בית"ר ירושלים - הפועל ב"ש | עדכונים חיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: בית"ר ירושלים - הפועל ב"ש | עדכונים חיים

שליחה על ידי blueman »

ns75 כתב:הרגיז אותי גורדנה אחרי ההחמצה הראשונה

אפילו לא ראו עליו שהוא התבאס אחרי ההחמצה,כאילו פיספס איזה פס שולי ליד הקרן

כמה חוסר מחויבות, כמה?
לא מסכים, הבן אדם נראה מבואס ופשוט לא הלך לו. זה נסלח במצב של 3-1, אני מאמין שאם היינו צריכים גול ניצחון זה לא היה עובר כזה חלק. דבר שני, הסגל השנה עמוק מאוד שהוא מאפשר לשחקנים להיות בתקופה רעה, מצד אחד זה טוב, כי זה נותן לשחקנים זמן להתאושש מפציעות, ואולי לאפס את הרגל ולהשקיע באימונים, מצד שני האחריות על השחקן גדולה יותר, כי כשאתה עולה למגרש אתה צריך להוכיח כאילו אתה ילד בן 17 שעלה אתמול מהנוער. שלומי לדוגמא לא הוכיח שמגיע לו הרכב כשסהר יחזור (כרגע גם חילוף לא מגיע לו) ולצערי הוא לא מהסה לצאת מהתקופה הרעה והוא לא מבין שעכשיו זה הזמן שלו לעשות את זה, מצד שני גורדנה שאכן נמצא בתקופה רעה חייב להוכיח לבכר שמקומו בהרכב ולעבוד קשה עוד יותר, כי אם ימשיך בכושר הזה, כשבוזי יחזור, גם הספסל יהיה פריוולגיה בשבילו

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

blueman כתב:
לא מסכים, הבן אדם נראה מבואס ופשוט לא הלך לו. זה נסלח במצב של 3-1, אני מאמין שאם היינו צריכים גול ניצחון זה לא היה עובר כזה חלק. דבר שני, הסגל השנה עמוק מאוד שהוא מאפשר לשחקנים להיות בתקופה רעה, מצד אחד זה טוב, כי זה נותן לשחקנים זמן להתאושש מפציעות, ואולי לאפס את הרגל ולהשקיע באימונים, מצד שני האחריות על השחקן גדולה יותר, כי כשאתה עולה למגרש אתה צריך להוכיח כאילו אתה ילד בן 17 שעלה אתמול מהנוער. שלומי לדוגמא לא הוכיח שמגיע לו הרכב כשסהר יחזור (כרגע גם חילוף לא מגיע לו) ולצערי הוא לא מהסה לצאת מהתקופה הרעה והוא לא מבין שעכשיו זה הזמן שלו לעשות את זה, מצד שני גורדנה שאכן נמצא בתקופה רעה חייב להוכיח לבכר שמקומו בהרכב ולעבוד קשה עוד יותר, כי אם ימשיך בכושר הזה, כשבוזי יחזור, גם הספסל יהיה פריוולגיה בשבילו

דווקא אני לא מסכים איתך לגבי שלומי. עם כל התסכול שלי ממנו באמת שהיום הוא נראה כרוצה ובאמת ניסה(עם דגש גדול) להרשים. גורדנה לעומת זאת, לא רק שהיום היה חלש מבחינה התקפית, (גם סיומת של 2 שערים בטוחים וגם תנועה לקויה) לא השקיע בכלל בלחץ, דבר קטן שלי ממש הוריד ממנו. כאשר שהר ובוזגלו אין ספק, ששלומי לא יראה דשא ויכול להיות שישוחרר בינואר-לגבי גורדנה לא ידוע עוד(תלוי עם מליקסון יתחיל להיכנס כאחד מה3 קישור אחרי שבוזי יחזור).
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

shovalb9 כתב:

דווקא אני לא מסכים איתך לגבי שלומי. עם כל התסכול שלי ממנו באמת שהיום הוא נראה כרוצה ובאמת ניסה(עם דגש גדול) להרשים. גורדנה לעומת זאת, לא רק שהיום היה חלש מבחינה התקפית, (גם סיומת של 2 שערים בטוחים וגם תנועה לקויה) לא השקיע בכלל בלחץ, דבר קטן שלי ממש הוריד ממנו. כאשר שהר ובוזגלו אין ספק, ששלומי לא יראה דשא ויכול להיות שישוחרר בינואר-לגבי גורדנה לא ידוע עוד(תלוי עם מליקסון יתחיל להיכנס כאחד מה3 קישור אחרי שבוזי יחזור).
תראה במגרש זה היה נראה כאילו שלומי לא רץ, ולמרות שכמו שציינו פה שברדה לא היה בין המצטיינים, כששלומי עלה במקומו זה היה מורגש, הלחץ פסק, הבלמים של בייתר הרגישו יותר משוחררים ומשהו בהתקפה היה קצת יותר תקוע. בגלל שאני לא אוהב לשפוט שחקנים רק ע״פ המגרש כי לפעמים מפספסים המון, אס ראיתי את השידור החוזר, וגם שם אתה רואה ששלומי לא מתאמץ, וזה הכי מאכזב אותי כי אני ממש אוהב את השחקן הזה, וגם שנה שעבר שלא הלך לו היא לא הפסיק לנסות ולרוץ, ואני זוכר משחקים שלא הלך לו אבל שהגיע לקהל והרים אותו בתנועות ידיים וראית שהוא חלק מהמשחק. ואתמול הוא נראה כבוי, ואסור לשחקן שכרגע לא סופרים אותו ונמצא במקום השלישי ברשימת החלוצים להיראות ככה כשהוא מקבל את ההזדמנות, כי הוא לא יקבל המון הזדמנויות כאלו. שלומי מבחינתי היה אמור ברבע שעה שהוא קיבל לרוץ בלי הפסקה, להילחם כאילו עדיין 0-0, ללחוץ בלמים, לעשות תנועה, לבקש את הכדור ולהיות מעורב כמה שיותר, לתת לבכר את הנקודות למחשבה האלו

