בכיףבאר שבעי באדום כתב:
תודה רבה בועז

בכיףבאר שבעי באדום כתב:
תודה רבה בועז
אבל למה ביום של משחק???ForeverRed כתב: טוב מאוד.
אולי כתבות כאלה יגרמו למישהו בהנהלה להתעורר.
לא הגיוני מה שקורה אצלנו. לא מבחינת כמות הפצועים ולא מבחינת משך ההחלמה.
׳ הגשם יעזור לנו נגד הבונקר שלהם׳hb7 כתב:הגשם יעזור לנו מואד נגד הבונקר שלהם הכדור יטוס לשער,
הכי מעניין זה לראות איך המערכות ניכוז יעבדו למה בארץ שלנו לך תדע עוד ידחה המשחק
או במילה אחרת - סתיו.simply-red כתב:מה שהולך פה בבוקר בשרון..
חושך מצרים, רוחות, דברים עפים מכל כיוון, ברד בגודל של אבנים, מבול.. אפוקליפסה
בהתחלה היה שמש והיה חם, אחרי כמה דקות זה התחלף ברוחות חזקות ובאובך כבד, כמה דקות מאוחר יותר התחיל לרדת גשם מלווה בסופות רעמים וברוחות, וכרגע נשארו רק הרוחות, אבל לא רציני כמו במרכז.maor20094 כתב:איך המזג האוויר בב"ש? גשום גשום או גשום בקטנה ?
מעניין יהיה לראות איך הגג מחזיק והדשא המזעזע
גם הפועל ת"א יש לציין.taltal כתב:היום הקבוצה תעלה לחימום עם חולצות בצבע ורוד
כחלק מחודש המודעות לסרטן השד
אחלה יוזמה
בדיוק מה שבאתי לרשום, הגיע הזמן שמישהו ישים לב לנושא הזה פעם אחריי פעם פציעות של שבוע-שבועיים עוברות את החודש בקלות.ForeverRed כתב: טוב מאוד.
אולי כתבות כאלה יגרמו למישהו בהנהלה להתעורר.
לא הגיוני מה שקורה אצלנו. לא מבחינת כמות הפצועים ולא מבחינת משך ההחלמה.
טוב, לגמריי מזדהה.Sir Alex Ferguson כתב:איזה ימים מהנים, אני מרגיש כמו בחלום.
זוכר את היום שהפועל ת"א הגיעה לבאר שבע, כבשה שני שערים קלילים במחצית הראשונה, הוסיפה עוד אחד במחצית השנייה וניצחה אותנו בקלילות.
בדרך הביתה אתה שומע את קהל החוץ של הפועל תל אביב עושה אולה לשחקנים ואת אוהדי הפועל חוגגים ניצחון קליל בבאר שבע ואתה יודע שאתה מבחינה מקצועית פשוט לא ברמה שלהם.
והנה אנחנו מגיעים לימים שאנשי הפועל תל אביב אומרים שאולי בעתיד יהיו ימים שהפועל תל אביב תבוא לבאר שבע במטרה לתקוף, אבל לא היום, והפעם הם עולים במערך עם שלושה קשרים אחורים בשביל להוציא נקודה, ואם לא נקודה אז לפחות לא לרדת מובסים.
הגענו לימים שהמשחק תלוי אך ורק בהפועל באר שבע וביכולת שהיא תציג, ימים שפשוט כיף לבוא לכדורגל.
היה לי בית עם שנים של זכרונות
היה עמוד באמצע וקשה לראות
אבל זה וסרמיל וזה שער 5
ושם אני למדתי להתרגש
הנה הגיע מה שלו חיכינו
יש לנו בית יש לנו מקדש
האצטדיון עכשיו חזק ישיר לך
את הפזמון כל פעם מחדש
אני רוצה שאת תגשימי לי חלום
שתזכרי מה שעברנו עד היום
ימי שישי בלאומית ואכזבות
תביאי את היום תתני לזה לקרות
וכל העיר שנים כבר מחכה לך
לרגע שיהיה חרוט לעד
כל הדרומי עומד מאחורייך
יבוא היום והעולם ירעד
סתם מחשבה, כדורגל מודרני וכאלה, אפשר להסביר לביטון את המערך והציפיות ממנו במערך הזה ובכך לחסוך מאיתנו את מתן אוחיון שנותן בכל פעם לקיצוני מהאגף שלו להגביה ושפשוט תוקע את סוארס בכל פעם שהוא עם הכדור כשהוא לא פותח לו אופצית מסירה.Totti כתב:בעניין אחר, כתבתי בתחילת הטופיק על המחשבה להחזיר את בן ביטון להרכב על חשבון אוחיון. אחרי מחשבה שנייה, אני כלל לא בטוח.
אין ספק שביטון טוב מאוחיון, אבל בשיטת המשחק של בכר בשבועיים האחרונים כמעט ללא שחקני קו, בן ביטון היה מותיר אותנו עם 2 שחקני הגנה וחצי, כאשר הוא ודוידזאדה מצטרפים כמעט לכל התקפה.
יש יתרון באוחיון בכל זאת וצריך לדעת לנצל אותו בהתאם למערך.