הפינה הפסימית מחזור 8
Re: הפינה הפסימית מחזור 8
למה אין יריבת גיהנום ליריבה? כל קבוצה מגיעה להתבנקר או לקבל בראש.
אני ממש לא מסכימה. רוב הקהל לא שר 90 דקות. וזה בסדר, התפקיד של יתר הקהל (שהוא לא הדרומי) הוא לשרוק, לצעוק בוז ולעודד ברגעים הנכונים.אדום זקן כתב:יסלחו לי כאן החברים,אבל אני לא חושב שלהגיד "שהמערבי חרא,או המזרחי חרא",יעזור כאן לשפר את המצב.
האמת ציפיתי ליותר מטרנר,איצטדיון כזה ביתי שבנוי נכון,עדיין לא מצליח לייצר אווירת גיהנום ליריבה.
והבעיה חברים היא לא ביציעים האילו,הארגון הוא זה שאחראי על העידוד,על פיו יישק דבר ואולי כדאי שהארגון יעשה בדק בית ויבדוק מה הוא לא עושה לא בסדר.
לבוא בטענות למערבי ולמזרחי זה לנסות לזרוק אחריות.
והאחריות היא על שער 5.
אולי כדאי לתת לקהל להיכנס לאווירה עם קצת יותר שירים מוכרים וישנים ולאט לאט להכניס עוד שיר ועוד שיר.
אני בכל אופן הרבה פעמים לא הבנתי מה הם שרים שם,היה חוסר סינכרון בין השער לשאר היציעים.
צריך להתייעל ואולי לחזור למקורות ומשם להתחיל.
עוד משהו קטן,שמתי לב שבקהלים הגדולים יש תמיד איזה גוש שמונה 40-50 ח'ברה שהם צמודים אחד לשני וככה שומעים אותם יותר והם מניעים את כל השאר.
אצלנו עושה הרושם הגוש הזה מונה בין שבעה לעשרה איש וזה לא מספיק,השאר מפזורים שתיים כאן,ארבע שם וזה לא יעבוד.
אפשר להפיק מטרנר יותר וזאת עבודה של הארגון.
כך או כך, נראה שיש זמנים שהקהל לא רוצה לשיר עם הדרומי, והניסיון הקלאסי של לצעוק אחד לשני בשביל להכניס את יתר הקהל לשיר נענה בשתיקה (גם ב-"אה אה אה או.. באר שבע!" וגם ב"או או או או" של אני אדום). בקיצור, להאשים את מי שכן שר זה קל. אנשים לא רוצים לשיר, הם לא חייבים אבל להגדיר שירו רק "יאללה הפועל" כל פעם שלמישהו בא להצטרף, זה בעייתי.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
האולטראס האיטו את קצב השירים כדי ליצור ״סנכרון״ טוב יותר...
בפועל זה שירה בציבור משעממת ולא מועילה.
יש לנו אמנם שירים יפים, אך ממש לא עוצמתיים.
ומה שכן עוצמתי, הואט לקצב ביטים של צ׳ילאאוט..
בפועל זה שירה בציבור משעממת ולא מועילה.
יש לנו אמנם שירים יפים, אך ממש לא עוצמתיים.
ומה שכן עוצמתי, הואט לקצב ביטים של צ׳ילאאוט..
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
המשחק הזה לא הלך לנו בקלות בכלל, לרגע היה נראה שהנה שוב אנחנו לא מסוגלים לפתוח בונקר.
יותר מדי חוסר דיוק בחלק הקדמי, מגושמים מאוד, לא מספיק שחקנים נכנסים לרחבה להרמות ואוגו לא קרוב אפילו.
היה ברור שברגע שיכנס הראשון הוא לא יהיה האחרון אבל צריך לעבוד על זה כי עד הראשון זה לא נראה משהו.
יותר מדי חוסר דיוק בחלק הקדמי, מגושמים מאוד, לא מספיק שחקנים נכנסים לרחבה להרמות ואוגו לא קרוב אפילו.
