הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.
Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.
אני לא מסכים עם עניין הלקפל שלכם.
הליגה עוד ארוכה , והקבוצה צריכה להתחבר.
אנחנו לא עוד בימי אלישע , אצל בכר ככל שהזמן עובר יש התקדמות!! , עובדים עם טקטיקה , על כושר גופני . הנה במשחק מול ביתר כבר היו לנו 4 שחקנים שרצו מעל 11 קילומטר.
ובן שהר שאני מחזיק ממנו מאוד עומד לחזור, ואל נשכח את בוזגלו שבכל קבוצה בארץ כולל מכבי הוא באנקר בהרכב.
אנחנו לא עוד בימי אלישע , אצל בכר ככל שהזמן עובר יש התקדמות!! , עובדים עם טקטיקה , על כושר גופני . הנה במשחק מול ביתר כבר היו לנו 4 שחקנים שרצו מעל 11 קילומטר.
ובן שהר שאני מחזיק ממנו מאוד עומד לחזור, ואל נשכח את בוזגלו שבכל קבוצה בארץ כולל מכבי הוא באנקר בהרכב.
מה שקרה בהפועל ת"א נראה בעיקר כמו איזה מסחרה עם סוכנים.
30 שחקנים חדשים ומוזרים בלי שום הגיון מקצועי, שלא כל כך ברור גם מי בחר אותם.
בקיצור נשמע שמישהו עשה שם קופון יפה
30 שחקנים חדשים ומוזרים בלי שום הגיון מקצועי, שלא כל כך ברור גם מי בחר אותם.
בקיצור נשמע שמישהו עשה שם קופון יפה
לקפל לקפל.yakar כתב:אני לא מסכים עם עניין הלקפל שלכם.
עזוב תחארוות, לקבוצה שיש יומרות אליפות אסור להפסיד בבית להפועל תל אביב. נקודה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
עכשיו כל דיון לקראת משחק (חוץ מנגד מכבי ת"א) יהיה כזה? אלה שיטענו שלא עדיף לצאת בצההרות ומנגד אלה שיקראו להם פחדנים?
כןאדום בלב בנשמהההה כתב:עכשיו כל דיון לקראת משחק (חוץ מנגד מכבי ת"א) יהיה כזה? אלה שיטענו שלא עדיף לצאת בצההרות ומנגד אלה שיקראו להם פחדנים?
- The red one
דיי משעמם האמת...Totti כתב: כן
בוא ננסה להחזיר את זה למקצועי - באחד הדיונים טענו פה שמישהו יותר בקיא בהפועל ת"א משירי אלג'ם ג'ם , אז אולי הוא ידע מה עם צליל חתוכה ? כשיר? פצוע?
מבחינתי, לקפל את חלום האליפות אם נפסיד להפועל זה שטויות של ממש. האליפות לא תוכרע על משחק אחד, שכן לא מעיד על דרך והתקדמות שהקבוצה חווה ורואים את זה בסטטיסטיקות.
מצד שני, האליפות עוברת אצל הקטנות, ובבית. שם אנחנו חייבים לייצר נקודות.
בבית אנו צריכים לנצח כל משחק העונה והפסד הוא ביזיון.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
הפועלעולה.אדום בלב בנשמהההה כתב: דיי משעמם האמת...
בוא ננסה להחזיר את זה למקצועי - באחד הדיונים טענו פה שמישהו יותר בקיא בהפועל ת"א משירי אלג'ם ג'ם , אז אולי הוא ידע מה עם צליל חתוכה ? כשיר? פצוע?
אישית, לא רואה הבדלים גדולים בין חתוכה/אלון/שטראוס.
שלושתם שוערים חסרי ניסיון
נפצע בתחילת שבוע שעבר, היה אמור להיות כשיר לסכנין אבל ישב ביציע. לדעתי ישחק נגדנו בכ"מ, וגם אם כן וגם אם לא, הוא ממילא שוער פח ואין הבדל בינו ובין דודי אלון השוער נועראדום בלב בנשמהההה כתב: דיי משעמם האמת...
