הפינה האופטימית למחזור 7
Re: הפינה האופטימית למחזור 7
כמה שצעקתי לדרוס אתמול. לא לרחם. להיות רעים.
התוצאה משקרת, 6:0 היה משקף הרבה יותר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
בתכל'ס אם לא גורדנה זה היה 5...דווקא הפעם הם לא ממש הורידו את הרגל מהגז. ניסו לדרוס.Totti כתב:כמה שצעקתי לדרוס אתמול. לא לרחם. להיות רעים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ואם וואקמה לא היה מתעייף מהדקה ה60 זה היה נגמר 6-1, שכחת את המצב שלו ב1-1 שאם הוא היה מרוכז ולא עייף זה היה נגמר בשער שני שלו.אדום בלב בנשמהההה כתב: בתכל'ס אם לא גורדנה זה היה 5...דווקא הפעם הם לא ממש הורידו את הרגל מהגז. ניסו לדרוס.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לשבת עם חברים, אחים, ולשמוע אותם אומרים למה אתם מסבכים אחד את השני במסירות מאחורה , ולהבין שיש שינוי ענק בחשיבה משנה שעברה , לא עוד בעיטות מפיוביץ לארביטמן או ברדה , אלא הנעת כדור מסודרת , זה שי !

בכר הביא רוח שונה אין ספק.ForeverRed כתב:ברק בכר שמתראיין אחרי המשחק ומדבר על כך שאנחנו צריכים ללמוד לדרוס ולשמור על שער נקי.
- ForeverRed
"במועדון (בית"ר) הודו ששינוי המערך של ברק בכר שיבש להם את התוכניות והעברת מאור מליקסון למרכז הקשתה עליהם."
תענוג.
תענוג.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בול פגיעה. גם שנה שעברה כבשנו מול בית"ר שלושה שערים, אפילו שמרנו על שער נקי, אבל משחק כל כך שונה, הרגשה כל כך שונה. אתמול היה ניצחון עוצמתי של קבוצה עוצמתית. בכר בקבוצה זמן קצר כל כך ועדין מראה דברים מבחינה טקטית והעמידה של הקבוצה במגרש שלא ראינו מאלישע במשך כל הקדנציה...blueman כתב: הדבר האחרון שאני רוצה לדבר עליו זה בכר והמשחק שלנו.
אחרי הגול השלישי, שהקבוצה פשוט נראתה מצויין, אני אומר לחבר שלי, כמעט לפני שנה, היינו פה בטדי עם 5000 אוהדים ושיחקנו את המחצית הראשונה אחת הגרועות שהיו לנו, ואז קיבלנו את האדום שלמעשה הביא לנו בדיעבד את הניצחון, הלכנו אחורה, בייתר לחצה ואנחנו ב 3 עקיצות הבאנו ניצחון ענק שלולא האדום אני לא בטוח שהיה מגיע. הייתי שמח מהניצחון אבל בלב גם אם לא הודיתי בזה בפומבי ידעתי שניצחנו בתחת ושזה לא זה. שנה עברה, וארבעה-חמישה חודשים שבכר פה, ושוב מגיעים לטדי למשחק חוץ, שניים מהכוכבים שלך לא משחקים, ומה דקה הראשונה אתה יודע שיהיה טוב, ועובר 5 דקות ואתה רואה שהמגמה של המשחקים האחרונים נמשכת, ודברים שהלכו פחות טוב במשחקים הקודמים הולכים יותר טוב, ואתה רואה דרך, וגול ראשון ואתה לא מופתע, ואז גול שני ואתה מבין שזה לא מיקרי, וגול שלישי וזה כבר נראה כמו עיניין של רצון, מצי שנרצה אנחנו יכולים לכבוש, ואפילו כשבייתר כובשת אין לך את ההרגשה של הנה הם חוזרים.
שני משחקים, שני קבוצות שאמורות להתחרות על כל התארים, שני ניצחונות, כמעט אותם השחקנים, אבל גישה שונה ומאמן אחר.
זהו פרקתי
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא רוצה לשמוע יותר "אלישע" זה מעביר בי חלחלה
עזבו שטויות, מתי עולה המשחק המלא??
- Sir Alex Ferguson
רוצה לראות שוב רק כדי לשמוע שוב תאוהדים שלנו צועקים לאוהדי בית"ר: "איך תמיד שאני בטדי אני נותן לכם שלוש (:"Totti כתב:עזבו שטויות, מתי עולה המשחק המלא??
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אבל חשבתי שאתה והוא זה סיפור אהבה חחחחTotti כתב:לא רוצה לשמוע יותר "אלישע" זה מעביר בי חלחלה

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עלה!Sir Alex Ferguson כתב: רוצה לראות שוב רק כדי לשמוע שוב תאוהדים שלנו צועקים לאוהדי בית"ר: "איך תמיד שאני בטדי אני נותן לכם שלוש (:"
https://youtu.be/1yykaixDEqE" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sir Alex Ferguson
ספאם
כדי שיהיו יותר עמודים לאופטימית
כדי שיהיו יותר עמודים לאופטימית