היה ברור שברגע שיכנס הראשון הוא לא יהיה האחרון אבל צריך לעבוד על זה כי עד הראשון זה לא נראה משהו.
כנראה שישבנו קרוב, היו לידי גם איזה חמישה שהזכירו לי את יציע העיתונות, מזיינים את השכל ולא מבינים כלום. דקה 5 וכבר ביקורות על כל העולם ואחותו, כשהתחילו לצעוק יש לפני שהכדור נכנס כבר הסתובבתי וצעקתי עליהםCrazyRed7 כתב: אז המצב אצלכם עוד טוב.
במזרחי אוהדים יושבים מעליי ובדקה 5(!!!) כבר מאוכזבים ממליקסון וטוענים שהוא לא במשחק.
מיותר לציין מה היה דקה 40 כשהתוצאה הייתה מאופסת.
די, הביקורות כלפי הקהל מוגזמות.
האוהדים שלנו באים לראות הצגה. אחרי שנים של השפלות ואכזבות אנשים רוצים נחת והמשכיות מהקבוצה וחשדנים מאוד לגבי השינוי הגדול שהתחולל בה. מפחדים ב-3:1 נגד ביתר כאילו עוד רגע הם חוזרים למשחק, חוששים מכל מתפרצת של הפועל כאילו ניימר ומסי מובילים אותה ורוצים לראות שערים והרבה.
אין אחד שלא הולך הביתה גאה ומאושר בשבועות האחרונים. מעריך ומוקיר את ברק על עבודה מקצועית נהדרת עד כה
האוהדים שלנו באים לראות הצגה. אחרי שנים של השפלות ואכזבות אנשים רוצים נחת והמשכיות מהקבוצה וחשדנים מאוד לגבי השינוי הגדול שהתחולל בה. מפחדים ב-3:1 נגד ביתר כאילו עוד רגע הם חוזרים למשחק, חוששים מכל מתפרצת של הפועל כאילו ניימר ומסי מובילים אותה ורוצים לראות שערים והרבה.
אין אחד שלא הולך הביתה גאה ומאושר בשבועות האחרונים. מעריך ומוקיר את ברק על עבודה מקצועית נהדרת עד כה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
במחצית שמעתי איזה אוהד שדיבר כל כך הרבה שטויות , " בכר מחלה , הרב אותנו המאמן הזה , אין לו דרך , אין שיטה , הכל מקרי בקבוצה הזאת" , טפי אוהד כזה צריך לזרוק לפח.
אלו חמורים. כשיגמר להם ממה להתלונן הם יעברו לכמיליוגיא חניה כתב:במחצית שמעתי איזה אוהד שדיבר כל כך הרבה שטויות , " בכר מחלה , הרב אותנו המאמן הזה , אין לו דרך , אין שיטה , הכל מקרי בקבוצה הזאת" , טפי אוהד כזה צריך לזרוק לפח.
אתה מדבר כאילו אנחנו לא היינו שם ב 25 שנה האחרונים וחטפנו תבוסות והשפלות וכאילו אנחנו רגילים להצלחות. אבל ראבק דקה 5 לבוא בטענות לכל העולם ואחותו זה מוגזם, אני אוסיף יותר מזה, אם היו מדברים דברי היגיון אז עוד הייתי סותם אבל אחד מעלי אמר במחצית השניה מיד כשהוציאו את רייכרט שזה חילוף הגנתי כי רייכרט חלוץ והוא הוציא חלוץ והכניס קשר, והוא מנתח את כל המשחק לחבר שלו על סמך ההבנה הזאת.Totti כתב:די, הביקורות כלפי הקהל מוגזמות.
