הפינה הפסימית מחזור 7

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: הפינה הפסימית מחזור 7

שליחה על ידי הפועלעולה »

simply-red כתב:עוד משהו אחד, משחק הרגל של גורש. השיטה שלנו מבוססת על הנעת כדור קדימה ואחורה עם המון סבלנות. ברגע שהכדור מגיע לגורש לא מעט פעמים כשצריך כדור לעומר או לרווח לאגפים הכדורים שלו לא מדויקים, אפשר לעבוד איתו על זה?
לא הייתי אומר שמשחק הרגל שלו לא טוב, פשוט היום החזירו לו כדורים מסובכים וכשהוא צריך לשחרר בנגיעה לרוב זה עף לחוץ. אבל בכללי הוא יחסית בסדר.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

חלוקת המנויים למנויי החוץ ולאלו שקנו באינטרנט - בזיון שמזכיר את מה שקרה מחוץ לשפע בשנה שעברה לפני גמר הגביע.
עשה רושם שצעדנו קדימה בעניין ופתאום שני צעדים אחורה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

delta7 כתב:חלוקת המנויים למנויי החוץ ולאלו שקנו באינטרנט - בזיון שמזכיר את מה שקרה מחוץ לשפע בשנה שעברה לפני גמר הגביע.
עשה רושם שצעדנו קדימה בעניין ופתאום שני צעדים אחורה.
למה?
הגעתי חצי שעה לפני וקיבלתי תוך שניה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

izguy83 כתב: למה?
הגעתי חצי שעה לפני וקיבלתי תוך שניה
הגעתי שעה לפני, לא היו מאורגנים, לא היו רשימות, לא היו מספיק אנשים ואלו שהיו לא ידעו איך לטפל, דוחק נוראי מכל הכיוונים.
בסוף אחרי כ - 15-20 דקות (היו כאלו שחיכו הרבה יותר, לי היה מזל) נתנו לי את שני הכרטיסים שביקשתי ורשמו על דף את השמות שנתתי להם. הכרטיסים נלקחו מתוך חבילת כרטיסים שאחד מהם החזיק ביד, לא מעטפות מסודרות, לא כלום.
יכולתי בלי שום בעיה לקבל עוד כמה כרטיסים ולציין שמות פיקטיביים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ושוב יותר עמודים בפסימית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

1. מתן אוחיון הרגיש לי כמו ילד מתרגש שעלה מהנוער לעיתים
2. גורדנה&ארבייטמן - כבר מחזור 7 ונראים אאוט לגמרי, הדברים הכי פשוטים לא הולכים להם.
3. בזיון הכרטיסים - אני פשוט נדהם מחדש כמה מסובך מצליחים לעשות פעולה פשוטה כזאת. דחיפות והמתנה של 20 דקות, שעל כל אוהד שבא לאסוף מנוי חוץ יש בפנים ישיבת הנהלה של 5 דקות של כל הצוות בשביל למצוא את הכרטיסים.
אגב, קניתי כרטיס רגיל לחבר בשתי דקות. שזה ביזיון שדווקא מי שקונה מראש צריך לעבור ייסורים

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אוהד בגולה כתב:
הוא טועה לגבי הסיבה, בוזגלו על הקו ומליקסון באמצע; אבל הוא צודק שעוד לא ראינו את שניהם טובים ביחד.
השורה התחתונה נכונה, אבל הנימוק שלו רק מוכיח את מה שכולנו יודעים.
פרשני ערוץ הספורט מסתפקים בתקצירים של משחקים ומפרשנים אחר כך בביטחון מלא כאילו צפו בכל המשחקים של הקבוצה בשנים האחרונות.
מביש.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אוהד בגולה כתב:1. גורדנה - מה יהיה בנאדם?

2. אין לי מושג איפה הוא יכניס את בוזגלו כשהוא יבריא. שהר - יכול להיות המחליף של ברדה מצדי. אבל בוזגלו? מה יעשו איתו?
2. אליניב נלחם כרגיל ומביא ערך מוסף, אבל היה מאוד בינוני אתמול. אל תתן לגול לבלבל אותך, בינוני מאוד. לא עשה מספיק תנועה בחלק הקדמי, לא הצטרף נכון למתפרצות, לא בעט בכלל לשער כמדומני.
נכון לעכשיו חולצת ההרכב מגיעה לו,
אבל אני אומר משהו שיהיה בלתי ניתן להוכחה,

עם שהר בשפיץ אתמול, זה נגמר 4 במחצית. ולא כי הוא חלוץ ענק, אלא בעיקר כי ההגנה הכבדה וההססנית של ביתר לא מסוגלת להתמודד איתו

