הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.

שליחה על ידי blueman »

eitam כתב:שגיב יחזקל מאוד מוכשר. שני מגנים שיודעים לתקוף. קישור כישרוני ופעלתן. אז נכון שיש גם נקודות חולשה לא מעטות, אבל ראבק, זה עדיין הפועל ת"א אל תזלזלו!!!!
אתם צריכים להבדיל בין זלזול לבין מציאות. אף אחד לא מזלזל, פשוט כולם מבינים שהמשחק הוא אך ורק תלוי בנו! אם לא ננצח כולם ידברו על ההפתעה כי זה ברור שאם נשחק את הכדורגל ששיחקנו ב 2 המשחקים האחרונים להפועל ת״א אין סיכוי. אז נכון שיש להם כמה שחקנים מוכשרים, אבל השחקנים שלנו לא סופרים אותם, אף אחד לא מזלזל, אף אחד לא אומר שלא צריך למצוא את הנקודות החלשות שלהם ולהפתיע אותם שם, ואף אחד לא אומר שהכל אצלנו מושלם ואפשר להפסיק להתאמן. סה״כ מציינים את המציאות, המשחק תלוי אך ורק בנו וזה לא משנה איך תנסו להציג את אוסף השחקנים של הפועל ת״א

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא מבין מה זאת העתיקות הזאת,שכל פעם שאומרים כאן שצריכים לנצח,קופצים פה כל מיני חוששי עין הרע ונאחסים למינהם ואומרים שאנחנו מזלזלים.
אז בואו נחדש לכם,הפועל ב"ש למעט המשחקים מול מכבי,צריכה לנצח בכל משחק,בכל מגרש,כלללל יריבה.
כן,אני יודע,קשה לעכל,להבין,להאמין,אבל כרגע זו המציאות.
נכון שאי אפשר לנצח כל הזמן,אבל מה לעשות שכל תוצאה אחרת תהיה הפתעה.
מקווה שהעניין הובהר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב:לא מבין מה זאת העתיקות הזאת,שכל פעם שאומרים כאן שצריכים לנצח,קופצים פה כל מיני חוששי עין הרע ונאחסים למינהם ואומרים שאנחנו מזלזלים.
אז בואו נחדש לכם,הפועל ב"ש למעט המשחקים מול מכבי,צריכה לנצח בכל משחק,בכל מגרש,כלללל יריבה.
מקווה שהעניין הובהר.
מפסידים 2-0 משערים של רייכרט ונאסר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

המשחק תלוי בנו, בטח כשהרוש פצוע ובראשון יעמוד מולנו אחד מהשוערים החלשים בליגה אם לא החלש בהם.
מכאן ועד זלזול הדרך ארוכה. יש בסגל של הפועל תל אביב הרבה כישרון, ואנחנו צריכים לפתוח חזק כמו מול מכבי פתח תקווה ומשם להתקדם.
אני חושב על לפרק רק במשחק עצמו כשאני מוביל בהפרש של שלושה שערים, לא שבוע קודם כשאי אפשר לדעת איך המשחק יתפתח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב:לא מבין מה זאת העתיקות הזאת,שכל פעם שאומרים כאן שצריכים לנצח,קופצים פה כל מיני חוששי עין הרע ונאחסים למינהם ואומרים שאנחנו מזלזלים.
מקווה שהעניין הובהר.
לגמרי, אנחנו חייבים לנצח עד סוף הסיבוב את כל הקבוצות שנותרו- לא מתוך זלזול אנחנו פשוט יותר טובים וזהו. אם נבוא מוכנים ולא נעשה שטויות בהגנה ננצח ( אפשר ליפול באיזה תיקו אחרי 4-5 נצחונות )

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

Sir Alex Ferguson כתב:המשחק תלוי בנו, בטח כשהרוש פצוע ובראשון יעמוד מולנו אחד מהשוערים החלשים בליגה אם לא החלש בהם.
מכאן ועד זלזול הדרך ארוכה. יש בסגל של הפועל תל אביב הרבה כישרון, ואנחנו צריכים לפתוח חזק כמו מול מכבי פתח תקווה ומשם להתקדם.
אני חושב על לפרק רק במשחק עצמו כשאני מוביל בהפרש של שלושה שערים, לא שבוע קודם כשאי אפשר לדעת איך המשחק יתפתח.
אופיר וצדק עושים לנאסר סנדוויץ' ומקבלים אדום כל אחד.
אחרי זה אנחנו מתבנקרים עד דקה 90 ובדקה ה90 אנחנו מקבלים קרן, ראדי מרים ונאסר מתבלבל כשבמקום להרחיק הוא נוגח לרשת ומוריד חולצה
עד שהוא שם לב לאיזה צד הוא הבקיע האוהד רייכרט קופץ עליו ומפוצץ אותו באגרופים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אם אותו סגל שחקנים היה משחק תחת השם "עירוני בת-ים" הייתם מתחבטים כאן כמה אנחנו צריכים לתת להם, אבל קוראים להם "הפועל תל אביב" ו-10 שנים של תבוסות והשפלות לא מוחקים בשנתיים טובות.

