תקום ותיפול על אם השחקנים שלנו יגדלו זוג אשכים ויתחילו להילחם ולשחק כדורגל.
יש לנו את הסגל הראשון\שני בטיבו בארץ, רק חסר הרצון והמלחמה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ידעתי שתגיב כי הרי אתה חייב לדחוף את עצמך לכל תגובה בפורום כבר התרגלתי, כן בממוצע תבדוק את כל החלק ההתקפי שלנו וגם בעונות האחרונות בקושי פוגעים , טוני נוואקמה שאתה סוגד לו בקושי עובר את ה8 שערים בממוצע לעונה כנל מאור מליקסון, בוזגלו פצוע לחודשיים דבר שיפגע עוד יותר במספרים שלו והוא היחידי שעוד נותן ,ארביטמן חוץ ממכבי חיפה לא עמד על ממוצעים יפים ובקושי רואה דשא העונה ,ברדה כבר לא כובש כמו בעבר וגם הוא בממוצע לא עובר ת10 שערים לעונה אבל לא חשוב , מה שאומר שהיחידי שאפשר איכשהו להישען עליו והוא גם צעיר ורעב זה בן ,העונה שלנו תלויה בבחור הזה הרבה יותר ממה שחושבים ,זה שי !
נערך לאחרונה על ידי זה שי ! ב 07 אוקטובר 2015, 15:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

זה שי ! כתב:ידעתי שתגיב כי הרי אתה חייב לדחוף את עצמך לכל תגובה בפורום כבר התרגלתי, כן בממוצע תבדוק את כל החלק ההתקפי שלנו וגם בעונות האחרונות בקושי פוגעים , טוני נוואקמה שאתה סוגד לו בקושי עובר את ה8 שערים בממוצע לעונה כנל מאור מליקסון בוזגלו פצוע לחודשיים דבר שיפגע עוד יותר במספרים שלו והוא היחידי שעוד נותן ,ארביטמן חוף ממכבי חיפה לא עמד על ממוצעים יפים ובקושי רואה דשא העונה ,ברדה כבר לא כובש כמו בעבר וגם הוא בממוצע לא עובר ת10 שערים לעונה אבל לא חשוב , מה שאומר שהיחידי שאפשר איכשהו להישען עליו והוא גם צעיר ורעב זה בן ,העונה שלנו תלויה בבחור הזה הרבה יותר ממה שחושבים ,זה שי !
אתה כמעט צודק בהכל.
וואקמה מסיים עם דו ספרתי העונה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

doctorslayer כתב:
אתה כמעט צודק בהכל.
וואקמה מסיים עם דו ספרתי העונה.
הלוואי ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה שי ! כתב:ידעתי שתגיב כי הרי אתה חייב לדחוף את עצמך לכל תגובה בפורום כבר התרגלתי, כן בממוצע תבדוק את כל החלק ההתקפי שלנו וגם בעונות האחרונות בקושי פוגעים , טוני נוואקמה שאתה סוגד לו בקושי עובר את ה8 שערים בממוצע לעונה כנל מאור מליקסון, בוזגלו פצוע לחודשיים דבר שיפגע עוד יותר במספרים שלו והוא היחידי שעוד נותן ,ארביטמן חוץ ממכבי חיפה לא עמד על ממוצעים יפים ובקושי רואה דשא העונה ,ברדה כבר לא כובש כמו בעבר וגם הוא בממוצע לא עובר ת10 שערים לעונה אבל לא חשוב , מה שאומר שהיחידי שאפשר איכשהו להישען עליו והוא גם צעיר ורעב זה בן ,העונה שלנו תלויה בבחור הזה הרבה יותר ממה שחושבים ,זה שי !
אלוף הסתירות בעולם. אם אתה מחשב "בממוצע", אז בן שהר מעמיד מספרים של יוסף אבו לאבן. אין קשר בין עונה אחת לחולפת, היכולת של שחקן כמו נאווקמה ליצר מספרים בבאר שבע לעומת התפקוד שלו ברעננה הם שמיים וארץ.

קח לך תרגיל בממוצעים. 30 אנשים הסתפרו אצלך ביום ולא " הדפסת " 5-7 מהם בממוצע. כמה כסף שחור עשית בסוף החודש? (-;

בממוצע כמובן

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בן שהר שיחק בליגות הטובות בעולם ככה שהשוואה שלך לא שווה הרבה חוץ מזה שהוא צעיר יותר מברדה ארביטמן ומליקסון ,אתה משווה ליגת ספרדית, אנגלית,גרמנית,והולנדית לליגה הישראלית ? בעונה היחידה שלו בארץ הוא שם 16 שערים וזה היה לפני ארבע שנים שעוד היה שחקן צעיר מאוד ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה שי ! כתב:בן שהר שיחק בליגות הטובות בעולם ככה שהשוואה שלך לא שווה הרבה חוץ מזה שהוא צעיר יותר מברדה ארביטמן ומליקסון ,אתה משווה ליגת ספרדית, אנגלית,גרמנית,והולנדית לליגה הישראלית ? בעונה היחידה שלו בארץ הוא שם 16 שערים וזה היה לפני ארבע שנים שעוד היה שחקן צעיר מאוד ,זה שי !
זה לא הדיון חביבי, לא יעיל למדוד תפוקה של כדורגלן בממוצע, יש כל כך הרבה פרמטרים משתנים.

אפשר להשוות את מאמדו צאם וסהר בנבנישתי למליקסון ובוזגלו?
אפשר להשוות את הספיגות של גורש עם גוטליב ומישאלוב לצדק וסוארס?(כרגע כן)
אפשר להשוות את כמות הבישולים של בוזגלו כשבחוד שפיץ כמו פלט לעומת קדוסי בתור 9?

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Totti כתב: אלוף הסתירות בעולם. אם אתה מחשב "בממוצע", אז בן שהר מעמיד מספרים של יוסף אבו לאבן. אין קשר בין עונה אחת לחולפת, היכולת של שחקן כמו נאווקמה ליצר מספרים בבאר שבע לעומת התפקוד שלו ברעננה הם שמיים וארץ.

קח לך תרגיל בממוצעים. 30 אנשים הסתפרו אצלך ביום ולא " הדפסת " 5-7 מהם בממוצע. כמה כסף שחור עשית בסוף החודש? (-;

בממוצע כמובן
נחנקנו מהתואר בכלכלה שלך.

בכל מקרה, טוני גם עושה תנועה בהתקפה, וביחד עם שהר יכולים להיות מאוד יעילים.

אגב עם כל הורידים שיצאו לי משלומי, אני עדיין חושב שהוא יכול לתת תפוקה, ושחקן כמוהו-שעכשיו יודע שהוא לא שווה הרכב וישאר רעב על הספסל-טוב לנו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

shovalb9 כתב:
נחנקנו מהתואר בכלכלה שלך.

בכל מקרה, טוני גם עושה תנועה בהתקפה, וביחד עם שהר יכולים להיות מאוד יעילים.

אגב עם כל הורידים שיצאו לי משלומי, אני עדיין חושב שהוא יכול לתת תפוקה, ושחקן כמוהו-שעכשיו יודע שהוא לא שווה הרכב וישאר רעב על הספסל-טוב לנו.
אתה מעדיף את מדעי הצמח של דר אני מבין...

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Totti כתב: אתה מעדיף את מדעי הצמח של דר אני מבין...
ברור. הוא גם היה מש"ק ממטרות בצבא, ויש לו ניסיון בתחום.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שלח תגובה