מתן אוחיון - חלש מאוד , כל כדור שמגיע לאגף שלו גורם להתקף לב . הטכניקה שלו לוקה בחסר . הוא מתקשה לעצור כדור וכל "מיני לחץ" שנעשה עליו גורם לי לבהלה.
מבחינה התקפית הוא לא קיים כשגם הפס שלו לא נקי ושלא נדבר על עצירת כדור . לפחות מבחינת המהירות הוא ברמה גבוהה כי לא קל לעבור אותו ב1 על 1.
מהרן ראדי - לא מדוייק, תוקע את המשחק המון אבל מצד שני הוא לא מפסיק לרוץ.
גורדנה - חבל , גול אחד מהמצבים שהוא הגיע אליהם היה תורם לו לביטחון ומכניס אותו חזרה לעיניינים.
עוד נקודה שצרמה לי, נראה שכל כדור שמצליח לעבור את קו הקישור שלנו והקבוצה היריבה מגיעה למאבק ישיר מול הבלמים הוא מסוכן מאוד , משהו במשחק של סוארס וצדק היה נראה לחוץ מאוד .
הפינה הפסימית מחזור 7
Re: הפינה הפסימית מחזור 7
ניחא הביקורת על אוחיון, את השאר אני פשוט לא מבין.pirlo21 כתב:מתן אוחיון - חלש מאוד , כל כדור שמגיע לאגף שלו גורם להתקף לב . הטכניקה שלו לוקה בחסר . הוא מתקשה לעצור כדור וכל "מיני לחץ" שנעשה עליו גורם לי לבהלה.
מבחינה התקפית הוא לא קיים כשגם הפס שלו לא נקי ושלא נדבר על עצירת כדור . לפחות מבחינת המהירות הוא ברמה גבוהה כי לא קל לעבור אותו ב1 על 1.
מהרן ראדי - לא מדוייק, תוקע את המשחק המון אבל מצד שני הוא לא מפסיק לרוץ.
גורדנה - חבל , גול אחד מהמצבים שהוא הגיע אליהם היה תורם לו לביטחון ומכניס אותו חזרה לעיניינים.
עוד נקודה שצרמה לי, נראה שכל כדור שמצליח לעבור את קו הקישור שלנו והקבוצה היריבה מגיעה למאבק ישיר מול הבלמים הוא מסוכן מאוד , משהו במשחק של סוארס וצדק היה נראה לחוץ מאוד .
ראדי היה טוב, נייד מאוד, יעיל, תמיד בא לקבל כדור.
צדק וסוארס לחוץ?
אני לא בטוח שהם הזיעו בכלל, אפס עבודה. גבאי הדחליל קיבל כמה כתפים משיר שאחריהם צריך יום מנוחה בחמי יואב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
צדק וסוארס היו טובים אתמול . לחוצים אבל טובים .
הייתה לי מין הרגשה כזאת שכל כדור שעובר את קו הקישור שלנו ולא נחטף ע"י אוגו הובאן או ראדי מכניס את ההגנה לפאניקה .
בקשר לראדי, לא יודע לא מתחבר לי . הרגיש לי שהוא מאבד כדורים בלי סוף.
אוחיון הוא לא יותר מסותם חורים , הטכניקה שלו פשוט לא מספיק טובה . הוא גורם ללחץ וקשה להניע איתו כדור .
הייתה לי מין הרגשה כזאת שכל כדור שעובר את קו הקישור שלנו ולא נחטף ע"י אוגו הובאן או ראדי מכניס את ההגנה לפאניקה .
בקשר לראדי, לא יודע לא מתחבר לי . הרגיש לי שהוא מאבד כדורים בלי סוף.
אוחיון הוא לא יותר מסותם חורים , הטכניקה שלו פשוט לא מספיק טובה . הוא גורם ללחץ וקשה להניע איתו כדור .
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
ברדהCrazyRed7 כתב:הכי פסימי שהיה לי אתמול - ברק בכר לא חתום לעונה הבאה. שערוריה
בסוף תבוא איזה מכבי חיפה/תל אביב ותעשה מחטף.

[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
חוץ מאתמול, אני לגמרי מזדהה עם זה.pirlo21 כתב: הייתה לי מין הרגשה כזאת שכל כדור שעובר את קו הקישור שלנו ולא נחטף ע"י אוגו הובאן או ראדי מכניס את ההגנה לפאניקה .
בעמוד הראשון של הנושא כתבתי על זה גם, לפעמים נדמה שאנחנו קצת התקפיים מדי, וכשאין יכולת גבוהה מצד ווילי&צדק זה גרם להרבה צרות.
אתמול אולי בפעם הראשונה שניהם היו כמעט בלתי עבירים, ויחד עם אוגו שהיה נהדר בית"ר היו חסרי אונים לחלוטין.
נצטרך לחכות ולראות אם זה גבאי או שהשניים סוף סוף מעלים הילוך.
צדק וסוארס עשו עבודה נהדרת. נכון שברבע שעה הראשונה הם (במיוחד סוארס) עשו כמה שטויות ואיבדו כדורים אבל מאז הם פשוט שיתקו את גבאי (שהיה עצבני רצח ומת לכבוש או לפחות לנצח במאבק אחד מולם) והדפו כל ניסיון של בית"ר לנסות לשלוח לגבאי כדורים ולנצל את המהירות שלו, שזאת אגב הייתה שיטת המשחק שלהם נגד אורדבוסי ושרלרואה, שבהן כזכור גבאי כבש פעמיים מתוך 4 משחקים.