אנחנו קבוצה עדיפה ללא עוררין בכל עמדה על המגרש, כולל מאמן ומביא כדורים.

אם לא ננצח את הפועל בבית, אפשר לקפל את חלום האליפות.

ל-ק-פ-ל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שי, גם לפני המשחק מול הפועל עכו באתי לכאן ואמרתי שאני מריח זלזול שהוא מוקדם מידי בטח כשאנחנו עדין לא מחוברים כקבוצה.

אין ספק שאיבוד נקודות מול הפועל ת"א יפגע לנו קשות במאבקי האליפות והוא יהיה כישלון גדול. אין ספק שמפגש מול הפועל ת"א הנוכחית הוא משחק שאנחנו חייבים לנצח, בטח בבית. אבל יש הבדל בין להגיד שאנחנו חייבים לנצח לבין לדבר כאן על הפרש של 3 או 4 שערים.

בואו נבקיע את הראשון ומשם נתקדם. כמובן ששום דבר חוץ מניצחון הוא לא תוצאה טובה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני בספק אם אילו שמדברים על 3-4 רציניים.
כולם מבינים שאנחנו טובים יותר,כולם מבינים שאנחנו צריכים לנצח,מבחינתי גם 1:0 יספיק.
המומנטום חייב להימשך מצד אחד ומצד שני הפועל תא ואיתה יתר הקבוצות אחרי שראו למה אנחנו מסוגלים,בטח לא יגיעו לכאן לשחק פתוח,מה שהופך את זה להרבה יותר קשה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

קונה 1:0, מי מוכר?

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום זקן כתב:אני בספק אם אילו שמדברים על 3-4 רציניים.
כולם מבינים שאנחנו טובים יותר,כולם מבינים שאנחנו צריכים לנצח,מבחינתי גם 1:0 יספיק.
המומנטום חייב להימשך מצד אחד ומצד שני הפועל תא ואיתה יתר הקבוצות אחרי שראו למה אנחנו מסוגלים,בטח לא יגיעו לכאן לשחק פתוח,מה שהופך את זה להרבה יותר קשה.

ברור שגם 1:0 יספיק

אני אישית חושב שנפרק להם ת'תחת עם 3 או 4 חתיכות לפחות

מה הבעיה עם זה לא הבנתי עדיין

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב:אני בספק אם אילו שמדברים על 3-4 רציניים.
אני דיברתי על 3 -4 אם המשחק יהיה פתוח, יכול להיות שגם נספוג כהרגלנו , אבל ברור שאם יתנו שטח אנחנו נדע לנצל אותו.
אני לא מזלזל בהם ואני אסתפק ב1-0. אם הם יסגרו נכון( בונקר) וירצו יותר אז בהחלט שיש להם יכולת לעקוץ כי יש להם כשרון ומהירות בחלק הקידמי שיכול להביך את ההגנה האיטית שלנו.
וזה מה שנראה מול כל הקבוצות להוציא את מכבי ת"א , זה מה שהיה עד עכשיו- מי שנתן לנו לשחק נהנה מהצגה ומי שבא להפריע נהנה מטעות בהגנה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:שי, גם לפני המשחק מול הפועל עכו באתי לכאן ואמרתי שאני מריח זלזול שהוא מוקדם מידי בטח כשאנחנו עדין לא מחוברים כקבוצה.

אין ספק שאיבוד נקודות מול הפועל ת"א יפגע לנו קשות במאבקי האליפות והוא יהיה כישלון גדול. אין ספק שמפגש מול הפועל ת"א הנוכחית הוא משחק שאנחנו חייבים לנצח, בטח בבית. אבל יש הבדל בין להגיד שאנחנו חייבים לנצח לבין לדבר כאן על הפרש של 3 או 4 שערים.

בואו נבקיע את הראשון ומשם נתקדם. כמובן ששום דבר חוץ מניצחון הוא לא תוצאה טובה...
לא אמרתי 3-4, אני קונה 1:0 קטן עד סוף העונה משערים עצמיים במצב נייח.

אבל לנצח זה מאסט
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:

ברור שגם 1:0 יספיק

אני אישית חושב שנפרק להם ת'תחת עם 3 או 4 חתיכות לפחות

מה הבעיה עם זה לא הבנתי עדיין
שום בעיה,ההיפך הוא הנכון.
לא יהיה מאושר ממני,קבוצה כל כך שנואה.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב:אם אותו סגל שחקנים היה משחק תחת השם "עירוני בת-ים" הייתם מתחבטים כאן כמה אנחנו צריכים לתת להם, אבל קוראים להם "הפועל תל אביב" ו-10 שנים של תבוסות והשפלות לא מוחקים בשנתיים טובות.

אנחנו קבוצה עדיפה ללא עוררין בכל עמדה על המגרש, כולל מאמן ומביא כדורים.

אם לא ננצח את הפועל בבית, אפשר לקפל את חלום האליפות.

ל-ק-פ-ל
סיכמת את זה בצורה מעולה

נעול