לדעתי כדאיי לתת לבן ביטון עוד שבוע מנוחה ומול הפועל תל אביב להחזיר אותו וכדאיי לפתוח עם ההרכב שפתח מול מכבי פתח תקווה, הסיבה שאני אומר את זה כי הבנתי מידיעות הנגב שבן ביטון עדיין לא כשיר במאה אחוז ועדיף לתת לו להחלים לגמריי.
בכלל גם לגביי בן שהר הייתי עושה את אותו הדבר נותן לו להחלים ואם הוא יכול להכנס ל10 דקות משחק אז להכניס אותו, לא יותר מזה.
אין לי ספק שדן ביטון צריך להמשיך ולקבל הזדמנויות כמחליף, כי בינתיים הוא מראה ניצוצות של תאכלס.
התפרסם בפייסבוק הסרטון של הגול הרביעי ( של וואקמה), שהייתי במגרש לא שמתי לב אבל היו שם משהו כמו 20 + מסירות. ביטון היה אחראי על מסירת המפתח שחתכה את המערך, מסירה שאולי רק מליקסון מסוגל לראות אותה.
zivmay כתב:אין לי ספק שדן ביטון צריך להמשיך ולקבל הזדמנויות כמחליף, כי בינתיים הוא מראה ניצוצות של תאכלס.
התפרסם בפייסבוק הסרטון של הגול הרביעי ( של וואקמה), שהייתי במגרש לא שמתי לב אבל היו שם משהו כמו 20 + מסירות. ביטון היה אחראי על מסירת המפתח שחתכה את המערך, מסירה שאולי רק מליקסון מסוגל לראות אותה.
12, המסירה שפתחה את הכל שייכת לאוגו שהעביר לאגף השני שמה טוני היה מול שחקן אחד בלבד.
zivmay כתב:אז אתם לא יודעים מה זה מסירת מפתח (מופיע בסטטיסטיקה בעיקר בחו"ל, לארץ זה עדיין לא הגיע).
אוגו בישל את הגול, אבל המסירה של ביטון התחילה את כל המהלך.
מה שאמרתי, המסירה של ביטון שחררה את כל המשחק כי חלק גדול של שחקנים משתי הקבוצות היו בצד ימין והוא הכניס כדור לא צפוי בין כולם לאמצע המגרש.
אחר כך אוגו המשיך עם שינוי אגף כמו שצריך