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

blueman כתב:
תראה במגרש זה היה נראה כאילו שלומי לא רץ, ולמרות שכמו שציינו פה שברדה לא היה בין המצטיינים, כששלומי עלה במקומו זה היה מורגש, הלחץ פסק, הבלמים של בייתר הרגישו יותר משוחררים ומשהו בהתקפה היה קצת יותר תקוע. בגלל שאני לא אוהב לשפוט שחקנים רק ע״פ המגרש כי לפעמים מפספסים המון, אס ראיתי את השידור החוזר, וגם שם אתה רואה ששלומי לא מתאמץ, וזה הכי מאכזב אותי כי אני ממש אוהב את השחקן הזה, וגם שנה שעבר שלא הלך לו היא לא הפסיק לנסות ולרוץ, ואני זוכר משחקים שלא הלך לו אבל שהגיע לקהל והרים אותו בתנועות ידיים וראית שהוא חלק מהמשחק. ואתמול הוא נראה כבוי, ואסור לשחקן שכרגע לא סופרים אותו ונמצא במקום השלישי ברשימת החלוצים להיראות ככה כשהוא מקבל את ההזדמנות, כי הוא לא יקבל המון הזדמנויות כאלו. שלומי מבחינתי היה אמור ברבע שעה שהוא קיבל לרוץ בלי הפסקה, להילחם כאילו עדיין 0-0, ללחוץ בלמים, לעשות תנועה, לבקש את הכדור ולהיות מעורב כמה שיותר, לתת לבכר את הנקודות למחשבה האלו
אתה צודק אבל לא במשחק היום. עשה את המוטל עליו הפעם(בדגש גדול) מבחינת לחץ. הוא לא הרשים אבל בשום מצב ומה שהכי מחפיר אותי בו, שהוא מחכה שמצבים יפלו לו לרגל במקום ליזום תנועה לכיוון האגפים או לפחות לנסות להקדים את הבלם כששחקן אגף במצב להגביה או לתת רוחב.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

shovalb9 כתב:
אתה צודק אבל לא במשחק היום. עשה את המוטל עליו הפעם(בדגש גדול) מבחינת לחץ. הוא לא הרשים אבל בשום מצב ומה שהכי מחפיר אותי בו, שהוא מחכה שמצבים יפלו לו לרגל במקום ליזום תנועה לכיוון האגפים או לפחות לנסות להקדים את הבלם כששחקן אגף במצב להגביה או לתת רוחב.
תסתכל שוב על המשחק ותראה שהוא בקושי הטריד את ההגנה של בייתר. בנוסף, מליקסון היה במשחק מטורף שפשוט כל כדור שלו מצאה רגל של שחקן שלנו, איפה היה שלומי? גורדנה במשחק מזעזע הגיע ל 2 הזדמנויות של גול בטוח, אם שלומי היה עושה תנועה ומתפנה ולא מפסיק לרוץ אני מבטיח לך שהוא היה מקבל לפחות הזדמנות אחת לכבוש והוא חלוץ שחי על המצבים כמו שגורדנה קיבל

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

blueman כתב:

תראה פה, דקה 3:08

https://www.youtube.com/watch?v=jclfQ8V22VI" onclick="window.open(this.href);return false;

הבנאדם מחמיץ מול שער ריק ומתנהג כאילו פיספס איזה פס באימון, נראה כאילו הכול על הז' שלו

פשוט מטריף אותי

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

ns75 כתב:

https://www.youtube.com/watch?v=jclfQ8V22VI" onclick="window.open(this.href);return false;

הבנאדם מחמיץ מול שער ריק ומתנהג כאילו פיספס איזה פס באימון, נראה כאילו הכול על הז' שלו