זה הקהל שלנו ותמיד היה ואנחנו החלק היותר איכותי ושפוי בו. כל עוד לא מבלבלים לברק את המוח ולא מקללים או שורקים בוז, הדיוני בפרלמנט לגיטיימים, גם אם הם מטומטמים.blueman כתב: אתה מדבר כאילו אנחנו לא היינו שם ב 25 שנה האחרונים וחטפנו תבוסות והשפלות וכאילו אנחנו רגילים להצלחות. אבל ראבק דקה 5 לבוא בטענות לכל העולם ואחותו זה מוגזם, אני אוסיף יותר מזה, אם היו מדברים דברי היגיון אז עוד הייתי סותם אבל אחד מעלי אמר במחצית השניה מיד כשהוציאו את רייכרט שזה חילוף הגנתי כי רייכרט חלוץ והוא הוציא חלוץ והכניס קשר, והוא מנתח את כל המשחק לחבר שלו על סמך ההבנה הזאת.
סתם הבאתי דוגמא לטימטום, נגד דיבורי פרלמנט פחות יש לי בעיה, יש לי בעיה עם החוסר סבלנות, אם אנחנו לא מובילים 1-0 דקה 2 אז מליקסון עלה עם חוסר ביטחון בגלל הפציעה, וטוני זה בלוף ואוחיון גרוע וראדי במשחק חלש והובאן לא חזר מהנבחרת וכל התובנות האלו מ 2-5 דקות של משחקTotti כתב: זה הקהל שלנו ותמיד היה ואנחנו החלק היותר איכותי ושפוי בו. כל עוד לא מבלבלים לברק את המוח ולא מקללים או שורקים בוז, הדיוני בפרלמנט לגיטיימים, גם אם הם מטומטמים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מי הדביל שחושב שרייכרט חלוץ?blueman כתב: אתה מדבר כאילו אנחנו לא היינו שם ב 25 שנה האחרונים וחטפנו תבוסות והשפלות וכאילו אנחנו רגילים להצלחות. אבל ראבק דקה 5 לבוא בטענות לכל העולם ואחותו זה מוגזם, אני אוסיף יותר מזה, אם היו מדברים דברי היגיון אז עוד הייתי סותם אבל אחד מעלי אמר במחצית השניה מיד כשהוציאו את רייכרט שזה חילוף הגנתי כי רייכרט חלוץ והוא הוציא חלוץ והכניס קשר, והוא מנתח את כל המשחק לחבר שלו על סמך ההבנה הזאת.
יותר בכיוון של קשר אחורי!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
פששש וואלה?דר אדום בנשמה כתב:מי הדביל שחושב שרייכרט חלוץ?
יותר בכיוון של קשר אחורי!
הייתי בטוח שוער
מה נסגר איתכם אנשים??
אני הולך עם אבא שלי למשחקים והוא עדיין שואל אותי מי המגן הימני שלנו, "הוא מהנוער שלנו?".
כולם עכברי כדורגל ששורצים כל היום באתרי ספורט ופורומים כמונו? 70% מהקהל שלנו לא מבדיל בין נאווקמה וסוארס, תנוחו כבר.
אני הולך עם אבא שלי למשחקים והוא עדיין שואל אותי מי המגן הימני שלנו, "הוא מהנוער שלנו?".
כולם עכברי כדורגל ששורצים כל היום באתרי ספורט ופורומים כמונו? 70% מהקהל שלנו לא מבדיל בין נאווקמה וסוארס, תנוחו כבר.
צודק, לא ציפיתי מכל אחד שידע לנתח משחקים ברמה של פפ גרדיולה או שיכיר את כל השחקנים, אני סותם המון פעמים את הפה בדברים שאני לא מבין בהם. דבר שני ציפיתי שאם אתה לא מכיר אז אל תשחק אותה גאון, ואם כבר כן אז תן כבר את ההזדמנות לשחקנים במקום בדקה שניה לקבוע קביעות שכולם בלוף ושלמליקסון עלה השתן לראש, נשבע לך שאמריות כאלו פשוט יכולות לשגע אותיTotti כתב:מה נסגר איתכם אנשים??