הפינה הפסימית מחזור 8
Re: הפינה הפסימית מחזור 8
הקהל במערבי מעצבן עד מוות , אני משתין בכייף אחרי המשחק שומע , אנחנו טיפשים יכלנו לתת 8 , כל פעם יהיה תלונה על משהו אחר די תהנו יש לנו קבוצה מצויינת ששולטת בכל משחק העונה , תהנוווווווווו ,זה שי !

Likeבאר שבעי באדום כתב:
ההורים שלך אחים, בדוק.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מבין את התסכול הזה, חסר לנו רוע.זה שי ! כתב:הקהל במערבי מעצבן עד מוות , אני משתין בכייף אחרי המשחק שומע , אנחנו טיפשים יכלנו לתת 8 , כל פעם יהיה תלונה על משהו אחר די תהנו יש לנו קבוצה מצויינת ששולטת בכל משחק העונה , תהנוווווווווו ,זה שי !
זה לא גורע מההשג
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אז המצב אצלכם עוד טוב.זה שי ! כתב:הקהל במערבי מעצבן עד מוות , אני משתין בכייף אחרי המשחק שומע , אנחנו טיפשים יכלנו לתת 8 , כל פעם יהיה תלונה על משהו אחר די תהנו יש לנו קבוצה מצויינת ששולטת בכל משחק העונה , תהנוווווווווו ,זה שי !
במזרחי אוהדים יושבים מעליי ובדקה 5(!!!) כבר מאוכזבים ממליקסון וטוענים שהוא לא במשחק.
מיותר לציין מה היה דקה 40 כשהתוצאה הייתה מאופסת.
לא יודעים להעריך.זה שי ! כתב:הקהל במערבי מעצבן עד מוות , אני משתין בכייף אחרי המשחק שומע , אנחנו טיפשים יכלנו לתת 8 , כל פעם יהיה תלונה על משהו אחר די תהנו יש לנו קבוצה מצויינת ששולטת בכל משחק העונה , תהנוווווווווו ,זה שי !
מין שאיפה הזויה לפרפקציוניזם מוחלט בכל חלק בכל דקה.
עם ביקורת עצמית כ"כ גבוהה אני בטוח שהקהל שלנו מלא ברופאים, מתמטיקאיים, פיזיקאיים ומומחים שונים מהשורה הראשונה בארץ.
אה רגע...
לא דורסים אחרי 3-0 גם נגד בית''ר וגם היום נגד הפועל
צריך רוע לדרוס לדרוס
רק אוגו בועט מחוץ לרחבה למרות שראדי הובאן וטוני יש רגל לא פחות מסוכנת
צריך רוע לדרוס לדרוס
רק אוגו בועט מחוץ לרחבה למרות שראדי הובאן וטוני יש רגל לא פחות מסוכנת
- ForeverRed
במחצית הראשונה תקפנו בכוח דרך האמצע וזה לא היה חכם לנוכח הצפיפות שהפועל יצרה שם.
היה ברור שהשערים יגיעו רק בהכנסות מהצדדים, וזה מוביל אותי לנקודה חשובה:
חסרה לנו נוכחות ברחבה.
אני חייב להודות שעל אף ניצחון נאה יצאתי עם טעם חמוץ היום מהמגרש.
כל כך מתסכל כל שבוע לספוג שערים שטותיים שמגיעים נטו מזלזול.
אולי זה לפחות יוריד את השחקנים קצת לקרקע.
היה ברור שהשערים יגיעו רק בהכנסות מהצדדים, וזה מוביל אותי לנקודה חשובה:
חסרה לנו נוכחות ברחבה.
אני חייב להודות שעל אף ניצחון נאה יצאתי עם טעם חמוץ היום מהמגרש.
כל כך מתסכל כל שבוע לספוג שערים שטותיים שמגיעים נטו מזלזול.
אולי זה לפחות יוריד את השחקנים קצת לקרקע.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
באר שבעי באדום כתב:
ההורים שלך אחים, בדוק.
גם שלי? כי אני מתקשה שלא להסכים איתו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
גורדנה וארבייטמן, מה יהיה ? רוצים לחזור להפועל?
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
- The red one
דקה 5 באמת מוגזם אבל כן היה אפשר לשים לב החל מדקה 30ם שמליקסון לא נכנס למחצית הראשונה הזו.CrazyRed7 כתב: אז המצב אצלכם עוד טוב.
במזרחי אוהדים יושבים מעליי ובדקה 5(!!!) כבר מאוכזבים ממליקסון וטוענים שהוא לא במשחק.
מיותר לציין מה היה דקה 40 כשהתוצאה הייתה מאופסת.
עוד בפסימי:
- עדיין אין שום בידוק בכניסה.
- פיזור השאטלים מאוד מעצבן. המיקומים לא תואמים למה שכתוב על המסך וזה יוצר בלבול גדול. היום גם לא השקיעו בדפים על האוטובוסים שכותבים לאן כל אחד לוקח מה שגרם עוד יותר עומס.
- גורדנה. פשוט מרגיז!! באמת נראה לי שהוא בסוג של סבוטאז' מעצמו. היה מצב בסוף המשחק שהוא קיבל כדור והפסיק לרוץ אליו בעוד דודזאדה שהיה הרבה הרבה מאחוריו המשיך לרוץ וכמעט הגיע אליו.
