מתיחה חזקה בשריר הירך הקדמי, זה לרוב כמו שטוטי רשם זה קרעsimply-red כתב:מוזר הקטע עם שהר. אולי השחקן הכי אירופאי אצלנו מבחינת מוסר עבודה ואינטסביות באימונים שהורגל אליהם והוא בחוץ לחודש וחצי.. לא אמרו שיש לו מתיחה?
הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.
Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.
ספורט 5- אנחנו הפועל תל אביב ולא מפחדים מאף קבוצה
שחצנים היו ושחצנים ישארו
שחצנים היו ושחצנים ישארו
זה מצויין לנו טל,זו בדיוק הגישה...
שיגיעו כהפועל הגאה והגדולה וישחקו פתוח על הכתר.
זה יגמר כואב מאוד
שיגיעו כהפועל הגאה והגדולה וישחקו פתוח על הכתר.
זה יגמר כואב מאוד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אמן!
שונא את הקבוצה הזאת
שונא את הקבוצה הזאת
מליקסון והובאן משחקים או לא משחקים?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי רוב האתרים הובאן יפתח ככל הנראה, מליקסון יצטרף לעבור מבחן כשירות ואם הוא יעבור אותו גם הוא יפתח...E.H.A כתב:מליקסון והובאן משחקים או לא משחקים?
בכל מקרה דן ביטון ורועי גורדנה בהיכון...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גורדנה וארבייטמן הם שחקני פח!דר אדום בנשמה כתב: על פי רוב האתרים הובאן יפתח ככל הנראה, מליקסון יצטרף לעבור מבחן כשירות ואם הוא יעבור אותו גם הוא יפתח...
בכל מקרה דן ביטון ורועי גורדנה בהיכון...
דן ביטון הוא יותר קשר אמצע ובלי מליקסון יהיה קשה מאוד לייצר מצבים כי מליקסון הוא סופר טכני ויצירתי
הרכב משוער של הפועל ת"א:
חתוכה,
אבו עביד, וינטרה, גוטליב, שיימן
לקס, פינטילי, ליאנגנה
רייכרט בומבה
אנטל
אם זה באמת מה שיעלה, הרכב די הזוי שמטרתו כנראה בונקר ולהפריע כמה שיותר למרכז המגרש.
אגפים ומשחק מהיר בחלק הקדמי זה המפתח עם כל שחקני האמצע שהם שמים בהרכב, בונה גם על הבעיטות של ראדי מרחוק.
הגנתית נצטרך להתמודד עם היכולת האישית של אנטל ובומבה. שחקנים לא רעים בכלל, אבל לבד אין להם באמת מה למכור.
מקווה שנפתח בסערה (תפקיד חשוב לנו הקהל) ונגמור את זה כמה שיותר מהר. במצב הנוכחי של מליקסון והובאן הייתי רוצה להחליף אותם אם יעלו כבר בחלק הראשון של המחצית השנייה.
יאללה, שיגיע.
חתוכה,
לקס, פינטילי, ליאנגנה
רייכרט בומבה
אנטל
אם זה באמת מה שיעלה, הרכב די הזוי שמטרתו כנראה בונקר ולהפריע כמה שיותר למרכז המגרש.
אגפים ומשחק מהיר בחלק הקדמי זה המפתח עם כל שחקני האמצע שהם שמים בהרכב, בונה גם על הבעיטות של ראדי מרחוק.
הגנתית נצטרך להתמודד עם היכולת האישית של אנטל ובומבה. שחקנים לא רעים בכלל, אבל לבד אין להם באמת מה למכור.
מקווה שנפתח בסערה (תפקיד חשוב לנו הקהל) ונגמור את זה כמה שיותר מהר. במצב הנוכחי של מליקסון והובאן הייתי רוצה להחליף אותם אם יעלו כבר בחלק הראשון של המחצית השנייה.
יאללה, שיגיע.