חדל קשקשת.shovalb9 כתב:מבחינתי, לקפל את חלום האליפות אם נפסיד להפועל זה שטויות של ממש. האליפות לא תוכרע על משחק אחד, שכן לא מעיד על דרך והתקדמות שהקבוצה חווה ורואים את זה בסטטיסטיקות.
אי אפשר להפסיד לנמושות של הליגה ולדבר על תהליך ודרך.
אי אפשר לא לשמור על הבית ולדבר על התקדמות ובניה.
אי אפשר לא ליצור רצף נצחונות משמעותי ולחשוב על ביסוס הרתעה.
אי אפשר.
Totti כתב: חדל קשקשת.
אי אפשר להפסיד לנמושות של הליגה ולדבר על תהליך ודרך.
אי אפשר לא לשמור על הבית ולדבר על התקדמות ובניה.
אי אפשר לא ליצור רצף נצחונות משמעותי ולחשוב על ביסוס הרתעה.
אי אפשר.
מצד 2, אתה לא יכול פשוט לא אפשרי לנצח כל משחק. כן חוץ ממכבי אנחנו עדיפים על הנייר על קבוצה בליגה. זה לא אומר כלום ויש מלא משתנים שגורמים ממשחק למשחק להיות שונים.
לדעתי הבית משחק פה תפקיד הרבה יותר גדול משאמרו, כשהייתי בטרנר מול פת האווירה הייתה משוגעת. בבית אני מסכים איתך-פחות מ90% הצלחה מבחינתי זה כישלון.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- The red one
לא הייתי ממהר לקבוע שאין הבדל בין חתוכה לדור אלון. חתוכה 3 עונות עמד בין הקורות של בני לוד, יש לו נסיון וכושר משחק. לפני כן התנדנד בין קבוצות העל ללאומית.
דור אלון בקושי בן 19. עונה שעברה שיחק בנוער. מעדיף אותו בשער ביג טיים. יש בינו לבין חתוכה הבדל של כמעט 10 שנים בגיל!
דור אלון בקושי בן 19. עונה שעברה שיחק בנוער. מעדיף אותו בשער ביג טיים. יש בינו לבין חתוכה הבדל של כמעט 10 שנים בגיל!
אתה צודק, לא חושב שאפשר לנצח כל משחק.shovalb9 כתב:
מצד 2, אתה לא יכול פשוט לא אפשרי לנצח כל משחק. כן חוץ ממכבי אנחנו עדיפים על הנייר על קבוצה בליגה. זה לא אומר כלום ויש מלא משתנים שגורמים ממשחק למשחק להיות שונים.
לדעתי הבית משחק פה תפקיד הרבה יותר גדול משאמרו, כשהייתי בטרנר מול פת האווירה הייתה משוגעת. בבית אני מסכים איתך-פחות מ90% הצלחה מבחינתי זה כישלון.
מותר לעשות תיקו בסמי נגד חיפה,
מותר לאבד מול קש בחוץ,
מותר לאבד מול מכבי פתח תקווה במושבה,
מותר מול מכבי תל אביב כמובן
וגם מול ביתר בטדי ניתן לקבל.
אבל לא נגד הפועל בבית, לא כמו שהם נראים ולא במומנטום המצויין שלנו
מה זה משנה בן כמה הוא? הוא פשוט רע, באמת. לקח להפועל בסביבות ה-4/6 נקודות עם טעויות גדולות וגולים מצחיקים. תראה את הגולים שהם חטפו נגד נתניה וכפ"ס.אדום בלב בנשמהההה כתב:לא הייתי ממהר לקבוע שאין הבדל בין חתוכה לדור אלון. חתוכה 3 עונות עמד בין הקורות של בני לוד, יש לו נסיון וכושר משחק. לפני כן התנדנד בין קבוצות העל ללאומית.
סכנין ניצחו אותם 4-0 ואתם מפחדים...
אליפות עלק.
אליפות עלק.