- לא היה לי מושג שאברטיימן על המגרש. וגם שידעתי שהוא שם לא הרגשתי אותו.
- השער בסוף. אוף! כל כך נאחס! יא אללה! אי אפשר לשחק מבלי לספוג?! מה גם שהימרתי 0-3 באיזה משחק וזה עיצבן אותי כל כך

רועי גורדנה. פשוט לא מתאים השנה.
שלומי ארביטמן. חלש מאוד.
הכמה דק' אחרונות- מס' התקפות שההגנה מופקרת וכך גם הגיע שער. היו שם איזה 6 שחקני הפועל על 4 שחקני הגנה שלנו.
קהל במזרחי במחצית הראשונה- כנראה שהאוהדים חושבים שאנחנו ריאל מדריד שמשחקת מול הפועל ת"א. כל פס לא טוב, כל בעיטה לא טובה מתחילים עם ה-'אוו'. מה קרה? סבלנות, עידוד, והגולים יבואו. שנו קצת גישה ותהיו אופטימיים, ראבק!
שלומי ארביטמן. חלש מאוד.
הכמה דק' אחרונות- מס' התקפות שההגנה מופקרת וכך גם הגיע שער. היו שם איזה 6 שחקני הפועל על 4 שחקני הגנה שלנו.
קהל במזרחי במחצית הראשונה- כנראה שהאוהדים חושבים שאנחנו ריאל מדריד שמשחקת מול הפועל ת"א. כל פס לא טוב, כל בעיטה לא טובה מתחילים עם ה-'אוו'. מה קרה? סבלנות, עידוד, והגולים יבואו. שנו קצת גישה ותהיו אופטימיים, ראבק!
נערך לאחרונה על ידי E26 ב 25 אוקטובר 2015, 23:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מה לא בסדר במה שאמר? הוא צודקבאר שבעי באדום כתב:
ההורים שלך אחים, בדוק.
גורדנה ואביטמן לא מהווים פקטור לצערנו
סופגים 5 משחקים ברציפות
סופגים 5 משחקים ברציפות
איך ספגנו את הגול הזה? קלקל משחק הגנה כמעט מושלם, וגם דפקו לי את ליגת החלומות.
יסלחו לי כאן החברים,אבל אני לא חושב שלהגיד "שהמערבי חרא,או המזרחי חרא",יעזור כאן לשפר את המצב.
האמת ציפיתי ליותר מטרנר,איצטדיון כזה ביתי שבנוי נכון,עדיין לא מצליח לייצר אווירת גיהנום ליריבה.
והבעיה חברים היא לא ביציעים האילו,הארגון הוא זה שאחראי על העידוד,על פיו יישק דבר ואולי כדאי שהארגון יעשה בדק בית ויבדוק מה הוא לא עושה לא בסדר.
לבוא בטענות למערבי ולמזרחי זה לנסות לזרוק אחריות.
והאחריות היא על שער 5.
אולי כדאי לתת לקהל להיכנס לאווירה עם קצת יותר שירים מוכרים וישנים ולאט לאט להכניס עוד שיר ועוד שיר.
אני בכל אופן הרבה פעמים לא הבנתי מה הם שרים שם,היה חוסר סינכרון בין השער לשאר היציעים.
צריך להתייעל ואולי לחזור למקורות ומשם להתחיל.
עוד משהו קטן,שמתי לב שבקהלים הגדולים יש תמיד איזה גוש שמונה 40-50 ח'ברה שהם צמודים אחד לשני וככה שומעים אותם יותר והם מניעים את כל השאר.
אצלנו עושה הרושם הגוש הזה מונה בין שבעה לעשרה איש וזה לא מספיק,השאר מפזורים שתיים כאן,ארבע שם וזה לא יעבוד.
אפשר להפיק מטרנר יותר וזאת עבודה של הארגון.
האמת ציפיתי ליותר מטרנר,איצטדיון כזה ביתי שבנוי נכון,עדיין לא מצליח לייצר אווירת גיהנום ליריבה.
והבעיה חברים היא לא ביציעים האילו,הארגון הוא זה שאחראי על העידוד,על פיו יישק דבר ואולי כדאי שהארגון יעשה בדק בית ויבדוק מה הוא לא עושה לא בסדר.
לבוא בטענות למערבי ולמזרחי זה לנסות לזרוק אחריות.
והאחריות היא על שער 5.
אולי כדאי לתת לקהל להיכנס לאווירה עם קצת יותר שירים מוכרים וישנים ולאט לאט להכניס עוד שיר ועוד שיר.
אני בכל אופן הרבה פעמים לא הבנתי מה הם שרים שם,היה חוסר סינכרון בין השער לשאר היציעים.
צריך להתייעל ואולי לחזור למקורות ומשם להתחיל.
עוד משהו קטן,שמתי לב שבקהלים הגדולים יש תמיד איזה גוש שמונה 40-50 ח'ברה שהם צמודים אחד לשני וככה שומעים אותם יותר והם מניעים את כל השאר.
אצלנו עושה הרושם הגוש הזה מונה בין שבעה לעשרה איש וזה לא מספיק,השאר מפזורים שתיים כאן,ארבע שם וזה לא יעבוד.
אפשר להפיק מטרנר יותר וזאת עבודה של הארגון.