סאן מנחם?red and white כתב: פחות מרשימים אבל גוטליב אבו עביד דוידזאדה ,סאן מנחם, דור אלו ,טוואטחה ודסה
זה עתיד הכדורגל הישראלי בהגנה?
אוי ואבוי...
סאן מנחם?red and white כתב: פחות מרשימים אבל גוטליב אבו עביד דוידזאדה ,סאן מנחם, דור אלו ,טוואטחה ודסה
ממש אימת הנבחרות הצעירות ברחבי העולם.red and white כתב: פחות מרשימים אבל גוטליב אבו עביד דוידזאדה ,סאן מנחם, דור אלו ,טוואטחה ודסה
אז אני לא מסכים איתךbs war כתב:
ממש אימת הנבחרות הצעירות ברחבי העולם.
הנקודה שלי היא שמדור לדור אנחנו רק יורדים ברמה בזמן שכל הנבחרות סביבנו משתפרות. אחן מה לחכות לדור הבא, הוא גם לא יעשה כלום, הוא גם לוקה ביסודות בסיסיים בדיוק כמו הדור הנוכחי. מעניין מתי מישהו שם בהתאחדות יבין את זה.
אם לפני 7 שנים הייתי אומר לך "שמעוז" ההגנה יהיו טיבי ודגני היית חושב שאני שתוידר אדום בנשמה כתב: סאן מנחם?
זה עתיד הכדורגל הישראלי בהגנה?
אוי ואבוי...
ברור שלא, סתם נתתי רשימה של שחקנים שיוכלו בעתיד להיות שחקני הגנה של הנבחרת.YallaHapoel כתב:גם שמדברים על הצערת הסגל לא אומר שהנבחרת תזמן רק under 23, שחקנים שהיום בני 26,27 גם מתאימים...
לא צריך לקחת כל פלוץ כמו סאן מנחם שעוד לא עשה כלום לנבחרת, צריך לתת עדיפות לצעירים אבל ממש לא באופן מוחלט.
ד"א הסגל כבר צעיר, אם אני לא טועה טב"ח הוא היחיד שמעל 30 (מאלה שבאמת משחקים).red and white כתב: ברור שלא, סתם נתתי רשימה של שחקנים שיוכלו בעתיד להיות שחקני הגנה של הנבחרת.
כרגע מנחם לא צריך להיות בנבחרת אבל בעוד 3-4 שנים אולי הוא כן יהיה מתאים לנבחרת.
ואני מסכים איתך ,מבחינתי כל שחקן מעל גיל 29 לא צריך להיות מזומן אלא אם כן הוא באמת אדיר וחייב לשחק כמו למשל זהבי.
מליקסון בן 31 ואנו רואים איזה ענק הוא אז לא צריך להגזים בגילאים ולהגיד עד גיל 27 כי קמפיין היורו הבא מתחיל עוד שנתיים
כן אבל אנחנו מדברים פה על עוד 3 שנים, שיתחילו משחקי מוק' יורו 2020.YallaHapoel כתב: ד"א הסגל כבר צעיר, אם אני לא טועה טב"ח הוא היחיד שמעל 30 (מאלה שבאמת משחקים).
דווקא אני חושב שאלישע כן מתאיםns75 כתב:מפרסמים שרב"ש ואלישע מועמדים לנבחרת
לגבי רב"ש אני עוד יכול להבין, אבל לגבי אלישע זה כל כך עוד מאותו דבר
לאן בדיוק שואפים להגיע שם בהתאחדות?
גוטמן הרבה, אבל הרבה, יותר מקובע מאלישע.דר אדום בנשמה כתב:גם רב"ש לא מתאים כי מדובר במאמן שצריך זמן ולא זבנג וגמרנו, דווקא מהבחינה הזאת אלישע מתאים כי הוא לא צריך לאמן אותם הרבה זמן.
הבעיה שאם גוטמן מקובע אז אלישע בכלל מקובע...