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הכי פסימי שהיה לי אתמול - ברק בכר לא חתום לעונה הבאה. שערוריה
בסוף תבוא איזה מכבי חיפה/תל אביב ותעשה מחטף.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yedidel כתב:1. מתן אוחיון הרגיש לי כמו ילד מתרגש שעלה מהנוער לעיתים
2. גורדנה&ארבייטמן - כבר מחזור 7 ונראים אאוט לגמרי, הדברים הכי פשוטים לא הולכים להם.
3. בזיון הכרטיסים - אני פשוט נדהם מחדש כמה מסובך מצליחים לעשות פעולה פשוטה כזאת. דחיפות והמתנה של 20 דקות, שעל כל אוהד שבא לאסוף מנוי חוץ יש בפנים ישיבת הנהלה של 5 דקות של כל הצוות בשביל למצוא את הכרטיסים.
אגב, קניתי כרטיס רגיל לחבר בשתי דקות. שזה ביזיון שדווקא מי שקונה מראש צריך לעבור ייסורים
לגבי גורדנה אני מאמין שזה עניין של זמן וישתפר. הוא רוצה, הוא נייד, מגיע למצבים ובסוף גם יאפס את הרגל.
לגבי שלומי זה סיפור אחר.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

CrazyRed7 כתב:הכי פסימי שהיה לי אתמול - ברק בכר לא חתום לעונה הבאה. שערוריה
בסוף תבוא איזה מכבי חיפה/תל אביב ותעשה מחטף.
עזוב שאני אמרתי שממזמן צריך להחתים את ברק לעוד שנתיים קדימה ולו רק כדי שגם החקנים יבינו שהוא הולך להישאר פה ומחובתם להתיישר לפי רצונותיו.

ברגע שתרצה להאריך לו את החוזה הוא נשאר פה אלא אם כן תגיע הצעה קוסמת מאירופה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב:
2. אליניב נלחם כרגיל ומביא ערך מוסף, אבל היה מאוד בינוני אתמול. אל תתן לגול לבלבל אותך, בינוני מאוד. לא עשה מספיק תנועה בחלק הקדמי, לא הצטרף נכון למתפרצות, לא בעט בכלל לשער כמדומני.
נכון לעכשיו חולצת ההרכב מגיעה לו,
אבל אני אומר משהו שיהיה בלתי ניתן להוכחה,

עם שהר בשפיץ אתמול, זה נגמר 4 במחצית. ולא כי הוא חלוץ ענק, אלא בעיקר כי ההגנה הכבדה וההססנית של ביתר לא מסוגלת להתמודד איתו
היה מעולה אתמול. משחק טוב עם הגב, החזיק כדור, פתח שטחים ע"י בריחה לאגפים ועבד בתיאום יפה עם טוני ומאור. אמנם לא איים יותר מדי על השער, אבל הלוואי עלינו שיציג עוד משחקים כאלו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

bs war כתב:
היה מעולה אתמול. משחק טוב עם הגב, החזיק כדור, פתח שטחים ע"י בריחה לאגפים ועבד בתיאום יפה עם טוני ומאור. אמנם לא איים יותר מדי על השער, אבל הלוואי עלינו שיציג עוד משחקים כאלו.
אין לי טענות כלפיו, אבל לא מעולה.
לא השתלב נכון בסגנון המשחק ולא עשה יותר מידי תנועה בעיניי. אבל גם ככה נותן לו 6.5

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב: אין לי טענות כלפיו, אבל לא מעולה.
לא השתלב נכון בסגנון המשחק ולא עשה יותר מידי תנועה בעיניי. אבל גם ככה נותן לו 6.5
דווקא לשם שינוי היה מעורב וגם די מדויק בפעולות שלו. הכניס למליקסון ולאוחיון שני כדורי עומק דליקטס

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

bs war כתב:
גם בגול השלישי, תתמקדו באליניב בקרן ותראו איך הוא השתחרר מהשומר שלו, גול עם המון ניסיון וגול שארבייטמן וגורדנה כבר הראו לנו בשבועות האחרונים שהם כניראה לא היו עושים אם היו משחקים במקומו.

אני חושב שהמשחק היה נגמר 4 ו 5 אם אלה היו שהר ובוזגלו שנכנסים כמחליפים ולא גורדנה וארבייטמן (גורדנה עוד הגיע להזדמנויות, ארבייטמן היה כל כך אנמי וחסר תשוקה שזה מדהים).

אליניב עושה המון תנועה, יודע מתי לזוז הצידה כדי לפנות מקום למליקסון וטוני לחתוך לאמצע, ואם הכדור שהוא נגח למשקוף הולך סנטימטר למטה הוא עם צמד שני רצוף ואז אני בטוח שהדיבור היה אחרת לגמרי...

שלח תגובה