מועדי מחזורים 9-11
Re: מועדי מחזורים 9-11
זה כיף שסוף סוף אפשר לתכנן חודש מראש
- The red one
ככה היה גם בעונה שעברה, עלז ה צריך להגיד שאפו למנהלת.yedidel כתב:זה כיף שסוף סוף אפשר לתכנן חודש מראש
אותי מעצבן העניין שאנחנו לא משחקים בשבת לא כי אני לא מגיע למשחקים, כי אני משתדל להגיע, אלא כי זה מעצבן להתחיל לתכנן חופשים ולבקש מהעבודה בגלל המשחקים - בעיקר משחקי החוץ. מבואס שהמשחקים לא בשבת, אשכרה יצא לנו לשחק ממש קצת בשבת עד כה. והכי מעצבן שיש משחק לא מרכזי ביום שני. טוב, לפחות זה משחק בית.
תגידו - כמה מקומות יש באצטדיון בהרצליה? יש מצב שהוא לא יספיק להכיל את אוהדי 2 הקבוצות?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום בלב בנשמהההה כתב: תגידו - כמה מקומות יש באצטדיון בהרצליה? יש מצב שהוא לא יספיק להכיל את אוהדי 2 הקבוצות?
8,100, ע''פ ויקיפדיה. יספיק די והותר
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
טיפשון שכמונני, שכחתי שבאתר המנהלת יש מידע מדוייק על כמות המושבים בכל האצטדיונים ב2 הליגות הבכירות.
אכן 8100 אבל יציע האורחים מכיל רק 2600, שזו כמות קטנה נכון לעכשיו. מצד שני, זה דמאיו, הוא דיי חזיר בקטע של הכסף, אז בוודאי ייתנו לנו עוד יציע.
אכן 8100 אבל יציע האורחים מכיל רק 2600, שזו כמות קטנה נכון לעכשיו. מצד שני, זה דמאיו, הוא דיי חזיר בקטע של הכסף, אז בוודאי ייתנו לנו עוד יציע.
- אורי אדום בנשמה
אדום בלב בנשמהההה כתב:טיפשון שכמונני, שכחתי שבאתר המנהלת יש מידע מדוייק על כמות המושבים בכל האצטדיונים ב2 הליגות הבכירות.
תקווה שנגיע בפורמה טובה למשחק הזה כדי שאכן 2,600 לא יספיקו...
- The red one
כן, בגלל זה כתבתי 'נכון לעכשיו'. יש עוד ההההרבה זמן עד המשחק הזה.אורי אדום בנשמה כתב:
תקווה שנגיע בפורמה טובה למשחק הזה כדי שאכן 2,600 לא יספיקו...
- אורי אדום בנשמה
אדום בלב בנשמהההה כתב: כן, בגלל זה כתבתי 'נכון לעכשיו'. יש עוד ההההרבה זמן עד המשחק הזה.
אגב - יש סיבה שהמשחק לא בבלומפילד?
- The red one
אכן, בלומפילד עובר שיזרוע.אורי אדום בנשמה כתב: אגב - יש סיבה שהמשחק לא בבלומפילד?
זה הזוי שכשכל המשחקים בימים שונים (ושעות שונות) אתה בוחר להגיד "ימים מעצבנים" באופן כללי.דר אדום בנשמה כתב:איזה שעות וימים מעצבנים מה נהיה?
מסכימה שהמשחקים בראשון ושני מבאסים. אותי זה מבאס דווא במשחקי הבית - בשבת אני בדרום ביתר ימי השבוע לא ממש.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
לפי ויקי, 8,100 מקומות. יספיק.אדום בלב בנשמהההה כתב: ככה היה גם בעונה שעברה, עלז ה צריך להגיד שאפו למנהלת.
אותי מעצבן העניין שאנחנו לא משחקים בשבת לא כי אני לא מגיע למשחקים, כי אני משתדל להגיע, אלא כי זה מעצבן להתחיל לתכנן חופשים ולבקש מהעבודה בגלל המשחקים - בעיקר משחקי החוץ. מבואס שהמשחקים לא בשבת, אשכרה יצא לנו לשחק ממש קצת בשבת עד כה. והכי מעצבן שיש משחק לא מרכזי ביום שני. טוב, לפחות זה משחק בית.
תגידו - כמה מקומות יש באצטדיון בהרצליה? יש מצב שהוא לא יספיק להכיל את אוהדי 2 הקבוצות?
- The red one
בני יהודה ספגה רדיוס שיופעל במשחק מולנו.
גם כך המשחק היה אמור להיות בהרצליה, אבל מישהו זוכר כמה קילומטרים צריך להיות המגרש הביתי רחוק כדי שהרדיוס יהיה קביל ?
אם אני לא טועה 40. המרחק בין תל אביב להרצליה הוא 14 לפי גוגל, מה שפוסל את האצטדיון הזה.
האצטדיון היחיד מתל אביב דרומה שיכול לארח משחק כזה הוא אשדוד לפי מיטב ידיעתי, שנמצאת במרחק 42 ק"מ מתל אביב לפי גוגל מפס.
על פניו זה עוד יותר טוב לנו אם המשחק יועתק לאשדוד. נראה מה דמאיו יחליט.
גם כך המשחק היה אמור להיות בהרצליה, אבל מישהו זוכר כמה קילומטרים צריך להיות המגרש הביתי רחוק כדי שהרדיוס יהיה קביל ?
אם אני לא טועה 40. המרחק בין תל אביב להרצליה הוא 14 לפי גוגל, מה שפוסל את האצטדיון הזה.
האצטדיון היחיד מתל אביב דרומה שיכול לארח משחק כזה הוא אשדוד לפי מיטב ידיעתי, שנמצאת במרחק 42 ק"מ מתל אביב לפי גוגל מפס.
מקווה שילכו להחלפת ביתיות, אחרת ננדוד לנתניה כנראהאדום בלב בנשמהההה כתב:בני יהודה ספגה רדיוס שיופעל במשחק מולנו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מעניין מה תקבל מכבי על האבוקות וזריקת המצת נגד ביתר...
תחושה שלי, כלום בפיתה
תחושה שלי, כלום בפיתה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
קיבלה כבר קנס על המצת, הדיון לגבי האבוקות שבוע הבא.Totti כתב:מעניין מה תקבל מכבי על האבוקות וזריקת המצת נגד ביתר...
תחושה שלי, כלום בפיתה
נתניה אכן רחוקה 40 קמ מבלומפילד .. חשבתי פחות .. אז זו בהחלט אופציה, הבעיה שיש באותה שעה שהמשחק נקבע אליו משחק בנתניה .
- OMERREMO33
רעיון טוב אבל נשמע לי לא חוקי, כי בעצם זה "מבטל" את הרדיוס..Totti כתב: מקווה שילכו להחלפת ביתיות, אחרת ננדוד לנתניה כנראה