נאווקמה הפעם הוא איש המפתח
אם יהיה טוב יכול לסייע בקישור ובסיומת, אם לא נקווה שנבליח איזה גול מרחוק או מטעות של ההגנה שלהם

אם יהיה טוב יכול לסייע בקישור ובסיומת, אם לא נקווה שנבליח איזה גול מרחוק או מטעות של ההגנה שלהם

- simply-red
מחר לשלשיית הקישור שלנו יהיה תפקיד מכריע.yossi כתב:הרכב משוער של הפועל ת"א:
חתוכה,
לקס, פינטילי, ליאנגנה
רייכרט בומבה
אנטל
יאללה, שיגיע.
מבחינה הגנתית לתת משחק מאוד אחראי, לשים לב להצטרפות של פינטלי ורייכרט לבומבה ולאנטל, בלי לחלק מתנות עם איזה החזרת כדור טיפשית או ניסיון לדריבל באזורים המסוכנים(אוגו). נראה לי שהפועל ישחקו על כדורים ארוכים מההגנה להתקפה סטייל נתניה נגדנו בשנה שעברה. מבחינה התקפית לבעוט המון מרחוק(גם יהיה גשום מחר) כדי לפתוח את ההגנה של הפועל ולרווח את המשחק כמה שיותר.
הכי חשוב סבלנות וסבלנות, התרגלנו לפתיחות מוחצות בשני המחזורים האחרונים ככה שאם מחר לא ילך בהתחלה אני מקווה שלא נצא מתבנית המשחק ונרוץ קדימה בלי שכל.
אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה ונשאיר את הנקודות בבית.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
עד עכשיו נוואקמה היה תלוי בעיקר במליקסון,השיתוף פעולה בניהם הלך מצויין במשחקים האחרונים, עם מליקסון לא יהיה כשיר בסופו של דבר- נוואקמה יהיה חייב לקחת תמשחק עליו,
הבעיה אצל דן ביטון שלפי מה שהתרשמתי ממנו עד עכשיו הוא די הססן, לא שחקן שיכול לקחת כדור ולכדרדר קדימה, אומנם יש לו רגל שמאל פצצה אבל עדין.. שמתי לב שהוא מחזיק מספר שניות וממהר לשחרר אותו לשחקן אחר כדאי לא להפיל את האחראיות עליו, גם עניין של ביטחון...
הבעיה אצל דן ביטון שלפי מה שהתרשמתי ממנו עד עכשיו הוא די הססן, לא שחקן שיכול לקחת כדור ולכדרדר קדימה, אומנם יש לו רגל שמאל פצצה אבל עדין.. שמתי לב שהוא מחזיק מספר שניות וממהר לשחרר אותו לשחקן אחר כדאי לא להפיל את האחראיות עליו, גם עניין של ביטחון...
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
כרגיל - אני חושש.
ns75 - מקווה להדבק בתחושת עליונות שיש לך. עבד פצצה נגד ביתר (כתבת שזה יהיה המשחק הכי קל שלנו העונה). קשה להתרגל לזה.
ns75 - מקווה להדבק בתחושת עליונות שיש לך. עבד פצצה נגד ביתר (כתבת שזה יהיה המשחק הכי קל שלנו העונה). קשה להתרגל לזה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מקווה מאוד שמליקסון יהיה כשיר כי בלעדיו יהיה לנו קשה לנצח..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הדבר שהכי מפחיד אותי זה ההגנה, אם לא נספוג אני מאמין שננצח גם בלי מליקסון והובאן.
בכל מקרה, בלי מליקסון, הובאן, בוזגלו, ושהר אנחנו רעננה משודרגת ועדיין צריכים לנצח את הפועל ת"א. לנו יש נוואקמה ולהם אין.
בכל מקרה, בלי מליקסון, הובאן, בוזגלו, ושהר אנחנו רעננה משודרגת ועדיין צריכים לנצח את הפועל ת"א. לנו יש נוואקמה ולהם אין.
רק שמליקסון יעלה. לעלות בלעדיו ובלי בוזגלו, שהר ובן ביטון זה קצת יותר מידי...