פשוט מטריף אותי

זה הבינוניות של תקופת אלישע, מאמין עונה הבאה ינקו גם את הבינוניות האחרונה שנשארה פה.
עזוב שהוא נתן 2 החמצות הכי גדולות שיהיו העונה, הוא גם החמיץ מול שער ריק ברעננה.
ואם זה היה רק החמצות הייתי סולח אבל הוא זורק ז*ן חופשי ולא מתאמץ. נכנס ל-20 דק' ואין לו אוויר כאילו הוא בהארכה ופתח בהרכב.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ran כתב:

זה הבינוניות של תקופת אלישע, מאמין עונה הבאה ינקו גם את הבינוניות האחרונה שנשארה פה.
עזוב שהוא נתן 2 החמצות הכי גדולות שיהיו העונה, הוא גם החמיץ מול שער ריק ברעננה.
ואם זה היה רק החמצות הייתי סולח אבל הוא זורק ז*ן חופשי ולא מתאמץ. נכנס ל-20 דק' ואין לו אוויר כאילו הוא בהארכה ופתח בהרכב.
תשמע, המון שחקנים שלנו נמצאים כרגע במצב שהאגו משפיע עליהם. הם כרגע נמצאים בעדיפות שניה או שלישית וזה קשה להסתגל למעמד כזה. עכשיו אני יודע שאלו שחקנים מקצועיים, ושזה לא אמור לעניין אותנו ואיך במכבי זה עובד או מי שלא רוצה שילך למקום אחר. אבל צריך להבין שאלו קודם כל חקנים טובים, גם שלומי וגורדנה סיימו ביחד בשנה שעברה עם כמעט 20 שערים וזה כמות יפה מאוד. דבר שני אנחנו צריכים את השחקנים האלו בכושר טוב לא רק כדי שיעלו בתור מחליפים ונראה טוב אלא גם כדי שיאתגרו את אלו שעל המגרש כי הם צריכים להבין שהשנה בניגוד לשנה שעברה יש מאמן על הקווים שלא מרכיב שחקנים לפי שמות, מי שטוב משחק, ובניגוד לנאסר שכעס ועשה פרצופים על למה הוא לא משחק גם כשהוא טוב והשאר לא פה אם הם יהיו טובים ויתנו תוצאות הם ישחקו. ולכן אני חושב שבכר והצוות המקצועי חייבים לתת לשחקנים הללו פתרונות ופה גם נכנס התפקיד של הקאוצר ספורט או איך שלא קוראים לזה. אני מאוד אוהב את גורדנה ושלומי ובניגוד לכמה מאנשים פה גם חושב שהם מחליפים שיכולים לשנות משחק, הם יודעים להבקיע והם מסוכנים מאוד והם אופציה ראויה מאוד מהספסל, לא הייתי מוותר עליהם כל כך בקלות (לפחות לא על גורדנה) וחושב שצריך לעשות עליו קצת עבודה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ns75 כתב:הרגיז אותי גורדנה אחרי ההחמצה הראשונה

אפילו לא ראו עליו שהוא התבאס אחרי ההחמצה,כאילו פיספס איזה פס שולי ליד הקרן

כמה חוסר מחויבות, כמה?
משחקן מקצוען אני מצפה שיגיב כמו גורדנה. ולא כמו ילד קטן בשכונה שעושה הצגות לקהל על החמצה (נוראית ככל שתהיה)

אולי רצית שהוא יבעט את הכדור ויצעק שאם הוא לא כובש אין משחק?

משעמם בניצחונות אז מחפשים קצת אקשן...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ns75 כתב:

פשוט מטריף אותי
אני מבין שהתגעגעת להצגות של גבאי, שאחרי כל החמצה היה מנסה לקרוע לעצמו את המכנסיים :)

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

יותר קשה להחמיץ מלהכניס ,אוהב תשחקן הזה אבל לפעמיים משדר אדישות לאללה , זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

עוד מהמשחק מול פ"ת כשלא חגג עם כל החבר'ה את הניצחון ואפילו את ההצעת נישואין של ג'ון אוגו , הבנתי שהוא מתחיל למרוד.
לא צריכים שחקנים כאלו בקבוצה!!!
תמונה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

שי האדום כתב:עוד מהמשחק מול פ"ת כשלא חגג עם כל החבר'ה את הניצחון ואפילו את ההצעת נישואין של ג'ון אוגו , הבנתי שהוא מתחיל למרוד.
מה זה מתחיל למרוד? מי הוא בכלל?
שחקן שמן שלא מסוגל לרוץ 20 דק', לא הייתי מסוגל לסבול את הרגעים שהוא פתח בהרכב לפני ראדי ( גם כשראדי הכי חלש בעולם באותו רגע).

בשביל שחקנים ומצבים כאלה השאירו כמה כיסאות ריקים ביציע, שילך לשבת ולמרוד שם.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

שי האדום כתב:עוד מהמשחק מול פ"ת כשלא חגג עם כל החבר'ה את הניצחון ואפילו את ההצעת נישואין של ג'ון אוגו , הבנתי שהוא מתחיל למרוד.
אתה לוקח קשה אחי...

שלח תגובה